*Nettavisen* Sportspill.

Mjøndalen viser muskler

Joachim Olsen, Mjøndalen IF MIF Foto: Wikipedia Commons

Bruntrøyene er blant formlagene i Adeccoligaen og kan ta et stort steg mot playoff-spill med seier over Sandefjord.

14.10.13 18:01

Sportspills meny mandag:
V4 Boden: Mandag går Nettavisen i Boden
V5 Bjerke: Dansk i alle varianter på Bjerke

Det ble en innbringende helg for de som fulgte Sportspill sine tips. Lørdag innfridde både Fredrikstad (2.00) og Real Murcia (2.05) på hjemmebane, mens søndagens langskudd (2.55), singel (1.80) og dobbel (4.00) ga full uttelling.

langoddsen i dag finner vi blant annet kamper fra Adeccoligaen, Serie B, dansk 1.divisjon, argentinsk Primera Division og U21 EM-kvalik.

Dagens langskudd
FC Den Bosch - MVV Maastricht

Nederlandsk 1.divisjon. Svak start av Den Bosch som har elleve poeng fra elleve kamper. Fikk ikke med seg poeng i sist rundes borteoppgjør mot Eindhoven og har nå tre strake tap i cup og serie. Gikk på en smell i forrige hjemmekamp, hvor de tapte 0-2 mot nykommeren Achilles. 1-1-2 er fasiten hjemme. Ligger fjerde sist på tabellen og har så langt kun slått bunnlagene Jong PSV og Oss. Står med 2-5-4 totalt.

Vært enten eller for Maastricht som er nummer tolv på tabellen med 5-1-5 totalt. Startvansker innledningsvis, men viser bedring med 3-1-1 på de fem siste. Vant forrige rundes borteoppgjør mot Fortuna Sittard 1-0, og står med 2-0-3 på fremme gress. Trøbler mot topplagene på tabellen, men har tatt seg greit av de på nedre halvdel.

Ser ut til at Den Bosch fortsetter å slite på eget gress. Laget spilte på seg svake 5-1-9 på Stadion De Vliert i fjor og hentet faktisk flere poeng på fremmed gress. Maastricht vant begge oppgjørene forrige sesong og får tipset i dag også til 2.85 i odds.

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/MestSpilte.swf','popular','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=favorites','Nettavisen_Oddsen2.0');

Dagens spill
201. Sandefjord – Mjøndalen

Adeccoligaen. Etter en lovende sesongstart har lufta gått fullsteding ut av Sandefjord. Forrige rundes borteoppgjør mot Stabæk endte med et stygt 1-4-tap, og på de fem siste er kun to poeng tatt. Er nummer ti på tabellen og de blå er fremdeles med i kappløpet om en playoff-plass, men det er kun takket være vår-formen. For etter laget vant fem på rad i mai har Sandefjord-skuta sunket taktfast på tabellen. Først forsvant de ut av medalje-kampen med syv seiersløse kamper i sommer, og med kun to innspilte poeng siden september står de i fare for å havne utenfor topp-seks.

Hjemme på Komplett.no Arena har de kun tapt to kamper (5-6-2 totalt), men hele seks av de åtte siste har endt med poengdeling (1-6-1), som også var tilfellet i forrige kamp mot Strømmen (1-1).

Forsvareren Victor Demba Bindia soner karantene.

For Mjøndalen går det i motsatt retning. Startet året trått og så ut til å ende opp som hverken fugl eller fisk, men med kun ett tap på de tolv siste (7-4-1) har bruntrøyene inntatt sjetteplassen. Kom best ut av borteoppgjøret mot Bryne sist, og passerte samtidig rivalen på tabellen. En vel gjennomført kamp av Mjøndalen, men kan takke Andreas Forn for at de ikke ble baklengs, kepeeren vartet opp med flere klasseredninger. Står med 6-1-6 på fremmed gress.

Stian Aasmundsen soner karantene. Kaptein Bjarne Ingebretsen er usikker, men spiller trolig.

Formkurvene til lagene peker altså i stikk motsatt retning før dagens oppgjør. Mjøndalen har fått vind i seilene og kan ta et stort steg mot playoff med seier i dag, mens poengfangsten til Sandefjord har tørket inn, og med tap i dag vil gapet til sjetteplassen være på syv poeng når tre kamper gjenstår. Vertene taper få kamper hjemme, men når man ser på den siste tids resultater fristes vi klart mest av borteseier til 3.10 i odds.

201. Sandefjord – Mjøndalen 2.00 3.20 3.10

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag