*Nettavisen* Sportspill.

Nå er det dags

Foto: Hesteguiden.com

Hjelset Lissi hadde en kanonsesong i fjor og har en ypperlig oppgave på Momarken tirsdag.

Sportspills meny tirsdag:
V65 Jägersro: Gangsteren tar revansje
Lunsjtrav Bjerke: Talent innfrir?
Oddstips: Dramatikk på Villa Park

Tirsdagen starter opp med lunsjtrav til både Åby i Sverige og på Bjerke her hjemme, og på kvelden er det en dobbel V5 til Momarken i Østfold og en V65-omgang til Jägersro hos søta bror vi kan spille til, og vi har som vanlig tips til alle baner.

Innleveringsfrister Leangen
V5A kl. 18.30
V5B kl. 19.40
DD kl. 20.40

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

På Momarken tirsdag kveld er det riktig fine spilleløp og etter grundige analyser spiller vi en litt sjanseartet banker denne tirsdagen. Vi velger vekk storfavorittene Spik Pålly og Ulsrud Ulf og lander på ei hoppe som varslet gryende storform sist.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Det handler om 4 Hjelset Lissi som faktisk tjente formidable 268 000 kroner i fjor etter å ha vunnet et V75-løp med 100 000 kroner i førstepremie blant annet. Kom ut i regi Erik Killingmo 27. januar i fjor og gjorde et mildt sagt råsterkt seiersløp da. Fulgte opp utover vinteren, men mistet etterhvert formen og etter to svake innsatser (Romme 23.november og Bjerke 19.desember) var en klart forbedret Hjelset Lissi vi fikk se på Biri for halvannen uke siden. Galopperte da i et lovende angrep ut mot oppløpet og hadde minst blitt toer uten den galoppen. I kveld er startsporet perfekt, motstanden er perfekt og distansen ikke noe minus. Vi har god feeling for at Erik Killingmo når føringen med Hjelset Lissi her og da må vinnersjansen være god. Dermed går vi på Hjelset Lissi som banker både i V5A og V5B-spillet.
Rangering V5-4A/V5-1B: A: 4 B: 9-3-2 C: 6-8-7-1-5-10

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V5-1A - Varmblodshester. 1640 meter autostart.
Magnus Jakobsson gjester Momarken denne tirsdagen og Färjestad-treneren har med seg et par fine hester. Aller best vinnersjanse har han nok i V5-1A, der han sender ut stallhesten 3 Yank Dreamcatcher. Femåringen har ikke startet på fire måneder, men viste flotte ting før løpspausen. Jakobsson er optimist og feilfritt er det en trolig vinner.

7 Lady Centennial er ei hoppe vi har hatt litt sansen for, men sist var det ikke noe trøkk i dama. Startspor litt langt ute, trekker litt ned, men normalt er Lady Centennial av de bedre her. 5 Thai Sober går mest på det jevne, og har manglet det siste ekstra hittil. Billig motstand i kveld trekker opp. 8 Eck Chili Pepper er i form, men spor åtte er naturligvis krevende. Løser det seg sånn noenlunde, er vallaken skummel her. Vi tror fire hester gjør opp i V5-1A og stenger butikken der.
Rangering V5-1A: A: 3 B: 7-5-8 C: 1-10-6 D: 9-2-4

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V5-2A - Kaldblodshester. 2140 meter voltestart.
Vi ble ikke imponert av 1 Finnskog X.O. på Jarlsberg fredag, men samtidig var ikke Eirik Høitomt heldig med filvalgene i sisterunden. Med kun tre hester fra strekdistansen i kveld, ligger alt til rette for tetkjenning i kveld. Og er hesten like bra som i seiersløpet fjerde sist, skal motstanderne få litt å bryne seg på. Vår favoritt.

Unge lovende Silje Kristin Eilertsen får utfordringen med å lose kapable, men vanskelige 3 Melbyjerven feilfritt rundt. Lykkes hun med det, taper ikke Melbyjerven dette løpet, men Romtveit-traveren er slett ikke enkel å kjøre. 5 Dallas er også en galopplysten herremann, men gjorde et helsvett seiersløp på Bjerke nest sist.

6 Moe Kringsjå kan mye og er også skummel feilfritt. Lite spilte 8 Strand Elden var overraskende god på Bjerke sist og får også en plass på kupongen. 7 Ederpilen er som de fleste andre i dette feltet, fartsfylt men galopplysten. Da skal vinneren være nevnt i et fint spilleløp.
Rangering V5-2A: A: 1 B: 3-5-6-8-7 C: 2-4-9

HTML EMBED

V5-3A - Kaldblodshester. 2140 meter autostart.
4 Spik Pålly blir nok mange spilleres holdepunkt i V5A-spillet i kveld etter to imponerende seiersløp. I kveld er det imidlertid debut bak startbilen og motstanden hardner også til og vi synes hoppa blir i overkant stor favoritt i kveld og velger derfor å spekulere litt.

11 Norbo Vinter har utviklet seg flott gjennom vinteren og tok en svært fortjent seier i et lunsjløp på Bjerke sist. Tidsmessig var det veldig bra og travsikre Norbo Vinter er en klar utfordrer til storfavoritten i kveld. Den velkjørende amatøren Arvid Bye fra Røyse har vunnet 39 løp på blott 367 starter i sin karriere og en svært dyktig amatør.

På det største forslaget betaler vi også for kapable 5 Vethe Jerven og kapable 7 Tim Tam Tøs (20 meter bedre inne enn Spik Pålly i kveld kontra sist).
Rangering V5-3A: A: 4 B: 11 C: 5-7-10-3-6-8-1-2-9-12

V5-5A/V5-2B - Varmblodshester. 2140 meter autostart.
Hadde 1 Alegra hatt et bedre startspor i kveld hadde nok hoppa vært en bankerkandidat. Men her blir hun garantert kraftig overflydd og med tanke på at hoppa presterte klart under pari sist, blir hun et sjanseartet førstevalg.

4 J.C. Heigen fortsetter å levere gode løp, men tross to seire i raden er vi ikke helt sikre på at vallaken er en vinner her. Kan få tet, og skal regnes derfra. 3 Totte Vantore vant tre løp i fjor, ett av dem her på Momarken og står fint til igjen i kveld. 7 Juliano Diamond er svært variabel og kan få tet selv fra spor sju. Vi innbiller oss at vallaken skal ha ryggløp over denne distansen.

5 Carina Pride henger bra med for tiden, men ser ut til å mangle det lille ekstra. Skummelt løp dette og bred gardering kan vise seg lønnsomt.
Rangering V5-5A/V5-2B: A: 1 B: 4-3-7-5 C: 10-6-2-8-9

V5-3B - Varmblodshester. 2140 meter voltestart.
To hester skiller seg klart ut i dette løpet som på forhånd ser uoversiktlig ut, men her er det mye rart på farten. Klar favoritt blir 13 Isabella's Fairytale som galopperte seg bort som hardt betrodd i debuten nest sist. Holdt seg på beina sist og tok en sterk og imponerende seier. Tjue meter tillegg er naturligvis et minus, men denne dama tåler å gjøre grovjobben selv.

Hun kan dog få trøbbel med strekhesten 5 Bingo S.E. om denne tramper rett fra start. Viste kapasitet sist, men var ute av taktene midt på oppløpet og mistet muligens seieren på det. Kommer denne seg til tet, kan løpet være kjørt. Vi tar en sjanse og står på to hester i dette løpet.
Rangering V5-3B: A: 13 B: 5 C: 2-1-10-7-6-3-12-14-9-4-8-11

V5-4B/DD-1 - Kaldblodshester. 2140 meter autostart.
Ny storfavoritt på farten her i form av 3 Ulsrud Ulf som etter tre strake seire, skuffet som megafavoritt på Bjerke 2. juledag. Ulsrud Ulf er ikke kjent for å ha lange formtopper og i kveld syner vi hesten, selv om oppgaven ser dønn riktig ut.

5 Turbin er slett ikke verst de dagene han holder seg på beina. Det er som kjent ikke hver dag, men har Turbin tak i dem ut mot oppløpet er han tøff i sluttfasen. 9 Lustra Eldar er ujevn i prestasjonene, men det er flott kapasitet i Antonsen-traveren og har han en av sine bedre dager kan han vinne. 8 Tenoren "dreit" vi oss ut på på Biri i sin siste start. Tenoren føk til tet og vant nesten uforskammet enkelt. Tøffere motstand i kveld, men garderingskryss.

1 Stora Värmland er en brukbar svenskegjest og startsporet er bra. 4 Korat er en banditt, men vil han kan han være god nok. Med andre er dette åpent bak den store favoritten.
Rangering V5-4B/DD-1: A: 3 B: 5-9-8-1 C: 2-11-10-12-7-6

V5-5B/DD-2 - Varmblodshester. 1640 meter autostart.
Ypperlige forutsetninger for 3 The Taste Of Energy i avslutningsløpet og hoppa har varslet form nå på slutten. Startsiden er litt uviss her, men vi blir overrasket om ikke Tom Erik Solberg klemmer til her for å komme seg foran. Da må dette være en flott vinnersjanse.

9 Temptation As er ikke vår favoritthest på Hamre-stallen. Hoppa har vist seg sårbar ved flere anledninger, men her vil nok Frode Hamre kjøre på vent i det lengste og motstanden er ikke spesielt tøff. Det er mange variable hester på farten her. 2 Karamell Broline har ikke imponert på slutten, men kan litt. 5 Butterfly Star er veldig opp og ned, får hesten det sydd opp kan det går.

4 J.H.C. Twingeling ga helt opp sist, men var god tredje sist. 10 Lill Q.C. skal ha det servert og har normalt en polett på lager da. 11 Tinka holdt strålende fra dødens sist og varslet endelig fremgang igjen da, men kveldens startspor er vrient.
Rangering V5-5B/DD-2: A: 3 B: 9-2-5-4-10-11 C: 1-7-12-6-8

Annonsebilag