Gå til sidens hovedinnhold

Nå kan alle spille uten kortleser

Sjekk hvordan her.

For å levere Lotto, Tipping og Norsk Tippings øvrige spill på nett, har spillerne helt fra starten vært nødt til å bruke en egen kortleser.

Hvis du er en av mange som har irritert deg over å ha glemt kortleseren hjemme når du sitter på jobben og ønsker å levere Lotto eller spille på spennende fotballkamp, kan vi glede deg med at det nå går an å levere spill uten kortleser.

Nyhet:Nå kan du levere Lotto-kupongen på iPhone og Android

Ny løsning
Norsk Tippings nye spilløsning er basert på mobilidentifikasjon.

For å levere spill på den nye og enkle måten, kan du klikke deg inn på denne lenken og følge instruksjonene. Det går også an å klikke direkte i spillvinduet oppe til høyre i denne artikkelen. Da vil du få valget mellom å levere spill med eller uten kortleser.

Du må være kunde hos Norsk Tipping med mobilnummeret registrert for å kunne benytte deg av den nye løsningen. Registrer deg som kunde her.

Kortleseren fungerer fortsatt
Dersom du foretrekker å spille som vanlig med kortleser, går det selvsagt også bra. Det vil være mulig å bruke begge løsninger i lang tid fremover. Du kan bestille kortleser her.

Et annet og meget enkelt alternativ er å spille direkte på mobilen. Nå fungerer Norsk Tippings mobilapplikasjon både for iPhone, Android og andre smarttelefoner.

Bli mobilspiller her .

Slik spiller du Lotto og Viking Lottopå nett og mobil
Klikk her for å spille på nett.
Klikk her for å spille på mobilen