*Nettavisen* Sportspill.

Lunsjkonge?

Foto: hesteguiden.com

Christer Månsson sender ut vinnerkandidater i tre lunsjløp på Skellefteå i ettermiddag, deriblant vår V4-banker.

22.02.13 12:15

Da var vi kommet til torsdag, og menyen hos Norsk Rikstoto er da fullspekket. Det hele åpnes opp med lunsjtrav til Skellefteå i Sverige og på Bergen travpark her på berget.

Les også:En vinner som gidder
Les også:
Gullgutten årsdebuterer!

Til kvelden kan vi se frem til V65-spill til Gävle på den andre siden av kjølen, mens Klosterskogen i Skien byr på en dobbel V5-omgang her hjemme. Sportspill er som vanlig på hugget, og vi har tips til alle baner.

Suksessen fortsetter!
For tredje dag på rad ble det flotte gevinster å heve på Sportspills utlagte spill og tips på Bjerke i går, og fasiten denne onsdagen ble 12 000 kroner innspilt på foreslåtte spill! Det ble fem rette i V65, og 982 kroner tilbake på det største DD-forslag.

Rosinen i pølsen ble selvsagt klaffen i V5 hvor de som kjøpte det minste forslaget på 120 kroner kunne gå i lukene å hente ut superfine 3109 kroner! På tirsdag spilte vi inn i overkant av 11 000 kroner på foreslåtte spill, og vi satser på at vi kan få en fin torsdag også!

Heng med, og i lunsjen på Skellefteå synes vi 9 Eragon Rod i V4-4 har en meget fin oppgave på papiret med springspor, og det er lite hester på strek. Distansen på 2640 meter er bare en fordel for den sterke Gigant Neo–sønnen, og vi tror på seier i dag.

Mye av nøkkelen til suksess ligger i at Månsson treffer bedre enn Angelica Holm som er den verste konkurrenten bak 10 Northern Spy, og vi mener at rutinerte Månsson ikke skal ha noen problemer med å få en bedre start.

Da ligger det i kortene at han kan kjøre seg tidlig til tet, for det er ingen av strekhestene som normalt kan taue dette feltet rundt om. Dersom vi har et riktig løpsscenario skal Eragon Rod normalt vinne dette løpet, og han bekreftet sin fine form med å bli femte i tøft selskap på Solvalla i den siste starten.

Innleveringsfrister Skellefteå
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Dagens outsider!
10 Stilig i V4-1 er vår klare favoritt i dette løpet, men han er ikke tippet først hos noen i den Svenske fagpressen. Han har levert gode løp hele veien nå på slutten, og fortjener virkelig å få en seier. Han har møtt gode hester den siste tiden, og han har hengt med de til solide premier.

Det er billigere i mot denne gangen, men Järvsöfaks–sønnen må ha det litt på sine egne premisser for at det skal kunne bli seier. Nå er det 20 meter tillegg, og da blir det ryggløp i det lengste. Klaffer det litt med de rette ryggene på sisterunden skal normalt ikke Stilig ha noen problemerer med å speede ned denne gjengen til slutt, og vi tror han er overlegen på fart.

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.