Foto: Hesteguiden.com

Møter ikke Hamre-traverne nå

Svært flinke Zarbaro Boko møter ingen Hamre-travere når Bergen travpark byr på internasjonal V65 lørdag kveld.

Kommersielt

Både Norsk Rikstoto og ATG har bra suksess med sine kveldsstevner lørdag og omsetningen har vært solid. Lørdag kveld er det bergen travpark som byr på V65 når Jarlsberg er ferdige med sitt V75-stevne.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Søndag er det som kjent pengestinne Breeders Crown-finaler på Eskilstuna, og ekstra V75 fra Sverige med 24 millioner kroner til en eventuell alenekupong. Fire Breeders Crown-finaler danner ramme for V75-løpene der og slk vi vurderer omgangen må dette være en av årets mest interessante V75-omganger og Nettavisen har således allerede gjort en rekke andelslag tilgjengelige på Eksperten.

Klikk her dersom du ønsker å direkte til Nettavisens V75-meny på Eksperten

Men før den tid skal vi altså gjennomføre en svært interessant V65-omgang på Bergen travpark lørdag kveld og spillemessig og ikke minst sportslig er det en flott omgang, der vi byr på bankeren allerede i V65-1.

Innleveringsfrister Bergen
V65 kl. 18.25
V4 kl 19.05
DD kl. 19.45

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Formsterke og seiersvante 2 Zarbaro Boko var en hest vi hadde feeling for under V75-stevnet på Bergen travpark 19. oktober. Vallaken som trenes av familien Hindenes i Nordhordland, har vært en klar plussvariant i Bergen og årets sesong har allerede gitt to seire på ni startet og solide 150 000 kroner innkjørt. I det nevnte løpet 19. otkober måtte kusk Svein Ove Wassberg fyre av hesten litt fra start, men fikk lederrygg på gode Sejr Gammelsbæk. Luken kom som bestilt nedover oppløpet, men Zarbaro Boko hadde ikke det siste taktomslaget for å speede ned Lightsonligtsoff og Megamuscle som kom ute i banen og måtte nøye seg med en godt betalt tredjeplass.

I kveld er startsporet perfekt og fra andrespor sitter Svein Ove Wassberg og Zarbaro Boko tidlig i tet, uten at det har kostet mye å komme dit. Hvem som da skal trykke opp farten underveis er ikke lett å se, og dersom ikke det har meldt seg en formsvikt, skal hesten vinne dette da. Vi bankerspiller 2 Zarbaro Boko i V65-1.

Underspilt hoppe
I V65-3 skiller fem hester seg klart ut, men overraskende nok er strekhesten 3 Motveit Mai minst betrodd av disse fem og kun markert på drøye 7 prosent av innsatsene. Denne hoppa kjemper mest mot seg selv, og skulle gjestekusk Rune Wiig lykkes med å få henne til tet, blir hun ikke lett å slå. Soleklart kryss og objekt i V65-3 med andre ord.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Ryktene går
Undertegnede har som alltid gått gjennom løpene med Svein Ove Wassberg, og der fikk jeg bekreftet ryktene om at 7 Rawel The Great (V65-2)hadde vært strålende i et rutineløp sist uke. Vallaken er nede som et sjettevalg i V65-2 og kun markert på 3 prosent. Svein Ove bivånet rutineløpet fra sidelinjen og hadde 16.0 siste tusen på hesten og slik så hesten så ut skal han jo nesten være favoritt i dette løpet. Fjerdespor volte, 20 meter tillegg og urutinerte Ann Kristin Rasmussen gjår at undertegnede ikke tar bølgen på direkten, men hesten skal med på alle bonger i kveld.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus