Gå til sidens hovedinnhold

Mer Hamre-dominans?

Frode Hamre sender tre stallhester til Biri søndag og vi setter samtlige først på vår rangering.

Sportspills meny søndag:
V64 Ørebro: Kanonform på travtipsene
Oddstips 1: Big Sam tar Liverpool
Oddstips 2: Kan Messi berge Barcelona?
Tippetips søndag: Moa får ikke starte

Det har vært full fyr i Sportspills travtips de siste dagene. Torsdag ble det lunsjtreff på Bjerke og det fortsatte med seks rette i V65-spillet på Umeå torsdag kveld. Fredag ble det fulltreff under V4-løpene på Mantorp der den mellomste bongen (innl.pris 280 kr) betalte tilbake drøye 1800 kroner. Under V65-løpene på Jarlsberg fredag kveld fortsatt suksessen og den mellomste kupongen (innl.pris 432 kr) betalte tilbake drøye 2000 kroner. I V5-spillet i Drammen lørdag fortsatte flyten med fem rette i V5-spillet og 7593 kroner tilbake, og i DD-spillet satt det minste forslaget (innl.pris 100 kroner) prikkfritt og betalte 1307 kroner tilbake. Det betyr at vi har passert 25 000 kroner innspilt torsdag, fredag og lørdag. Men vi er sugen på mer søndag.

Det er altså Biri travbane som er vertskap for den doble V5-kjøringen i Norge denne søndagen og det er bra klasse på V5-løpene i kveld. Frode Hamre tar med seg tre stallhester fra sin stjernespekkede stall og kan ta et hattrick da alle har solide vinnersjanser. Vår søndagsbanker kommer fra hans stall og gjestet samme bane for en måned siden. Vi var i kontakt med Frode lørdag kveld og selv er han tvilsomt startende på Biri søndag (Frode meldte som kjent sykdomsforfall lørdag). Det spilte mindre rolle, stallen kunne bokføre to seire, en andreplass og en hest som ikke fikk sjansen (Miraflores) på fire starter.

Innleveringsfrister Biri
V5A kl 18.00
V5B kl 19.10
DD kl. 20.10

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Det handler om hyperkapable 3 Ramos Boy som kommer ut i V5-5A/V5-1B. Den fireårige Gigant Neo-sønnen viste fin kapasitet i Johan Herbjørn Undems regi i fjor og på vårparten i år, men etter at Frode Hamre overtok ansvaret har fremgangene kommet. Tredje sist var Ramos Boy ursterk vinner på Biri etter et tøft løp. Nest sist i V65 ble det strak startgalopp etter en rekke omstarter. I sin siste start på Bjerke gjorde hesten en makeløs opphenting etter startgalopp og spurtet strålende til andreplass. Frode Hamre mener dette er stallens klart beste vinnersjanse på Biri søndag og vi er helt enig. Holder denne kapasitetstraveren seg på beina, så taper han ikke dette løpet. Vi nøler ikke og bankerspiller i begge V5-veddemålene.
Rangering V5-5A/V5-2B: A: 3 B: 11-2 C: 10-1-6-7-8-9-4-5

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V5-1A - Varmblodshester. 2100 meter autostart. Monteløp.
Tom Forkerud har slitt med sykdom på sin stall dette året og har således ikke fått helt sving på sin stall. Men de siste månedene har hestene vært friske og da har også fremgangene kommet. 5 Tombola Du Loisir var tilbake etter lang pause på Momarken 16. oktober og mistet trolig seieren på galopp da, men var sterk toer. Sist på Jarlsberg ble det seier og hoppa har altså imponert i sine to første løp etter pausen. Sammen med dyktige Liv Pedersen må det være bra seierssjanse her.

Trond Klepp fra Volda er ikke redd for å reise rundt i trav-Norge med sine hester. 8 High Five T.K. leverer varene både i monte og i trav og har vist toppform på slutten. Hovedopponent. Kristian Skullerud fra Lillehammer får sving på det meste han tar i og 4 On Your Marks gjorde en fin debut for Skullerud som treer i et travløp for noen uker siden. Duger ganske sikkert bra også i monte. 2 Norgesdebuterende 2 Platino er vanskelig å sette inn i dette løpet, men rytter og trener Henriette Bye er behersket optimist. Disse fire skiller seg noe ut i V5-1A.
Rangering V5-1A: A: 5 B: 8-4-2 C: 9-7-3-1-6

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V5-2A - Kaldblodshester. 1609 meter autostart. Hoppeløp.
Kun sju hester til start i dette hoppeløpet, men bortsett fra seiersløse 1 Milita (ikke vunnet på 50 starter) synes vi de seks andre alle kan vinne. Og vi gir oss ikke med 6 Lomana og Jeanett M Dagsvold. Hoppa er fortsatt i knallform og dette løpet er billig, Vi tror sågar Lomana kan vinne fra dødens.

4 Karmøy Juni er ei lunefull dame og det er ikke hver dag hun vil. Overbeviste dog stort ved å vinne fra dødens i seiersløpet nest sist i Drammen, men hun kan også dette å gi blaffen dersom humøret ikke er på topp. 3 Stokkefaksa fikk et perfekt løp av gjestekusk Kai Johansen på Bjerke sist, men da han vred ut i angrep 100 meter fra mål ville ikke hoppa mer. Men formen er bra og muligens kan hoppa nå føringen. 7 Malle vant sist i et skikkelig roteløp, der kun dunderfavoritten Nøstemix (som galopperte seg bort) kun holdt klasse.

2 Alm Raisa er som sine medsøstre i dette løpet avhengig av å ha dagen, da er hun god nok til å vinne. 5 Hvatt Erle var klart forbedret sist, det var på full vei. Sprint er normalt et klart pluss.
Rangering V5-2A: A: 6 B: 4-3-7-2-5 C: 1

V5-3A - Kaldblodshester. 2100 meter voltestart.
Når vi pratet med Andre Henning Stensen i forkant av 4 Tao Elda's løp på Leangen 19. november, var han usikker på hoppa etter lang pause. Det hadde ikke sindige Stensen grunn til, Tao Elda gjorde et strålende seiersløp og kom alene til mål. Med løp i kroppen er neppe hoppa dårligere søndag og hun blir vår klare favoritt.

Spillerne sender derimot trolig 8 Bjørvang Prinsen avgårde som favoritt etter at vallaken har tatt to strake seire. Fikk alt sydd opp sist og kunne avgjøre enkelt da, men var urytmisk underveis og møter bedre hester nå. 3 Tarantella står fint til på strek og selv om hun skuffet en smule sist, kan det bli dønn riktig her. Humørhesten 6 Bekke Balder fikk melkesyre så det holdt nest sist og var helt på det jevne sist. Travsikre 6 Bekke Balder skal nok ha det veldig servert, men da kan hun til gjengjeld speede fort. Vi tror vinneren er fanget på disse fire.
Rangering V5-3A: A: 4 B: 8-3-6 C: 5-7-2-1

HTML EMBED

V54A/V5-1B - Varmblodshester. 2100 meter autostart. Norskfødte.
Vi hadde ikke voldsomt tro på 7 Photo Va Bene i forkant av løpet sist på Jarlsberg, men unge Marius Høitomt styrte resolutt til tet og så seg siden aldri tilbake. Søndagens oppgave ser enklere ut på forhånd, men startsporet er vesentlig dårligere enn sist. Vallaken er imidlertid god fra start og det er ikke helt utenkelig at Høitomt kommer seg til tet.

5 Seargant Silk er også en tetaspirant. Mangler kanskje litt vinnerinstinkt denne vallaken, men er normalt travsikker og kvikk i vei. Treårige 9 Arc Va Tout har vel ikke vært som best i sine siste løp, men kapasitetsmessig er det fin klasse i hesten. 12 Hidalgo kastet inn håndkleet fra tet sist på Bjerke og skuffet stort da. Tolvtespor og tvilsom innsats sist, vi setter hesten ned som fjerdevalg. 2 Sassy Lane og 3 Tic Tac Toe har begge trukket fine startspor og kan overraske.
Rangering V5-4A/V5-1B: A: 7 B: 5-9-12 C: 2-3-1-11-10-8-4-6

V5-3B - Kaldblodshester. 2100 meter voltestart.
7 Super Sjefen smalt til med råsterke 32.8 i sitt prøveløp og gjentar treåringen den tiden her er det en klink vinner. Springspor øker sjansen for feilfri avgang og må nok galopp til for at Gundersen-traveren skal tape dette. Så er det slik at hesten debuterer i løp og vi spekulerer litt.

10 Egge Elden var svært positiv i debuten på Jarlsberg nest sist og kunne utfordret om seieren den dagen uten galopp. Sist var det ikke noe tak i Rundhaugen-traveren, men det kan ha vært baneforholdene som ødela den dagen. 12 Morgen Stjerna gjorde også et fint debutløp, men skuffet i sin påfølgende start. Det er litt fart i denne dama, og hun er aktuell dersom storfavoritten roter seg bort.
Rangering V5-3B: A: 7 B: 10-12 C: 5-3-13-2-8-6-4-9-11-1

V5-4B/DD-1 - Kaldblodshester. 2100 meter autostart.
Vi slapp ikke 9 Ulfaks og satte ham først også på Jarlsberg sist. Som et sjettevalg i spillet avsluttet hesten formidabelt til imponerende seier etter grov startgalopp. Vi tror Ulfaks er den beste hesten i dette feltet og setter ham først.

Det gjør vi selv med 7 Ulsrud Ulf i feltet. Mørtvedt Jerkeld-sønnen innfridde helenkelt vårt bankertips på ham sist fredag etter å ha kjørt seg tidlig til tet. Ulfen er tilbake i toppform igjen nå, men vi tror han får det tøft mot en feilfri Ulfaks. 4 Fjell Balder og 5 Juniorprinsen kan også vinne dette løpet, begge er i form. Men flere vinnerkandidater enn det ser vi ikke.
Rangering V5-4B/DD-1: A: 9 B: 7-4-5 C: 10-2-8-5 D: 3-1

V5-5B/DD-2 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
Frode Hamre blir førstetippet med alle sine tre stallhester denne søndagen. 5 Flibustier gikk en gnistrende siste 600 meter i V65-løpet som Pine News vant på Bjerke for halvannen uke siden og er i kanonform. Er bra fra start denne Viking Kronos-vallaken og her sendes nok hesten tidlig fremover tidlig for å nå tet. Stor vinnersjanse skal det være.

10 G.H. Trotter var god tetvinner på Forus nest sist og gjorde et fint løp på Axevalla sist. Det blir ikke lett å utfordre Flibustier dersom denne kommer seg foran, men G.H. Trotter er en av dem som kan utfordre. 11 Paco Halbak må som kjent ha det servert. Det blir litt sjanseartet fra spor elleve, men hesten holder ihvertfall bra form.

3 Mosquito De Mill er svært variabel og vanskelig å lese. Fra et fint startspor hører hesten hjemme på bongen. 6 Athena Rod er ei tøff merr som opptrer ujevnt. Spennende er det uansett med Høitomt opp som kusk.
Rangering V5-5B/DD-2: A: 5 B: 10-11-3 C: 6-8-9-1-2-7-4

Kommentarer til denne saken