Foto: Scanpix/AP

Mexico fra asken til ilden

Mexicos U20 tapte sine to gruppespillkamper, men gikk videre med et nødskrik. Nå venter mesterskapsfavoritten.

Kommersielt

Sportspills meny tirsdag:
V4 Visby:Freddy fikser V4-kronene
Lunsjtrav Sørlandet:Pyramide i Sør

langoddsen i dag finner vi blant annet åttedelsfinaler i U20-VM, Europa League-kvalifisering og Tour de France.

Dagens anbefaling er en singel til 1,95 i odds. Merk at spillstopp er allerede kl. 16.55.

Dagens langskudd
Frankrike U20 – Tyrkia U20 U 3,00
Frankrike endte på andreplass i sin gruppe etter å ha tatt fire poeng, fem færre enn suverene Spania. Tyrkia vant to av tre kamper i sin gruppe og sluttet også på andreplass. Frankrike er satt opp som favoritter i dette oppgjøret, men Tyrkia har fordel av at mesterskapet spilles på hjemmebane foran elleville tilskuere. U-oddsen til 3,00 frister mest.

Dagens avslag
Spania U20 – Mexico U20 H 1,45
Mexico, som vant NCACAF-mesterskapet for U-20 i vinter, var en av de største favorittene før mesterskapet startet, men tapte sine to første gruppekamper knepent. Gikk likevel videre til sluttspillet takket være 4-1 over Mali i siste kamp. Laget var nødt til å vinne med tre mål for å gå videre som et av de beste tredjelagene, og scoret det avgjørende målet i sluttminuttene. Mangler den viktige midtbanespilleren Jesus Escoboza i dag.

Spania tok full pott i gruppespillet, men vant de to siste kampene, over Ghana og Frankrike, med kun ett mål. Hadde oddsen på denne kampen blitt satt før mesterskapet startet, ville den vært langt jevnere enn 1,45 – 3,60 – 4,80, og vi står over H-oddsen.

Dagens spill
Hellas U20 – Usbekistan U20 H 1,95
Åttedelsfinale i U20-VM i Tyrkia.
Hellas la grunnlaget for avansementet takket være en flott 2-1-seier over Mexico, som var en favorittene før mesterskapet startet, i første kamp. Deretter ble det uavgjort mot Mali og Paraguay.

Ettersom Mali ble knust 4-1 av Mexico i siste runde, var 1-1 et flott resultat for både Hellas og Paraguay, og ingen av lagene anstrengte seg veldig for å prøve å avgjøre kampen.

Hellas har ingen fravær i dette oppgjøret.

Usbekistan endte på tredjeplass i sin gruppe, men gikk videre til sluttspillet med fire poeng. Laget startet med 3-0 over et håpløst svakt New Zealand-lag og sikret avansementet med fine 1-1 mot Kroatia. Så ble det bråstopp og et fullt fortjent 0-4-tap for Uruguay.

Maksimilian Fomin er tilbake etter karantene, og Usbekistan har dermed fulltallig tropp.

Kjernen i dette Hellas-laget kom helt til finalen i U19-EM i 2012, der det ble et knepent tap for Spania. Som A-landslaget er de defensivt trygge og taktisk kloke. De er våre favoritter til å gå videre fra oppgjøret.

Dagens spillforslag:
Hellas U20 – Usbekistan U20 1,95 - 2,95 - 3,10
Klikk her for å levere dette spillet.

Les Sportspill på mobilen!

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Norsk Tipping

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus