*Nettavisen* Sportspill.

Molde tar en ny skalp

Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix

Solskjærs filosofi har satt seg og Molde blir favoritter mot et skaderammet Haugesund i dagens andre oddstips.

29.05.11 09:28

Sportspills meny søndag:
Oddstips 1:FCK vinner siste kamp
Oddstips 2:Molde spilles til 2,20
Tippetips:Klarer vi 12 rette?
Tippeligaen:Skader og karantener
Travtips:V75 Solvalla søndag

Langoddsen byr på mye spennende fotball denne søndagen. Etter å ha sett på FC København og Caen i dagens første tips, runder vi av med det mest fristende objektet fra norsk fotball.

Lever Lotto og Tipping på mobilen!

Haugesund - Molde
Bildet av Haugesund som det typiske hjemmelaget som bare vinner hjemme og taper borte, må justeres. Det var praktisk forrige sesong å alltid sette en H i Haugesunds kamper, men per i dag står de med 1-2-1 på hjemmebane og 1-0-3 på bortebane. Formen er heller ikke spesielt god, da man har 1-1 mot et uvanlig svakt Vålerenga og 3-4 mot uberegnelige Stabæk i de to siste hjemmekampene. I tillegg er skadelisten fortsatt lang.

Per Morten Kristiansen, Jacob Sørensen, Are Tronseth, Juska Savolainen, Jarle Steinsland, Eirik Mæland, Ole Kristian Kråkmo og Joakim Våge Nilsen er alle uaktuelle til søndagens hjemmekamp mot Molde.

Molde begynner å ligne et topplag etter litt rusk i forgasseren innledningsvis. Det ballbesittende og spillende laget har sluttet å misse de store målsjansene, nå scores det i bøtter og spann. 3-0 borteseier i Lillestrøm og 3-1 i Bergen er sterke resultater. I tillegg bruker man cupen til å trene på skudd, der Tiller, Træff og Eidsvåg har fått tilsammen 20 baklengs og brutale cup-exiter.

Børre Steenslid er ute i flere måneder etter skaden han pådro seg på La Manga. Vi har fått rapport på at Thomas Holm, Magne Hoset og Makhtar Thioune stod over fredagens trening, men det skal ikke være noe alvorlig.

Innbyrdes oppgjør forrige sesong:

31.10.2010 Haugesund - Molde 1 - 2
16.05.2010 Molde - Haugesund 2 - 1

Molde vant her forrige sesong, da Haugesund var veldig sterke på hjemmebane, og Molde har hatt et godt tak på Haugesund de siste sesongene. Med skader hos hjemmelaget ser styrkefoholdet skjevere ut enn på lenge, og dette tror vi Molde vinner. 2,20 for at så skjer mener vi er spillbart. Vi setter 100 kroner på denne singlen, spillefristen er klokken 17.55.

36. Haugesund - Molde 2,80 2,95 2,20

Klikk her for å levere dette spillet

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag