Gå til sidens hovedinnhold

Nå lykkes vi med QPR

For tredje sesong på rad, lanserer vi QPR på hjemmebane i en serieåpning.

Sportspills meny lørdag:
Oddstips 1: Stabæk på opprykksjakt

Tippetips: Er det håp for Leeds?

V75 Biri: Tjomslands sjeik kan gi millioner

Lørdagens langoddsprogram er spekket med godbiter og ikke minst er det seriestart i de tre nest øverste divisjonene i England. I tillegg er det tre Tippeligakamper på dagens program, det er er kamper fra både norsk 2 og 3. divisjon. I tillegg er det seriefotball i både Belgia, Sveits, Østerrike og Nederland og den hjemlige Toppserien for kvinner sparkes igang igjen etter EM. Vi kommer naturligvis med to oddstips i dag, i tilllegg til utførlig omtale av de tolv kampene på Tippekupongen.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd:
Viking - Lillestrøm B 4,90

Fortsatt uten å imponere nevneverdig har Viking klatret til tredjeplassen på tabellen etter sin 3-0 seier over Start sist helg. Hjemme på Viking stadion er tallene sterke 5-3-0 og det kan ligge bronsemedaljer i luften for siddisene i år. Formen viser dog ikke bedre enn 1-3-1 på de fem siste. Lillestrøm har i år som i fjor prestert bedre spillemessig enn poengmessig, men imponerte i hjemmetriumfen mot Molde sist helg. Det sendte Lillestrøm opp i 21 poeng, men det er fortsatt ikke mer enn fire poeng ned til Sarpsborg på kvalikplassen. Borte går det trått for Lillestrøm (seks av åtte kamper er tapt). Men kommer fra to strake seire nå og Lillestrøm kan få en bra høst. Det står 2-3-2 på de sju siste på Viking stadion og undertegnede blir ikke det minste overrasket om Lillestrøm tar alle tre poengene her. Slik oddsen er satt i denne kampen er 4,90 på Lillestrøm-seier dagens klart mest interessante langskudd.

Bristol City - Bradford B 3,30
Serieåpning League One. Hjemmelaget rykket ned fra Championship i vår, mens Bradford rykket opp fra League Two via playoff. Da er det ingen tvil om at presset ligger på hjemmebane i seriepremieren i ettermiddag. Bradford har alt å vinne i en slik kamp og som vanlig er det alltid fordel de nyopprykkede lagene i slike oppgjør. 3,30 på at Bradford vinner denne kampen er et av mange interessant langskudd fra England denne lørdagen.

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/TV.swf','tv','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=tvmatches','Nettavisen_Oddsen2.0');

Dagens spill
Vel vitende om at det er serieåpning i Championship i dag og der det garantert kommer overraskelser, teste vi også en dobbel fra denne ligaen lørdag.
Nottingham Forest - Huddersfield
Skogvokterne var ett poeng unna opprykkskvalik i fjor og ser minst like sterke ut foran denne sesongen og det gamle storlaget vil garantert henge med i toppen også i år. Er normalt sterke hjemme på City Ground, selv om 10-8-5 på langt nær var den beste hjemmestatistikken i Championship sist sesong.

Huddersfield klarte seg greit etter å ha rykket opp fra League One før forrige sesong og endte på 19. plass. Manager Mark Robins har vært aktiv på overgangsmarkedet i sommer og signert flere spennende nykommere. Hudds ser ikke ut som en nedrykkskandidat, men har trolig ikke kapasitet til å blande seg inn i playoffdiskusjonen heller.

Forest vant tilsvarende oppgjør 6-1 sist sesong og skal ha en bra mulighet til å vinne igjen og får vår tillit til 1,65 i odds. Som singelspill er det selvsagt for lavt og vi tar dermed med en kamp til fra Championship.

Queens Park Rangers - Sheffield Wednesday
For tredje år på rad lanserer vi Queens Park Rangers i en seriepremiere. De to foregående sesongene har det vært i Premier League. 13. august 2011 lanserte vi laget i seriepremieren hjemme mot Bolton som nyopprykket lag til Premier League. Det endte med grufulle 0-4. Vi hadde ikke lært leksa foran fjorårets seriepremiere hjemme mot Swansea og da endte det med 0-5.

Harry Redknapp klarte ikke å berge eksistensen til QPR i Premier League sist sesong, og nå må altså QPR starte på nytt. Flere navngjetne spillere kan være på vei bort, foreløpig er det kun Christopher Samba (f) som har forsvunnet. QPR har en solid stall og er regnet å kjempe i toppen denne sesongen.

Det er ikke Sheffield Wednesday som stort sett befant seg på nedre halvdel gjennom hele fjorårssesongen. Endte til slutt fire poeng over nedrykk, og har ikke styrket laget nevneverdig. Brukbare 7-6-10 på bortebane i fjor.

Vi har ikke lært av historien og mener at QPR som forventet topplag skal vinne denne i ettermiddag. Oddsen på hjemmeseier er på 1,80 og det er helt greit.

Vi får dermed en dobbel med seire til Nottingham Forest og QPR og totaloddsen på denne dobbelen er 2,97 og vår innsats er som vanlig 100 kroner.

Spilleforslag 2 lørdag (spillestopp kl 15.55):
Kamp 70 Queens Park Rangers - Sheffield Wednesday 1,80 3,20 3,70
Kamp 76 Nottingham Forest - Huddersfield 1,65 3,15 3,95
Klikk her for å levere denne dobbelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Kommentarer til denne saken