(Scanpix)

Med Pizarro tilbake blir det seier

Sesongens antatt enkleste bortekamp skal vinnes for Werder Bremen. Her er dagens oddstips.

Kommersielt

Langoddsen byr på 2. Bundesliga, Stabæk - Molde i Tippeligaen, Ligue 2 og litt blandet drops fra nederlandsk, tysk, spansk og engelsk fotball, samt håndball.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
9. Monaco - Tours B 3,60

Det relativt nykomponerte og unge Monaco-laget ligger sist, men én seier på elleve forsøk. De varierer, de er et lag som ser ut til å kunne finne på hva som helst, og det frister sjelden å satse på dem. Kampen mot Tours tror vi er mer åpen enn oddsen gir inntrykk av og borteseier til 3,60 blir dagens langskudd.

Dagens avslag
2. 1860 München - SC Paderborn 07 H 1,80

Vi tør ikke sette penger på hjemmelaget i dette objektet. De viser mystisk form, mens Paderborn vinner kamp etter kamp og har et solid overtak på innbyrdes historikk også. 1,80 blir for lavt på hjemmeseier i våre øyne.

Dagens spill
Bare tre lag er på blokka hos oss denne fredagen. Fortuna Düsseldorf, Havre og Werder Bremen. Med begrenset hell hittil denne uken frister det ikke å spille en dobbel eller trippel i dag, og da gjør Norsk Tipping valget enkelt for oss med sine regler for singelspill.

Sjekk denne LIVE-tjenesten for all sport

17. Augsburg - Werder Bremen
1. Bundesliga. Augsburg fikk sin første seier forrige runde da de vant 1-0 borte mot Mainz. Augsburg gjorde ikke noe nytt grep i denne kampen, de la seg bakpå og forsvarte seg nesten hele kampen, men denne gangen lykkes de med å ikke slippe inn, samtidig som de fikk satt i gang en kontring helt på tampen som ga dem et straffespark som de faktisk scoret på (sesongens tre første straffer ble brent). Med denne seieren klatret Bundesligas antatt svakeste lag forbi Freiburg og Hamburg og ligger på play-off for nedrykk med 1-4-4 totalt. 0-2-2 på hjemmebane.

Skadelisten er ganske lang. de Jong (f), Verhaegh (f), Bah (m), M. Ndjeng (m), Nebel (m), S. Hain (a) og Oehrl (a) er alle ute, mens den rutinerte goalgetteren Thurk (a) er suspendert av klubben på grunn av mistanker om slåssing på oktoberfest for noen uker siden. Mulig startoppstilling fra Kicker.de:

Jentzsch - Reinhardt, Möhrle, S. Langkamp, Hosogai - Callsen-Bracker, Davids - Gogia, Baier, Bellinghausen - Mölders.

Werder Bremen trodde vi på forrige uke også, men da tapte de sesongens første hjemmekamp, 0-2 for Dortmund. Nå ligger de på 5. plass med 5-1-3 totalt. På bortebane har de vunnet én av fire kamper, seieren kom med 2-1 mot Hoffenheim. Werder Bremen spiller med mye krutt offensivt, men det viser seg at det gjøres litt for mange feil defensivt, noe de beste lagene straffer dem hardt for.

Det er noen fravær hos bortelaget også, først og fremst Arnautovic (a) som er suspendert, vil savnes, selv om Bremen har flere alternativer på topp. Boenisch (f), Silvestre (f), Borowski (m) og Avdic (a) står også på skadelisten. Slik kan bortelaget stille:

Wiese - Sokratis, Wolf, Naldo, Schmitz - Bargfrede - Fritz, Hunt - Marin, Rosenberg, Pizarro.

Vi er glad for å se Pizarro på topp for bortelaget, Bremen skaper nesten alltd farligheter med ham på banen. Samtidig tror vi at Augsburg ikke er den slags lag som er i stand til å straffe Bremen for defensive blundere, da de gjerne ligger med mange mann i forsvar og desto færre som presser motstander til å gjøre feil. Bare en teori dette, men vi er uansett ikke tvil om at bortelaget er det sterkeste i dette selskapet og at 1,95 er verdt en innsats på at de vinner. Vi spiller denne som singel, innsats 100 kroner, spillefrist klokken 20.25.

17. Augsburg - Werder Bremen 3,20 3,10 1,95

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus