Jorma Kontio er på plass i Eskilstuna for å kjøre lunnsjløp.
Jorma Kontio er på plass i Eskilstuna for å kjøre lunnsjløp.

V4 ESKILSTUNA TORSDAG

Madammen innfrir?

Västerbo My Madame blir en av Patrik Fernlunds to bankere i en oversiktlig lunsj i Eskilstuna i dag.

Kommersielt

Denne artikkelen er tillrettelagt av Håkon Einar Hansen, tips og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske travekspert Patrik Fernlund.

Torsdagen åpnes opp med spill til lunsjløpene på hhv Eskilstuna i Sverige og på Bjerke her hjemme hos Norsk Rikstoto, før det kan spilles til en V5-omgang på Vincennes i Frankrike på ettermiddagen.

I Frankrike skal Norheim Jærv, Jærvsø Ole, Doktor Jaros og Hålands Liz i ilden i et kaldblodsløp i V5-4, og det løpet starter kl. 16.30

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Til kvelden denne torsdagen er det V64-spill til Åby på den andre siden av grensen samt V65-spill til Bergen travpark her hjemme som kan friste det spillende publikum hos Norsk Rikstoto, og da sier vi lykke til med dagens spill!

I lunsjen i Eskilstuna denne torsdagen går Patrik Fernlund for to bankere i en relativt oversiktlig omgang, og da blir det selvsagt samlebonger på samtlige spilleforslag i dag.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Eskilstuna
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Patrik Fernlunds vurderinger:

Spikarna:
6 Västerbo My Madame
(V4-4) var inte till sin fördel senast men nu ska det bli barfota runt om bara banan tillåter och hon borde bli släppt till ledningen. Hästen är riktigt bra för klassen, och det ska vara spets och slut.

9 Glide Tooma (V4-1) är en fin travare som jag tror är klart bäst i loppet. Borde ha fin chans trots att formen ej är på topp.

Luringarna:
2 Patriot Magi
(V4-2) gick bra efter galopp näst senast och är inte så tokig. Kommer från ett stall i form och från ett fint spår ska hästen inte nonchaleras.

2 The Smoking King (V4-3) blev lite väl pigg efter en omstart senast men höll okej. Med lopp i kroppen kan det vara spets och slut.sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus