Gå til sidens hovedinnhold

Maharajah i V64!

Det er ikke ofte en bane får besøk av hester av Maharajah`s kaliber på en vanlig V64, men det skjer i Eskilstuna i dag.

Søndagen har spillerne nok å ta tak i, og det hele åpnes med spill til Täby galopp (vi kan spille V4 og DD dit) og V64-spill til Eskilstuna i Sverige. Harstad kommer med V5-spill på ettermiddagen, før det hele avsluttes med en dobbel V5-omgang til løpene på Sørlandets travpark. Vi har tips til løpene på Eskilstuna i Sverige og Sørlandet denne søndagen, og på den andre siden av kjølen er bankerne klare!

Les også:Hamre i Sør igjen

Trener Stefan Hultman har virkelig matchet 15 Maharajah som kommer ut i V64-4 i dag forsiktig før han vender nesen mot Frankrike, men alt ennet enn seier for verdensstjernen i dag vil være en bombe. Viking Kronos–sønnen har vært ute to ganger etter lang pause, og vunnet greit selv om det ble en knepen seier i den siste starten mot Zlatan Blou.

Første gangen ut kom han ut uten sjekk, og med åpent hodelag. I den siste starten hadde han en slakk sjekk på, men ennå var han ikke utstyrt med stengt hodelag (da blir han veldig dorsk underveis).

Hultman har ikke nevnt noe mer enn at det etter all sannsynlighet blir samme utstyr som sist, og helstengt hodelag trenger han ikke før han kommer til Frankrike. Distansen som er 3140 meter passer han helt perfekt, og motstanden er billigere enn noen gang. Han bader dette hjem selv fra 40 meter tillegg, og vi var aldri inne på tanken om å gardere.

Innleveringsfrister Eskilstuna
V64 kl. 15.10
DD kl. 16.38

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Lysende sist!
4 Famous Dream i V64-5 var ute mot tøffe hopper i den siste starten, og hun stod da for en kanonprestasjon med å vinne helt overlegent. Det var første gang Super Arnie–datteren ble utrustet med den såkalte amerikanervognen, og i følge trener og kuks Per Lennartsson gjorde det sitt til at hun frigjorde seg på en helt annen måte.

Det er mange hester som blir 20-30 meter bedre med denne vognen i Sverige, og Famous Dream er en av dem. Selv om 5 Brasse Kebell er meget kjapp fra start, tror vi enten at vår banker holder denne ute ned startsiden eller at Lennartsson kjører seg tidlig ti tet. Vi blir overrasket om ikke konkurrentene fikk respekt for henne etter seieren sist, og vi garderer ikke.

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED

Dagens outsider!
12 Rebellion i V64-6 er eid av Sundin-brødrene som er kjent for sin suksess i hockey, men hesten deres har ikke levd opp til forventningene enda. Det er dog fryktelig stor kapasitet i denne krabaten, og resultatene kommer bare han blir litt mer voksen.

De gangene han har gått feilfritt har han kjempet i toppen, men bakspor er ingen fordel. Kretsen rundt hesten sier han trener meget bra, men de stoler ikke 100% at han gjør det han skal gjøre i løp. På kapasitet så ranker vi han først, og da synes vi han er meget spennende når han blir et tredje/fjerde valg i spillet.

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken