*Nettavisen* Sportspill.

Magnus er nøkkelen

Foto: (Hesteguiden)

Magnus Jakobsson sitter opp bak to storfavoritter i V4-spillet på Axevalla søndag, men Åke Svanstedt utfordrer begge.

17.03.13 10:26

Sportspills meny søndag
V64 Solvalla med jackpot: Nesten to millioner ekstra i sekserpotten
Dobbel V5 Klosterskogen: Kolle har fått smaken
Tippeligaen: Skaderapport
Oddstips 1: Nå er Newcastle slitne
Oddstips 2: Start vinner på ren entusiasme
Tippetips: Åtte Tippeliga-lag i aksjon

Norsk Rikstoto hviler ikke på laurbærene etter lørdagens strålende V75-omgang på Momarken og søndag er det vinnermuligheter både i Sverige og i Skien. Det hele starter med V4 fra Axevalla, før Solvalla overtar med en herlig jackpotomgang i V64 senere på ettermiddagen, der det ligger nesten to millioner ekstra i sekserpotten. Her hjemme er det Klosterskogen som står for moroa med dobbel V5 til kvelds.

Innleveringsfrister Axevalla
V4 kl 12.45
DD kl 13.05

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

Det er altså Axevalla som står for søndagens V4-omgang, og all den tid Åke Svanstedts stallhester er i ferd med å vinne storformen, tror vi på mer suksess for hans hester søndag. Men Magnus Jakobsson har også noen riktig fine seierssjanser og uvanlig nok spiller vi bankerfritt denne søndagen og spiller to hester i både V4-2/DD-1 og V4-3/DD-2.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Jager sin sjette strake
I V4-2/DD-1 jager 10 Atilla Boko sin sjette strake seier. Vallaken har faktisk aldri tapt i regi Ulf Stenstrømer og det eneste nederlaget i karrieren kom i debuten så langt tilbake som 1. mai 2011. Gjorde kun tre starter i 2012 og vant alle på imponerende vis. I år har hesten gjort to starter og vunnet begge, men i takt med økende grunnlag skjerpes også motstanden. Berettiget favoritt i dag, men vi betaler også for årsdebuterende 11 Codebreaker som garantert har kapasitet til å utfordre. Og nå er Svanstedt-hestene på vei mot formen og da markerer vi også for denne.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Svanstedt utfordrer
I V4-3/DD-2 sitter også Magnus Jakobsson bak favoritten i form av 6 Fore Candy. Seks seire på 16 starter i fjor gjorde den Kent Knutsson-trente vallaken, men han var ikke spesielt bra i årsdebuten på Åby for to måneder siden og da velger vi også her å betale for Svanstedts hest, 9 Tab Hall. Seksåringen er opp og ned i prestasjonene, men er uten tvil i stand til å utfordre favoritten. Dermed blir det altså to ganger to hester i både V4-2/DD-1 og V4-3/DD-2.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag