*Nettavisen* Sportspill.

Mieux Di Quattro taper ikke

Foto: hesteguiden.com

Kjempetalentet 6 Mieux Di Quattro kan sikkert gå et sted på 1.12-tallet om nødvendig. Garderinger er bortkastet i V5-3A i sør i dag.

20.06.10 14:53

Klikk her for våre V5-forslag
Vi våger påstanden at det ikke finnes mange fireåringer i Norge med en slik klasse som Mieux Di Quattro. I debuten vant han på 17,5/2040 meter, mens han travet bedre enn sekundet raskere i sin andre start. Dette er en råtass av en fireåring og han er nok moden for en tid på 1.13-tallet om nødvendig. Autostart er ikke noe problem for italieneren som har prøvd seg bak bilen i trening. Han vinner V5-3A lett og garderinger er unødvendig.

I V5-1A dukker det opp urutinerte hester og garderinger synes høyst nødvendig. 4 Wildcat US kan i følge Frode Hamre 1.18 på distansen. I utgangspunktet skal det holde til seier. Vallaken galopperte i prøveløpet og med flere hester i volten i totodebuten kan han reise i galopp med en gang. Rune Wiig kommer ut med 1 Black Credit er en toppstammet treåring som blir svært spennende å følge i debuten. Kjemper høyst sannsynlig om seieren. 2 O.M.X. Twenty viser stor fart mellom galoppinnslagene. Feilfritt ender han helt sikkert i toppen. Kan rundt 1.18 feilfritt. 7 Elken Tibur var mye forbedret sist og kan runde alle om favorittene svikter. Tor Olaf Halle hadde lite tro på 3 Nigeria F.H. ta vi snakket med han i formiddag, men han travet tross alt 17,6 i september og det svinger veldig i lavgrunnlagene. 8 Chakira Arvells er bedre enn vist, men sliter med brunst.

1 Blue Question får tipset i (V5-2A) ungdomsløpet. Han er kjapp fra start og forsvarer for sporet. Han svek med galopp fra trangt voltespor i Høitomt-debuten, men på auto er han stødig. Vi tror han leder hele veien. 5 Yke Q. Cumber trener bra etter sykdom. Har slått gode hester og vant tross alt seks løp i fjor og travet 15,5 i den nest siste starten. Står dessuten nydelig inne grunnlagsmessig. 6 Yankee Showboat vant i billig selskap på Forus sist. Vallaken har kvaliteter til å gjenta bedriften. 4 Burj Al Arab dukker opp etter pause. Regnes direkte på sin fine grunnkapasitet. 7 Universal Law skuffet litt sist selv han han travet 15,0. Kan mye og må på kupongen om favoritten garderes. En feilfri 3 Missionary Man er usikker og kusken har en utfordring her. Aktuell uten galopp.

Tast her for Sportspills eksperttips


Mens 6 Mieux Di Quattro blir våre soleklare banker i V5-3A er V5-4A av det åpne slaget. En feilfri 5 H.M. Hird Balder holder gjerne unna til seier fra sin fine utgangsposisjon, men er ikke til å stole på. 2 Havsalt blir manges favoritt. Tapte for Schubbran sist, men travet uansett et bra løp. Matches for de store fireårsløpene og er nok ytterligere et hakk forbedret i dag. 6 Nimo innehar store fartsressurser. Kjemper i striden feilfritt. . 8 Kileknerten er et skrellobjekt. Han har vært ute i tøffere omgivelser. 1 Gosen Tass, 3 Pepp Evy og 10 Tysvær Even er alle skrellobjekter.

Annonse: Øivind Grøstad med fire førstevalg og 194.506 innspilt i V75 lørdag

4 Warwick R (V5-5A) er meget god på sitt beste. Westergaard-traveren skal normalt ta seg av dette løpet uten uhell. Siden han ikke er til å stole på garderer vi. 9 Malcyon Magic er både sterk og hurtig. Gikk sterke løp for noen måneder tilbake og kommer i dag ut etter løpspause. Strekes direkte. Stor outsider er 2 Tinita Surprise som treneren har klokketro på. Hun kan galoppere. 6 Highfive Kemp holder usikker form, men er god nok til å vinne ut fra hva han har vist ved tidligere anledninger. 7 One Of The Best taper ut, men avslutter sterkt. Med litt fart over løpet er han brennaktuell. Ellers er det mange outsidere i dette løpet som kan være verdt å streke for. Vi garderer rikelig.

Tast her for V5-forslagene. Får Dagens Dobbel trykker du her .

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.