*Nettavisen* Sportspill.

Nå blir det seier!

Foto: hesteguiden.com

Vår V65-banker på Biri i kveld slipper å møte årgangstoppene denne gangen, og da tror vi det blir seier!

28.09.12 21:24

Det har vært flott flyt på travtipsene de siste ukene, men denne uken har det vært stang ut. Inntil fredagens V65 på Biri. Det mellomste forslaget ga to femmere hver verd kr 508, mens det største V65-forslaget inneholdt en sekser og nitten femmere og storfine 37 595 kroner tilbake. Slik så kupongen ut:

HTML EMBED
Avdeling Markeringer Antall markeringer
1 2 1
2 2, 4, 5, 6 4
3 1, 2, 3, 5, 8, 9, 10 7
4 1, 2, 3, 8 4
5 6, 8, 11 3
6 3, 4, 7, 9, 10, 11 6

Også i V5-spillet ble det fullklaff. Det største forslaget som var samlebong som ble spilt ti ganger ga tilbake flotte 17 910 kroner.Dermed ble det totalt 56 521 kroner innspilt på Biri fredag.

Biri travbane, vakkert beliggende ved Mjøsas bredder er arrangør av kvelden V65-løp, og vi fant vår banker for kvelden allerde i innledningen på dagens rebus. Vi snakker da om 2 Shiraz J.C i V65-1, og hun har møtt de beste i årgangen i sine siste løp uten å gjøre seg bort (og da er det klart enklere i mot ved denne anledningen!).

Hun kommer nå ut etter en liten mnd pause, men Erland Holm kan melde om en hoppe i toppform. Sporet er helt perfekt i kveld, og vi tror ingen henter en lengde på den startkjappe Gentle Star–datteren. Vel i tet mot begrenset motstand ser ikke vi noen som kan ta ned Shiraz J.C over en kjapp sprint på dagens arena, og vi tviler ikke på at kusk Erland Holm sitter bak en vinner i dette løpet!

Vår rangering V65-1: A: 2 B: 9-5-6-8 C: 3-10-12-7-4-11 D:1

Les også:Vi løper til lukene!

Innleveringsfrister Biri fredag!
V65 kl. 19.00
V5 kl. 20.05
DD kl. 20.25

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V65-2
4 He`S So Vain er en hest undertegnede har sansen for, og det lyser litt klasse av denne Angus Hall–sønnen (en uslipt diamant som vi sier på travspråket). Han er behandlet siden sin siste start, men han møter bra hester for klassen. Men fungerer Tor Olav Waaler sin traver tror vi neppe noen er i nærheten av ham i kveld, men det kan være lurt å sjekke varmingen. 6 X.Factor har litt å leve opptil når han har brødre som Azeem og Enzo. Karrieren innledet lovende, men det har stagnert litt den siste tiden. I følge Killingmo har han blitt for hissig underveis, og de skal prøve noe nytt utstyr. Kapasitet for seier om han fungerer.

Annonse: Grø hadde 13-fart på denne forleden. Moser alle til herlig odds i V65-2 nå!

2 Nora`s Dream er i rivende utvikling, og hun tåler å gjøre litt jobb selv underveis. Er bra fra start, og det er ikke utenkelig at Kai Johansen prikker inn teten. Fra den posisjonen er hun helt klart aktuell, men vi blir ikke overrasket om han slipper teten hvis en av hingstene kommer direkte. 5 Order By Plane blir alltid mye spilt grunnet han har US og Hamre som trener i programmet, men dette er ikke noen traver utenom det vanlige (kun aktuell på gardering for oss).

Vår rangering V65-2: A: 4 B: 6-2-5 C: 3-1-7

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V65-3
1 Romhus Tiril var direkte dårlig i den siste starten, men når kretsen rundt henne starter så kort tid etter det siste løpet må de ha kontroll på formen til Åsajerven–datteren. Motstanden skremmer ikke i kveld, men vi føler hun må garderes når hun var så svak som sist. Voltestart er bare en fordel, og med GVG i sulkyen er hun i de beste hender.

5 Wrons Frigg var langt foran favoritten i samløpet i den siste starten, og hadde han ikke galoppert 500m fra mål så kunne det blitt en trippelplassering og en tid på 30- tallet. I sitt siste løp var han direkte dårlig, men blir i kveld kuskeforsterket med Ole J Østre. Han er meget rask fra start, og skulle de komme seg foran er det neppe noen grunn til at de skal slippe. 8 Dorrsvarten er interessant med Høitomt i sulkyen, og dette er en krabat med bra kapasitet som dessverre springer litt med bremsene på. Åpent bak disse.

Vår rangering V65-3: A: 1-5 B: 8-3-10 C: 2-9-12-7-11-6-4

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V65-4/V5-1
8 Troneld er en kapasitetshest som ikke har fungert på ca 1 år. Kommer nå ut etter snaue fire mnd pause, og skal etter de rapportene vi har fått på hesten ha fungert fint i noen jobb. Han er fryktelig rask fra start Steinsvad Eld–sønnen, og med strykning på innsiden er det ikke utenkelig at Hanestad sitter i tet inn første sving. Blir det et slik scenario så tror vi Troneld kan lede dette løpet rundt om, og hestene til Hanestad er som kjent alltid bra forberedt.

Annonse: Finnes ikke på fem på topp i fagbladene. Grø heiser denne karamellen til topps i V65-4

1 H.G. Jo er en banditt som er i mye bedre form enn raden. Nå er det galoppfare fra førstespor bak startbilen, men skulle han gå feilfritt står han ikke tilbake for noen på kapasitet. 2 Ty Li har neppe noe fordel av 2100m, men kapasiteten til Lome Elden–datteren er høy for grunnlaget. Hun er spesiell denne hoppa, og hun må ha det litt på sine premisser. Skulle det klaffe med løpsopplegget fra et fint spor kan hun vinne dette løpet. 3 Vikan Lita er usikker, men mer enn god nok om hun legger godviljen til. Bør regnes fra et fint spor på gardering.

Vår rangering V65-4/V5-1: A: 8 B: 1-2-3 C: 4-12-7-9-11-5 D: 10

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED

V65-5/V5-2
11 Credicity fikk et knalltøft løpsopplegg i den siste starten, men stod for en solid prestasjon og var tapper. Bakspor og sprint på Biri er ikke en enkel oppgave å løse for Credit Winner–sønnen til Stall Hamre, og han er veldig avhengig av at det blir tempo på løpet for å rekke frem til seier. Dog en opplagt favoritt, men ikke noen banker etter vårt syn.

8 Atomic Migliore er interessant for han kan faktisk få tet selv fra dette sporet, og blir det tet tror vi vinneren er nevnt. I den siste starten satt han fast med mye krefter igjen, og vi tror neppe Austevoll bakker sist. 6 Nithan L.B er kanskje hesten som kan svare ut sistnevnte på startsiden, og Kolnes traveren virker til å være på vei mot en ny formtopp. Skulle han komme seg foran er han helt klart seiersaktuell.

Vår rangering V65-5/V5-2: A: 11-8 B: 6-4 C: 7-3-1-9-10 D: 5-2-12

HTML EMBED

V65-6/V5-3
3 Paco Halbak er nok hesten med størst kapasitet, men hvor lenge skal han få betegnelsen lovende? Han er snart seks år, og han har vært en skygge av seg selv i snart et år. Var dog positiv i den siste starten, men da fikk han et perfekt løp.I kveld spinner Biesolo–sønnen til tet, og det blir det spennende å se om han kjemper helt inn til mål. Blir det fuktig i været har Paco aldri gjort et bra løp, og vi synes uansett han blir uansett overspilt.

7 Andy B.R er nok ikke noe dårligere enn favoritten når han er på sitt beste, men han var syk i Derby, og ble totalt bortkjørt av Borg sist. Kan dette sitte i hodet på Andover Hall–sønnen? Når Trond Anderssen melder om en hest som er bedre enn raden må vi stole på det, og det blir spennende med Kai Johansen bak denne flotte traveren. 9 Mr Fox Trot vinner ikke så ofte nå lenger, men han er i brukbar form. Regnes på gardering da han er stabil. Blir det tempo i front er 11 Lobella B.B aktuell, og hun spurter alltid bra med overpace. Åpent bak favoritten som bør vinne, men vi stoler ikke på ham enda.

Vår rangering V65-6/V5-3: A: 3 B: 7-9-11 C: 4-10-6-5-2-8 D: 1

V5-4
3 Moon Dreamer avsluttet meget fint på Åby i den siste starten, mens han gangen før galopperte i en litt spesiell situasjon gjennom den første svingen. Vi tror Kvasnes er sugen på revansjere den galoppen, og hun møter overkommelig motstand i kveld. Distansen på 2100m er bare en fordel for Wolden–traveren som normalt plukker ned disse konkurrentene uansett posisjon, og vi tviler ikke på bankeren i V5-spillet.

Vår rangering V5-4: A: 3 B: 1-4 C: 9-6-7 D: 5-8-2

V5-5
En parodi av et løp. Kun fire hester igjen til start der 3 Ramstad Odin og 5 Solør Stegg skiller seg helt klart ut, men dette løpet blir et taktikk løp ut av en annen verden. Mer trenger vi ikke si.

Vår rangering V5-5: A: 3-5 B: 2 C:6

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.