*Nettavisen* Sportspill.

Nå kommer seieren

Mieux Di Quattro er på farten i V5-finalen i lunsjen på Bjerke i dag.

Lars A. Kolle setter seg opp bak formsterke Mieux Di Quattro i finalen lunsjen på Bjerke i dag, og vi tror den ekvipasjen vinner.

07.03.14 15:44

Torsdagen åpnes opp med spill til lunsjløpene på hhv Gävle i Sverige og på Bjerke her hjemme hos Norsk Rikstoto.

Les også:Nye tusenlapper på vei?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


På kvelden denne torsdagen er V64-spill til Åby på den andre siden av kjølen samt V65-spill til Bergen travpark her hjemme som gjelder for det spillende publikum hos Norsk Rikstoto.

I Bergen er det Jackpot med 464 669 kroner ekstra i sekserpotten, og Frode Gjesdal skal forsøke å ta den del av den kaka. Det er en vrien lunsj på Bjerke i dag, og vi sparte bankeren til slutt. Der kommer 10 Mieux Di Quattro til start, og vi tror den tidligere seiersmaskinen tar en etterlengtet seier i dag.

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Bjerke
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Profiterer på tøft tempo
I et sprintløp for varmblodshester i V5-finalen ligger det an til en meget heftig startside, med en rekke svært startkjappe deltagere i første rekke bak bilen, og tøft tempo innledningsvis vil 10 Mieux Di Quattro profitere på til slutt. Han har vist flott form nå på slutten, og vi tror han runder samtlige.

Han speedet ned Valley High i den tredje siste starten (tredje på fine 13.6 på en sprint), og da hadde han kun Hope And Love og Sprite Flight foran seg i mål. God etter galopp nest sist, og sist fullførte han fint til tredje fra "dødens" Enklere i mot i dag, og han blir kuskeforsterket med Lars A. Kolle.

Vi går tynt
I et varmblodsløp i V5-2 finner vi ikke mange vinnerkandidatene, og det kan være slik ar 4 Casanostra legger på til sin andre strake triumf. Hun vant på 16.5 full vei sist, men imponerte ikke voldsomt der. Bør dog ha stigende form med noen løp i kroppen etter pause, og i dag kommer hun ut skoløs.

Det er sikkert en fordel, men vi føler oss ikke trygge på favoritten. Forbedret med løp i kroppen etter litt pause er nok 5 Complete Control, og vi tror han kjemper om seieren (fjerde på 18.6 full vei etter en tøff åpning sist). Teten er innen rekkevidde for 3 Artic Liam, og han krysses på storbongen.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.