*Nettavisen* Sportspill.

Millionene skal fordeles

Foto: hesteguiden.com

Det er over 2,4 millioner ekstra i sekserpotten når Jägersro byr på Gentlemannsdagen torsdag.

09.05.13 14:25

Sportspills meny torsdag
V5 Klosterskogen: Nå blir det seier
V5 Øvrevoll: Øvrevoll byr opp til fest
Oddstips 1: Lillestrøm knekker Sogndal
Oddstips 2: Hødd er i siget nå
Tippetips: Godset får svette i Skien

Denne artikkelen er redigert og tilrettelagt av Kurt Rune Leirvåg, tips og kupongforslag er utarbeidet av Espen Edvardsen.

Det er helligdag og Kristi Himmelfartsdag i kongeriket Norge, men på hestefronten er det full rulle denne torsdagen og Norsk Rikstoto tilbyr spill til hele fem baner denne torsdagen.

Det hele starter med V4 fra Visby og fortsetter med en super jackpotomgang i V64-spillet fra Jägersro. Deretter følger en enkel V5-omgang fra Øvrevoll, før kvelden avrundes med V65 fra Åby og dobbel V5 fra Klosterskogen. Og til helgen er det altså en heidundrende jackpotomgang i V75-spillet fra Bjerke lørdag og en eventyrlig søndag med OGP og kstra V75-omgang. På Eksperten har vi laget en rekke andelslag til de ulike travstevnene for både dagens løp og de kommende dagers løp.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Jägersro byr altså på storveis jackpot i V64-spillet torsdag og over 2,4 millioner kroner ekstra i sekserpotten. Det er faktisk ventet over 20 000 tilskuere på Jägersro i ettermiddag, da dagens løpsdag kalles den såkalte Gentlemannsdagen og ifølge svenske medier er det ventet storinnrykk av tilskuere på denne svært tradisjonsrike travdagen.

Innleveringsfrist Jägersro
V64 kl 15.10
DD kl 16.38

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V65-løpene holder jevnt bra kvalitet og som vanlig når det er travkjøring på Jägersro i Malmø, så er det en rekke danske hester på plass og både vår V65-banker og vår luring for dagen hører til daglig hjemme i Danmark.

Vår svenske travekspert Rickard Hansson byr på 7 Cubaen Trader og Joakim Løvgren i V64-3 som sin jackpotbanker i ettermiddag og han har satt opp andelslag i prisklassene 100, 200, 300 og 500 kroner som du alle finner på Eksperten .

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Ny dynamitt fra Danmark!
Nicolaj Andersen har en virkelig seiersmaskin i 10 Remus Tiki, som fortjener å være favoritt i V64-4. Sist på Jägersro imponerte 5-åringen stort, etter å ha travet store deler av løpet utvendig for lederhesten Drako As. Det ble et lett bytte for Chipmate- sønnen, og han bare forlot konkurrentene til en sikker seier. Dette er en hest som står med fem strake seire i programraden, og vi tror seiersrekken fortsetter i dag. Selv om motstanden er skjerpet i ettermiddag, så skal han ha en solid vinnersjanse i dette løpet. Nicolaj Andersen forventer seg mye av denne hesten utover sesongen, og det skjønner vi godt etter å ha sett de sist løpene til hesten!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Se opp for Ray.
1 Ray Damgård er en danske som har gjort det veldig godt, og som står perfekt til i spor 1 bak bilen. Det er alltid et spørsmålstegn når hester kommer ut etter pause, men vi føler Hr Siem-sønnen står veldig interessant til i dette løpet. 5-åringen er lynrask fra start noe han viste i et kvalifiseringsløp til det Danske Derby i fjor, hvor han pilte til tet fra spor 6. Ray Damgård valgte siden å slippe teten til Ronaldo C.N., og når luken kom ut i oppløp speedet han inn til enkel seier på sterke 1.13,8 over stayerdistansen 2500 meter. Bare hør på dette, Ray Damgård var 20 meter foran en hest som Rocky P.H. i mål.

For dere som har studert programmet til Oslo Grand Prix-søndagen, så kommer Rocky P.H. ut i Europamatchen mot blant andre Edward Ale, Oasis Bi og Manalapan for å nevne noen. Den Tomas Malmqvist-trente Ray Damgård står med et latterlig lite grunnlag i forhold til sin kapasitet, og når treneren samtidig rapporterer at han trener strålende skal han ha en topp sjanse til å vinne dette løpet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.