Liverpool får revansj i London


Liverpools Mohamed Salah feirer scoringen sin mot Brighton sammen med lagkameratene Roberto Firmino og Sadio Mane. 
Liverpools Mohamed Salah feirer scoringen sin mot Brighton sammen med lagkameratene Roberto Firmino og Sadio Mane.  Foto: Peter Powell (Reuters)

Tottenham møter et Liverpool-lag som har marginene med seg.

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
Tippetips: Fantastisk lørdagskupong
V75 Forus: Du kan vinne 13 millioner i V75
Oddstips Premier League: Vi tester en høyoddser på St James' Park
Oddstips Eliteserien: Kan Barmen lage trøbbel for Haugesund igjen?
Oddstips Premier League: Watford mener alvor i år
Oddstips Premier League: Fireoddser spilles på Etihad
Oddstips Premier League: Statistikken taler for U på Vitality Stadium
Lotto lørdag: 34 ekstra Lotto-millionærer skal trekkes

Endelig er landslagspausen er over og det betyr at Premier League, Championship og Eliteserien er i gang denne helgen.

Det er Superlørdag på langoddsprogrammet, for det bugner av spennende spillobjekter. I Premier League er naturligvis det store høydepunktet Tottenham – Liverpool som starter allerede klokken 1330. Også ubeseirede Watford mot Manchester United klokken 1830 er en godbit. I tillegg er det toppoppgjør i Eliteserien mellom Haugesund og Brann og i La Liga er både Barcelona og Real Madrid i aksjon.

Lotto lørdag: 34 ekstra Lotto-millionærer skal trekkes. Leverer kupongen her!

Tottenham - Liverpool 2,75 - 3,30 - 2,25 B (spillestopp kl. 1325)

Klikk her for å levere dette spillet

Tottenham sto med tre seire på rad før kampen på Vicarage Road før landslagspausen. Mer overraskende var det at Watford også hadde full pott etter de tre første serierundene.

Det så ut som det var Spurs skulle forlenge seiersrekken sin da Abdoulaye Doucoure scoret selvmål tidlig i annen omgang, men Watford slo brutalt tilbake. De scoret to ganger på syv minutter. Det ble ikke flere scoringer i kampen. Dermed tok The Hornets alle tre poengene.

Watford – Tottenham-sammendrag

Tottenham er tilbake på sin midlertidige hjemmebane i lørdagens match mot Liverpool. Kampen mot Anfield-laget skulle være den første på Spurs nye stadion, men ferdigstillelsen av arenaen er forsinket, og at det vil gå minst to måneder før det kan spilles fotball der.

I stedet returnerer Tottenham til Wembley, hvor de skal forsøke å slå tilbake mot et Liverpool-lag som har vunnet alle kampene sine så langt.

Sjekk alle de nye COYS-draktene her!

Liverpool var spådd å bli Manchester Citys største utfordrer til ligatittelen denne sesongen, og de har fått en perfekt start. Før landslagspausen slo Jürgen Klopps menn Leicester 2–1 på King Power Stadium.

Det eneste lille skåret i gleden i den kampen var den hasardiøse driblingen til keeper Alisson som gjorde at Liverpool slapp inn sesongens første mål.

Likevel; Klopps menn viser at de har evnen til å vinne kamper, selv på en dårlig dag. For verken kampen mot Leicester, eller 1-0-seieren mot Brighton helgen før, var særlig overbevisende spillemessig. Begge kampene hadde sannsynligvis endt uavgjort sist sesong, men nå har Liverpool hatt marginene på sin side.

Spørsmålet er om den medgangen fortsetter.

De møter et Tottenham-lag som kun har tapt to hjemmekamper i Premier League siden starten av sist sesong. De tapte 1–2 mot Chelsea og 1–3 mot Manchester City.

Spurs har vunnet hele 14 av 20 ligakamper på Wembley, inkludert 3-1-seieren mot Fulham denne sesongen.

Liverpool har imidlertid vist bra takter på bortebane. De har vunnet ti av de siste 16 bortekampene i Premier League. Det ligger an til en målrik kamp i London lørdag. Iallfall om man ser på statistikken.

Se den nye tøffe bortedrakten til Liverpool her!

Det ble scoret totalt ni mål på to Premier League-kamper mellom disse klubbene sist sesong. Spurs banket Liverpool hele 4–1 på Wembley, mens kampen på Anfield endte 2–2.

Begge lagene skal spille i Champions League kommende uke, men jeg tviler på at Pochettino og Klopp sparer spiller på lørdag.

Tottenham Hotspur får tilbake Heung Min Son, men mangler keeper Hugo Lloris og Dele Alli. Begge sliter med muskelskader. Moussa Sissoko er definitivt ute, og Erik Lamela er usikker.

Jürgen Klopp må antakeligvis klare seg uten Adam Lallana, men Simon Mignolet er tilbake. Dejan Lovren er heller ikke spilleklar, og Alex Oxlade-Chamberlain er langtidsskadet. 

Sammendrag Leicester-Liverpool

Liverpool har spilt ok i de første fire kampene, men jeg har følelsen av at de fortsatt har mye å gå på. Det er flere av nøkkelspillerne som ikke har levert på det nivået vi så dem på sist sesong, blant andre Mo Salah. Men han elsker å spille mot Spurs. Salah har scoret fem mål på de syv siste kampene mot laget fra Nord-London.

Men Liverpool får det ikke lett. 

Forrige gang Liverpool spilte borte mot Tottenham på landslagsarenaen fikk de juling. De tapte hele 1–4. Denne gangen tror jeg Klopp vil forsøke å være kompakt bakover og kontre når de får muligheten. Da er Liverpool farlige. Sadio Mane har enorm fart, og vil skape problemer for Spurs-forsvaret lørdag. Han har scoret fire mål på de fire første kampene.

Den eneste gangen Liverpool ikke har scoret mot Tottenham på de tolv siste innbyrdes oppgjørene, var i Jürgen Klopps første kamp som manager tilbake i oktober 2015. 


Jeg tror Liverpool kan vinne denne kampen. Det som taler imot er at Liverpool ikke har vunnet borte mot et topp seks-lag i Premier League siden september 2016. De har imidlertid spilt uavgjort i tre av de syv kampene.

Tross den statistikken, så tror jeg på Liverpool-seier. 2,25 i odds er ok, men ikke mer enn det.

Klikk her for å levere dette spillet