Gå til sidens hovedinnhold

Nå sitter`n!

Hele 10 millioner kroner venter en eventuell alenevinner på Biri denne lørdagen, og formkusk Vidar Hop skal ordne cashen!

Sportspills meny lørdag
V65 Kalmar: Ikke glem denne - spillestopp kl 18.25
Tippeligaen: Skader og karantener

Premier League: Skader og karantener
Oddstips 1: Sandefjord inntar toppen
Oddstips 2: Tottenham sender Wigan ned

Biri travbane ved Mjøsas bredder er vertskap for en svært spennende V75-omgang på lørdag, og det knytter seg stor spenning til årets første store oppgjør for de 3-årige varmblodshestene i DNT`s vårfinale med 100 000 kroner til vinneren i V75-3. Der kommer danske Bo Westergaard til start med storfavoritten, men vi tror en krabat vi likte svært godt i debuten, kan stille et alvorlig spørsmål til slutt.

Undertegnede kan se tilbake på to lørdager med enorm suksess på Eksperten på utlagte andelslag med totalt 750 000 kroner innspilt, og vi får håpe på mer suksess denne lørdagen. Jeg går offensivt til verks denne gangen, og lanserer et sprekt tredjevalg som banker. Den hesten har vi jaktet nå på slutten, og vi tror den sitter der på lørdag (25-prosenter i spillet)!

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten

Nå sitter`n!
Ja, med løp i kroppen etter en mindre pause tror vi 9 Art Kjarvald i et flott kaldblodsløp i V75-finalen går helt til topps denne gangen, og han er kun markert på hver femte kupong! Vidar Hop setter seg opp bak 6-åringen i fra et perfekt springspor på 20 meter tillegg på lørdag, og da synes vi det lukter gull lang vei (vi er nødt til å spille denne nå)!

Han får trolig en pangstart da, og dersom Mørtvedt Jerkeld-sønnen unngår "dødens" denne gangen (tøffet på utvendig for leder i begge de to siste løpene), og får litt hjelp på veien, ja så tror vi årets første triumf blir bokført på lørdag. Han holdt sterkt til fjerde på 26.6 full vei sist, og nå nærmer han seg toppformen.

Det var på denne tiden og utover i fjor han var voldsomt god, og vi synes Johansen-traveren er snakk om hesten å spille i dette løpet denne gangen. Det lyser toppform av stallhestene til Jan I. Johansen om dagen (Art Hakken og Spang Korbest har vært gode vinnere i det siste), og da bankerspiller vi!

Vår rangering V75-7/DD-2: A: 9 B: 4-5-13-3 C: 1-6-12-15-8-10-11-14-7-2

Innleveringsfrister Biri
V5 kl. 14.10
V75 kl. 15.00
V4 kl. 16.06
DD kl. 16.48

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V75-1/V5-3, 1600 meter voltestart
Et sprintløp for varmblodshopper i relativt høyt grunnlag innleder denne V75-rebusen, og vi har klart mest tro på fire hester. Spennende på kryssene med sine 17 % er 10 Pouline Byvang, og vi tror 6-årshoppa er en het vinnerkandidat på lørdag. Hun ble toer på 15.9 full vei sist, og hun er på vei mot full form nå.

Hun imponerte voldsomt ved triumfen på sterke 13.3 full vei i Danmark i den tredje siste starten, og kapasiteten er da udiskutabel. En meget sterk vinner var 14 Sizzling på solide 14.4 full vei sist, og med løpesnor og omvendt volte får trolig den svært startkjappe Westergaard-traveren en pangstart i fra 20 meter tillegg.

Annonse: Øivind Grøstad setter deg i førersetet direkte i V75-1 og byr på et herlig drag

Sitter således trolig i en fremskutt posisjon direkte, og da skal i så fall tredjevalget i spillet tilmåles solide vinnersjanser på ny. Veldig fin form holder 8 Little Brown Ace, og da snakker vi om en lusen 6-prosenter i spillet. Hun avsluttet fint til fjerde på 18.3 full vei sist, og sist hun gjestet dagens arena ble det seier.

Det er opp en klasse for 3 W.J. Anker N`or, og da synes vi hun blir vel tung favoritt med sine 69 % Wassberg-traveren. har dog dokumentert toppform, og hun har fått et fint spor på hennes beste distanse. Hun tok ned Hanna Banker til slutt ved triumfen på 16.2 full vei i den siste starten, men det er tøffere i mot i nå.

Vår rangering V75-1/V5-3: A: 10 B: 14-8-3 C: 11-7-12-6-15-4-5-13-2-1

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V75-2/V5-4, 2100 meter voltestart
Et flott hoppeløp for kaldblodshester med hester fordelt over tre distanser venter oss i V75-2, og vi synes vinnerkandidatene er mange. Vi garderer således bredt, men fremst setter vi alt for lite spilte 3 Troll Sindy med sine 18 % Hun avsluttet fint til tredje på 28.3 på en sprint i årsdebuten, og det er tetgaranti.

Løp i kroppen etter veldig lang pause har normalt gjort veldig godt, og 4-årshoppa som ble matchet mot de beste i klassen i hele fjor (fjerde på 28.7 full vei i Norsk Oaks), kan lede rundt om (teten er gull verdt på dagens arena). Det er ikke lett å sveie inn 10 Myklejenta, men hun er alt for lite spilt med sine 10 %!

Hoppa gikk et kanonløp før en galopp felte henne ut i oppløpet i den nest siste starten (en 27-tid full vei gikk fløyten den dagen), og sist var hun i ferd med å runde feltet via sporene i den siste svingen, når hun på ny galopperte. Tilbake etter en mindre pause kommer 9 Brenne Svarta, og hun må regnes direkte.

Hun ble toer på fine 27.5 full vei bak umulige Ulsrud Tea i den siste starten, og i en feilfri utgave (ikke helt stø på beina), har hun ikke mange foran seg i mål (kanskje ingen). Veldig fint til på strek står 2 Fiks, og når den formsterke frøkna utstyres med Vidar Hop på lørdag, er hun selvsagt en vinnerkandidat.

Hoppa har vunnet to av de tre siste løpene hun har gått, men vi synes ikke hun skal være storfavoritt med sine 67 % (ikke vært så tøff). Svak i årsdebuten var 5 Gomnes Dona, men kapasiteten er udiskutabel. Det ble seier for 6 Rapptina i et V75-løp sist, men hun har helt andre forutsetninger nå (overspilt med sine 23 %).

Vår rangering V75-2/V5-4: A: 3 B: 10-9-2-5-6 C: 11-12-8-1-15-14-4-7-13

HTML EMBED

V75-3/V5-5, 2100 meter autostart
Et herlig 3-årsløp for varmblodshester venter oss i DNT`s vårfinale med 100 000 kroner til vinneren i V75-3, og en klar favorit blir 7 Caprino B.R. med sine 72 % 3-åringen til Bo Westergaard har innledet karrieren svært lovende, og i de to siste løpene før litt pause ble det relativt enkle seiere på 17-tallet full vei.

Rotation-sønnen har ikke startet siden 6. mars, og han har da normalt utviklet seg mye siden den gangen. Han fremstår foreløpig som en årgangstopp (i en svak årgang så langt), og vi bankerspiller favoritten på lillebongen. Det er dog himmel eller helvete med hestene til Bo Westergård, og han er ikke lett å stole på.

Da sikrer vi oss med en gardering på vårt største spilleforslag på hjemmesiden (og på Eksperten garderer vi ytterligere). Undertegnede likte godt 8 Golden Street i debuten ved triumfen på 18.7 full vei (16-fart siste 1000), og selv om kusken minnet ham på stundens alvor til slutt, virket det til å være krefter igjen.

Dette var snakk om en herlig type, og vi tror Kolnes-traveren allerede nå er moden for å kunne gå en lav 16-tid full vei. Da er han i så fall seiersaktuell, og vi synes han er vel lite spilt med sine 10%! Innledet lovende med to strake triumfer har også 4 Thai Quicksilver gjort, men vi tror dette er snakk om en litt enkel hest.

Hamre hadde ikke ståltro når vi snakket med ham på fredag, men han vant tross alt på 16.7 full vei i den siste starten. En god vinner på 18.1 full vei i den siste starten var 1 Ramona`s Fighter, men det er nok overhengende fare for galopp i fra start for den litt hissige 3-åringen (dog ikke helt ueffen i en feilfri utgave).

Vår rangering V75-3/V5-5: A: 7 B: 8-4-1 C: 11-5-12-2-9-6-10-3

Annonse: Øivind Grøstad sier smakk og takk til salen og byr på en vidunderlig vinner i V75-4

V75-4, 2100 meter autostart
Det er veldig høy klasse på en rekke av deltagerne i dette varmblodsløpet i V75-4 hvor de stallansatte skal i aksjon, og vi finner seks relativt hete vinnerkandidater. Den beste kusken i form av Svein Ove Wassberg setter seg opp bak meget formsterke 8 Fux Pride, og han gikk et kanonløp til fjerde på 15.0 full vei sist.

Per Oleg Midtfjeld kjørte tøft om teten i det løpet, og da ble det galopp ut av den første svingen. Juliano Star-sønnen fullførte strålende etter den insidenten i veldig tøft lag (Megamuscle vant der), og når det ligger an til litt tempo på dette løpet, tror vi 8-prosenteren i spillet (latterlig lite spilt), kan felle samtlige til slutt.

Veldig variabel i vinter har 2 Photo Va Bene vært, og da er det ikke snakk om noe sikkert kort. Han var dog tilbake som en god vinner på fine 15.4 full vei sist, og på en god dag kan Hamre-traveren gå helt til topps igjen. Imponert i to strake seiersløp har 4 Redneck gjort, men det er litt tøffere i mot denne gangen.

5-åringen har blitt kjørt av Vidar Hop de siste gangene, og når vi tror hesten ikke er helt enkel å kjøre, blir han kuskesvekket med Dag Sveinung Dalen i dag (da er hesten overspilt med sine 67 %). En herlig traver er 1 X. Factor snakk om, og 4-åringen står perfekt inne i dette løpet på pengene i årsdebuten (13-prosenter).

Trener Erik Killingmo har da trolig siktet på dette løpet en stund, og vi tror ingen nekter Herr Jægermeister-sønnen teten i løpet, hvis kusken ønsker å sitte foran. På vei opp i form er 3 C.C. Neo (tredje på 15.7 full vei sist), mens 10 kapable Aqua Challenger gjør en svært spennende årsdebut (veldig god i fjor som 3-åring).

Vår rangering V75-4: A: 8 B: 2-4-1-3-10 C: 5-7-6-9-12-11

V75-5, 1609 meter autostart
Vi tror sterkt på at tre hester gjør opp om den gjeveste sjekken i dette sprintløpet for kaldblodshester i V75-5, og på tross av en litt kinkig utgangsposisjon må vi sette 11 Granfaks fremst. 4-åringen vant et V75-løp lett på fine 26.4 over aktuell distanse i den siste starten, og han virker til å være i rivende utvikling.

I rivende utvikling er også 9 Villmix, og på tross av at han står tøft inne i løpet på pengene, må vinnersjansene være gode. Vi ble mektig imponert ved triumfen på 27.0 på en sprint med innlagt galopp sist, og kusk Jomar Blekkan mente etter det løpet, at hesten ville sprinte på 22-tallet i løpet av sommeren.

Det går fine rapporter på 1 Boklifaks etter pause, og 8-åringen som tidligere i karrieren har vunnet et sprintløp på solide 25.1 over aktuell distanse (på Biri!), må da tas på alvor. Han har vunnet 13 av 19 starter, og han tok syv strake triumfer på våren i 2011. Det er tetgaranti, og da er han lite spilt med sine 7 %!

I fine spor står både 3 Fjell Balder og 4 Tele Viking, og begge er snakk om hyggelige sprintere. De må dog ha det helt servert for å kunne gå helt til topps, og vi føler at de ikke skal kunne matche de antatt beste. Alle våre tre utvalgte gjør seg vel ikke bort på galopp får vi tro, og da får vi ikke plass til dem på lørdag.

Vår rangering V75-5: A: 11 B: 9-1 C: 3-4-10-8-5-7-2-12

V75-6/DD-1, 2100 meter autostart
Et herlig eliteløp for varmblodshestene støter vi på i den sjette avdelingen, og klar favoritt blir 2 Acolyte Hanvoer med sine 80 % Favoritt skal han også være, og 6-åringen så lysende fin ut ved triumfen på 14.3 full vei sist. Når han teten blir han ikke lett å slå, og han står alene på de to minste spilleforslagene våre.

Helt sikre på at storfavoritten når føringen er vi dog ikke, og vi synes en hest som 4 Mr. X.F. Royal så dunderfin ut ved triumfen på 13.8 over en sprint i den siste starten. Anderssen-traveren har gått solide 12.9 full vei som best (toer i et løp på Jägersro i fjor), og han er spennende på kryssene med sine 20 % på lørdag.

Trener Trond Anderssen melder også om at 6-åringen kommer ut i en såkalt yankeevogn for første gang på lørdag, og det er spennende nok. En voldsomt imponerende vinner var 3 Sune Palema ved triumfen på råsterke 11.5 over en sprint sist, og det er ikke lett å neglisjere 8-åringen etter den innsatsen.

Dog ikke matchet disse hestene på full distanse før, men formen har neppe vært bedre enn den er akkurat nå. Svak i den siste starten var 1 V.C. Chocoholic (alle hestene til Frode Hamre underpresterte dog den dagen), men kapasiteten på 5-åringen er udiskutabel. Han er sikret et fint løp, og han kan bli skummel på speed.

Vår rangering V75-6/DD-1: A: 2 B: 4-3-1 C: 5-7-12-11-10-6-8-9

V5-1, 2100 meter autostart
Et varmblodsløp i høyt grunnlag innleder denne V5-rebusen, og her dukker dagens sikreste vinner opp etter vårt skjønn. Det er ikke lett å se hvordan 7 One In A Million U.S. skal tape dette løpet, og vi kan ikke gardere denne flotte 4-åringen. Han avsluttet strålende til sølv på 14.5 full vei sist, og nå blir det seier.

Han tapte kun for svært gode Acolyte Hanvoer sist, og da er det ned minst to klasser på lørdag. En spennende start etter litt pause gjør 10 Ronaldo C.N., men den kapable 5-åringen rår normalt ikke på storfavoritten. Kjemper om sølvet gjør også trioen 6 Chippon, 8 Flibustier og 9 Express Pepper, men vinneren er klar.

Vår rangering V5-1: A: 7 B: 6-10-8-9 C: 1-4-3-5-2-11

V5-2, 2100 meter autostart
Frode Hamre sender ut en ny yankee i dette varmblodsløp i V5-2, og det dreier seg sikkert om en solid vinnersjanse for 4 Balanced Budget direkte. Treningsrapportene er gode, og det skal være snakk om en god hest. Vi vil dog gjerne se 3-åringen i aksjon før vi bankerspiller, og hesten er urutinert.

Full form er det nå på 8 Complete Control (gikk et strålende løp til tredje på sterke 15.7 full vei i den siste starten), og på tross av en litt dårlig utgangsposisjon (uansett ingen kløpper i fra start), tilmåler vi Eggen-traveren solide vinnersjanser. Til tet går 3 Order By Plane, og han kan lede et slikt løp rundt om.

4-åringen vant sprettlett på 17.9 over en sprint i den siste starten, og kapasiteten på Blekkan-traveren er fin. Bedre enn raden er 10 Armani B.R. (galopperte som pigg i den siste starten), mens formen er uforandret fin på både 1 Waldemar M.M. (blir stadig bedre) og 12 Ubert Mourotais (går solide løp hele veien).

Vår rangering V5-2: A: 4 B: 8-3-10-1-12 C: 11-6-2-7-5-9

Lykke til med alt spill!

Kommentarer til denne saken