Foto: AFP/scanpix

Malaga merker kjøret

Godtgående Malaga er tøft matchet nå og kan gå på en smell borte mot Real Betis i kveld.

Kommersielt

Sportspills meny søndag:
Oddstips 1: Endelig opptur for City
Tippetips: Kan det skje et mirakel på Wembley?
V64 Bergsåker: Robert Bergh i hetluften

Søndagens langoddsprogram er spekket med dueller fra Ski-VM i Val Di Fiemme, der det skal avvikles lagsprint for både kvinner og menn, det er lagkonkurranse i kombinert og det er mixed laghopp. I England venter prestisjeopgjøret mellom Manchester City og Chelsea, i Frankrike er det ventet at David Beckham får sin debut for Paris Saint-Germain i kveld, og i Milano er det brennhett byderby mellom Inter og Milan. Blant mye annet.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
Vi klarte kunststykket og treffe på alle våre tre foreslåtte langskudd lørdag og byr på to nye friske langskudd denne søndagen.

Atalanta - Roma H 2,65
Med svake 2-3-5 på sine ti siste seriekamper, har Atalanta falt betydelig på Serie A-tabellen og er helt nede på 15. plass med sine 27 poeng. Fortsatt er det seks poeng ned til Siena under streken. Roma viste strålende moral hjemme mot Juventus sist lørdag. Ble presset i den første omgangen, men kom seg på beina og tok etterhvert en fullt fortjent 1-0 seier etter et praktfullt seiersmål av evigunge Francesco Totti. Han er suspendert i ettermiddag, det samme er Daniele De Rossi. Roma har vekslet og gått gjennom hele sesongen og borte er det allerede blitt sju tap. Vi er ikke enige med Norsk Tipping at Roma skal være favoritt her, med to så betydningsfulle fravær og sender en rakett avgårde mot Bergamo og syns 2,65 på hjemmeseier er det eneste aktuelle i denne kampen.

Frölunda - AIK B 2,65
Svensk eliteserie i ishockey. Vi lanserte AIK som et langskudd hjemme mot Färjestad torsdag, men den matchen endte 2-2 etter ordinær tid og selv om AIK vant etter forlengning hadde ikke det betydning for vårt spill. Frölunda holder 7. plassen i øyeblikket (fem serierunder gjenstår) og har elleve poeng ned til AIK på 9. plass. AIK som på sin side jager formkatastrofen Brynäs (kun ett poeng lørdag) og kun har fem poeng opp til Brynäs. Man kan selvsagt argumentere med at Frölunda fjerner enhver teori om sluttspillplass i ettermiddag, men AIK har enda mer å spille for og vil altså være kun to poeng bak Brynäs med seier i kveld. Da er det naturligvis den sprekeste oddsen som gjelder i denne kampen og 2,65 på borteseier må være det opplagte valget her.

Dagens avslag
Bordeaux - Brest

To tap på rad for Bordeaux som røk hele 0-4 hjemme for Lyon sist helg. Er på 9. plass på tabellen med sine 38 poeng, men det er kun sju poeng opp til Nice på 4. plass (som også har spilt en kamp mer). Sliter med å avgjøre på eget gress (4-6-2) og det normalt hjemmesterke laget har faktisk tatt flere poeng borte (5-5-3). Nede på 16. plass finner vi Brest som kun har to poeng ned til Evian under streken. Ursvake 2-2-9 på bortebane. etter fire strake tap, ble det en liten opptur med 1-1 hjemme mot Ajaccio søndag. 1,38 på hjemmeseieren her må være en dårlig vits og her er det bare å holde seg langt unna.

Norsk Tipping

Dagens spill
Real Betis - Malaga

Fem på rad uten seier for Betis nå, som var heldig som slapp med 0-1 borte mot Espanyol sist søndag. Har faktisk ikke scoret i noen av sine fire siste seriekamper. Har dermed falt fra 4. til 8. plass på tabellen med sine 36 poeng, men er det kun seks poeng opp til Malaga på 4. plass. Svært variable 5-2-5 hjemme i Sevilla. Toppscorer Ruben Castro er imidlertid tilbake til denne kampen, det samme er Alex Pozuelo og Chica.

Malaga holder altså koken og er inne på den viktige 4. plassen som gir Champions League-kvalik. 3-2-1 på de seks siste seriekampene og skaffet seg et greit utgangspunkt i Champions League tirsdag ved å tape 0-1 borte for Porto i første kamp. 5-3-3 på bortebane i Primera er solide bortesifre. Manuel Iturra og Duda er tilbake siden forrige seriekamp, Eliseu og Jesús Gámez er dog fortsatt skadet.

Det står 2-5-1 på de åtte siste tilsvarende her i Sevilla. Søndag har vi bra feeling for at hjemmelaget kan komme tilbake på vinnersporet og 2,35 på hjemmeseier her er flott odds. Malaga er helt sikkert preget av den kraftkrevende bataljen mot Porto og med Ruben Castro tilbake for hjemmelaget, blir det garantert slutt på måltørken for Betis i kveld. Kampen kan spilles som singel og blir vårt andre oddstips denne søndagen.

Spilleforslag 2 søndag (spillestopp kl 20.55):
Kamp 215 Real Betis - Malaga 2,35 3,15 2,55
Klikk her for å levere denne singelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspillsterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus