*Nettavisen* Sportspill.

Nå skal du spille V75

Foto: hesteguiden.com

Det ligger 3,7 millioner ekstra i sjuerpotten på Leangen lørdag og da er det kanongode betingelser for spillerne.

15.01.13 12:44

Sportspills meny lørdag:
V5 Leangen: Vi serverer en herlig V5-banker
Tippetips: Hva skjer med Chelsea?
Oddstips 1: Bolton blir en slager
Oddstips 2: Nå skal vi tjene penger på Reading
Premier League: Skaderapport

Odds og tipping: Årsregnskap 2012

De som fulgte vårt 375 kroners V75-forslag kunne hente ut pene 3 738 kroner denne lørdagen og selvsagt ble det også full pott på det melllomstore til 750 kroner og på systemet. I DD-spillet ble det også fullklaff både på det minste og det største forslaget. Sportspill holder med andre strålende tipsform og torsdag traff vi som kjent strålende i V65-spillet på Ørebro. Søndag er det dobbel V5 på Sørlandet og en hyperinteressant V64 fra Solvalla.

Lørdag er det hele 3,7 millioner kroner ekstra i sjuerpotten og dersom V75-omsetningen lander på 20 millioner kroner, vil det ikke være 4,8 mill kroner i sjuerpotten, men 8,5 millioner kroner på grunn av jackpot, og da skjønner dere hvor interessant omgangen er spillemessig.

Da er det ikke vanskelig å se at det er en superspennende V75-omgang som står for tur på Leangen travbane i Trondheim lørdag, og V75-omsetningen bør få et kraftig løft!

Annonse: Grø går bananas i V75-3 på Leangen lørdag og lanserer en hest ingen vet om

Hamre dominerer mer enn noengang
Vi setter vår lit til at Frode Hamre nok en gang får en fin dag på jobb, i det han trener begge våre bankere, og Frode har vunnet hele seks løp allerede denne sesongen! Han er forøvrig bankertippet i fagbladet Trav og Galoppnytt både fredag, lørdag, søndag, mandag og tirsdag og da skjønner dere hvem som dominerer norsk travsport for tiden.

Spillerne bør kjenne sin besøkelsestid i denne omgangen, og vi har gjort vårt beste for å prøve å knekke V75-koden! Det pleier som kjent på være solide utbetalinger på dagens arena i V75, og når hele 3,7 millioner kroner ekstra blir fordelt på de som klarer å prikke syv rette ved denne anledningen, ja så er det bare å løpe til lukene!

Det er jevnt over fin kvalitet på løpene denne gangen, og det er mange tilreisende hester fra Østlandet. Hovedoppslagene denne lørdagen er Egil Alnæs` Æresløp med 75 000 kroner til vinneren i et kaldblodsløp i høyt grunnlag i V75-1, og Thon Hotel Trondheims løp for varmblodseliten med 100 000 kroner til vinneren i V75-finalen.

Innleveringsfrister Leangen lørdag!
V5 kl. 14.10
V75 kl. 15.00
V4 kl. 16.05
DD kl. 16.45

PS! Nederst i denne artikkelen finner dere vårt store abc-system i V75 på 2604 kroner (øker selvsagt innsatsen en tanke i en omgang som denne!), og alle de fire kupongene kan dere få kjøpt der!

PS! Våre lesere etterspør stadig et oppsett til V4-løpene, og fra og med denne lørdagen vil vi også komme kupongforslag til det spillet. Våre V5-spill vil ligge i en egen artikkel denne lørdagen, og den vil bli publisert lørdag morgen.

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Følger opp?
Ja, etter en veldig sterk innsats til seier på fine 15.7 over en sprint i et V75-løp i den siste starten, tror vi 12 Miraflores følger opp i et hoppeløp for varmblodshester i V75-4/V4-1, og da snakker vi om en klar favoritt. Vi var veldig klar over at 5-årshoppa var klart bedre enn raden forut for den siste starten (satt fast to ganger før det), men vi trodde et trangt andrespor i volta på en kjapp sprint kunne by på litt problemer.

Vi hadde henne således nede som et femtevalg (ble da en C-hest på systemet), men Høitomt Jr. løste den oppgaven på mesterlig vis. Hamre-traveren avgjorde sikkert til slutt ved den anledningen, og vi synes det er klart enklere i mot på lørdag. Sist hun gjestet dagens arena var hun sterk toer bak Carpe Emmanova i et langløp, og hun viste da at hun setter veldig pris på det lange oppløpet på Leangen.

Annonse: Grø har jobbet 20 timer med lørdagens V75 og i V75-4 trekker han enda et kanondrag opp av hatten

Hestene fra 20 meter tillegg har løpesnor, og det trekker Enjoy Lavec-datteren fordel av. Vi kan ikke skjønne annet enn at favoritten skal ha solide muligheter til å kunne runde denne gjengen til slutt, og vi tviler ikke. Fin fremgang viser 13 Princess Beat, men hun er ikke typen som skal gjøre alt for mye selv underveis (smyger dette). De øvrige holder ikke all verdens klasse, og hvis ikke favoritten innfrir kan det smelle.
Vår rangering V75-4/V4-1: A: 12 B: 13-6-14-3-1-11 C: 7-5-2-9 D: 4-8-10

Taper neppe fra tet!
Nei, vi har vondt for å tro at 3 Acolyte Hanover lar seg slå fra tet i V75-finalen, og når stallkamerat 7 Winmecredit var sjanseløs på å hente en lengde på 6-åringen ned startsiden sist de møttes med tilsvarende forutsetninger, er det ingen grunn til å tro at han skal gjøre det på lørdag. Favoritten gikk på et tap som storfavoritt i den siste starten, men med dårlig tempo i front der, ble det vanskelig å hente mye til slutt.

Gikk dog en sterk sisterunde til sølv på 15.8 full vei ved den anledningen, og det er neppe noen fare med formen. Kusk Vidar Hop misser neppe teten, og da kan vi ikke helt se for oss at Windsongs Legacy-sønnen lar seg fange til slutt. Han har gjestet dagens arena tre ganger i karrieren, og alle de startene har endt med seier. Vant et langløp på 16.2 sist han var på Leangen, og vi tror han vinner igjen på lørdag.

Frode Hamre setter seg opp bak 7 Winmecredit, og formen er strålende også på 5-åringen. Sterk toer i et langløp i den siste starten, men vi tror sjefen selv må fokusere på sølvet også på lørdag. Skyhøy kapasitet er det på 5 Sune Palema, men det er litt dunkel form der i gården. Aldri matchet hestene til Hamre før, og da ser vi ingen grunn til at han skal kunne slå dem denne gangen heller (og de øvrige er fyllmasse).
Vår rangering V75-7/V4-4/DD-2: A: 3 B: 7-5 C: 1-2-9-8-11 D: 4-6-10-12

V75-1, 2140 meter autostart
Dette kaldblodsløpet i høyt grunnlag som innleder denne rebusen teller ikke mer enn åtte deltagere, men vi synes likevel løpet ser åpent ut på forhånd. Vi varslet litt for 6 Drav Siss i den siste starten, og det var et svett løp 9-årshoppa gikk da. Tapte enormt mye på galopp på startsiden, men hun var likevel med i den fremre treffen når en ny galopp felte henne inn mot den siste svingen.

Varslet således storform, og vi synes hun er spennende på kryssene med sine 12 %. Enormt god ved flere anledninger i fjor sommer, og i en feilfri utgave på lørdag, tror vi på en topp vinnersjanse. En topp vinnersjanse i en feilfri utgave er det også for 8 Alsaker Faks, og han var sykt god ved triumfen på 27.6 full vei i den nest siste starten (Geir Vegard Gundersen kjenner hesten trolig litt bedre nå).

Favoritt blir 1 Frakast, men vi synes ofte 9-åringen har vært litt tung i kroppen etter litt pauser. Vunnet hele 25 løp på 37 starter i karrieren, og en slik hest skal man selvsagt aldri avskrive. Det er dog ikke bare å gå rett ut etter pause i dette grunnlaget han befinner seg i nå og vinne, og vi synes Moe Odin-sønnen blir vel tung favoritt med sine voldsomme 75 % på lørdag.

Veldig god på sitt beste er 8 Trons Pila, og hun stod for en sterk innsats til sølv på 26.3 full vei bak gode Stjernejerven rett før nyttår. Sporet er ikke det beste, men i et lite felt bør det kunns løse seg greit. Veldig fint inne i løpet står 5 Voje Nido, og den hesten takler også full distanse på full form. Veldig god på denne tiden i fjor, og vi synes 9-prosenteren i spillet må krysses på alle bonger.
Vår rangering V75-1: A: 6 B: 7-8-1-5 C: 4-2-3

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED

V75-2, 2140 meter autostart
Vi synes det er jevnt blant flere i dette varmblodsløpet i den andre avdelingen, og vi tyr da følgelig til bred gardering (vi krysser av for hele syv hester på vårt store system). Vi har litt vondt for å rangere hestene, men etter den flotte V75-triumfen på 17.1 full vei i den siste starten må vi nesten sette 4 International Lover fremst. Anderssen-traveren opptrer dog variabelt, og da er han ikke til å stole på.

Full form er det på 6 Alegra, og det lange oppløpet på dagens arena skal passe den sterke 7-årshoppa helt fortreffelig. Vunnet de to siste startene, og seieren på 19.4 i et langløp i den siste starten ble av den kontrollerte sorten til slutt. Fryktelig god er 5 Seaborn Simona, og selv om 4-årshoppa står litt tøft inne i dette løpet tilmåler vi henne solide vinnersjanser (vant sprettlett på 17.1 full vei i den siste starten).

Det er ned en liten klasse for 12 Jet Racer G.T. ved denne anledningen (fikk femte på 15.9 full vei i den siste starten), men sporet er ikke gull. Klaffer det litt med fine rygger til ut i oppløpet er dog Gundersen-traveren vass til slutt, og vi krysser tidlig. Vi tør ikke å slippe 10 Fighting Superb (veldig god på sitt beste), men formen er litt dunkel nå. Hoppet seg vekk i den siste starten, og da får han stå som en outsider.
Vår rangering V75-2: A: 4 B: 6-5-12-10-11-1 C: 7-9-2-3 D: 8

V75-3, 2140 meter autostart
Et flott kaldblodsløp støter vi på i den andre avdelingen, og vi synes fem hester hever seg litt over mengden. Vi synes 1 Kremlinn lignet en vinner før hun slo på galoppen midt på den siste langsiden sist, og hun kom flott tilbake til femte på 27.4 over en sprint. Vi tror hoppa skal ha en fair sjanse til å kunne forsvare sitt innerspor med ikke alt for startkjappe konkurrenter på utsiden, og da kan hun i så fall lede rundt om.

En av dagens mest overspilte hester må 6 Varg Spik være snakk om med sine 74 %, og det er vel 90 % sjanse for at 6-åringen reiser i galopp fra start. Håpløst usikker, og han blir for oss kun en gardering litt ute (viste dog fin form ved å vinne på 27.9 full vei sist). Vi hadde ikke veldig tro på 11 Finnskog Sjefen i den siste starten selv om han vant i den nest siste starten, men det skulle vise seg å være feil.

Imponerte voldsomt ved å vinne et V75-løp på 29.1 full vei i den siste starten, og slått var da veldig gode hester. Da må vi ta 8-åringen på alvor på lørdag, og da snakker vi om en 17-prosenter i spillet. Det er intet å utsette på kapasiteten til 3 Even Oliver (vant på solide 25.5 full vei i den femte siste starten), og han er spennende etter litt pause (blir også kuskeforsterket med Atle Solhus ved denne anledningen).

En herlig type er 12 Storm Odd snakk om, og han vant sprettlett på 29.0 full vei i den siste starten. Står vanskelig til på lørdag, og han står også litt tøft inne i løpet på pengene (vi tør ikke avskrive ham av den grunn). Varslet form i den siste starten gjorde 4 Arnblessen, og han er fryktelig effektiv på en kortspeed (skrellkusk Gunnar Austevoll opp!), mens 10 Nordlirappen også skal tilmåles visse vinnersjanser.
Vår rangering V75-3: A: 1 B: 11-3-12-6 C: 4-10-7-5 D: 2-8-9

HTML EMBED

V75-5/V4-2 - 2140 meter voltestart
Vi har et hoppeløp for kaldblodshester med hester fordelt over tre distanser å se frem til i den femte avdelingen, og vi synes løpet ser litt åpent ut. Vi tror 7 Stensvik Oda sitter tidlig i tet, og da synes vi hun er vel lite spilt med sine 20 % Vi synes innsatsen til sølv på 29.6 full vei i den nest siste starten var veldig god, men i den siste starten var hun ikke helt som best (varierer jo litt i prestasjonene disse hoppene).

Tilbake som en vinner på 29.1 over en sprint i den siste starten var 14 Voje Spika etter litt pause, og normalt har løp i kroppen gjort godt. Kapasiteten er skyhøy, og på sitt beste legger hun dette feltet på rygg til slutt. Dog preget av nerver, og det kan spille henne et puss. Sist hun gjestet dagens arena gikk det ikke så bra (reiste dårlig), og da ble hun til slutt fjerde som hardt spilt (ikke noe trykk i henne den gangen).

Tilbake etter litt pause kommer 11 Blikkstra, og på sitt beste skal 6-årshoppa duge godt i et løp som dette (veldig god i flere løp i fjor). Vi synes 2 Eng Glupa avsluttet flott til femte på 30.4 full vei i den siste starten, og ny kusk Geir V. Gundersen kan være en perfekt match på den litt usikre frøkna. Kapasiteten er fin på både 6 Møy Linsi og 13 Børke Luna, men begge sliter litt med å finne den helt store formen.
Vår rangering V75-5/V4-2: A: 7 B: 14-11-2-6-13 C: 15-10-3 D: 9-8-12-1-4-5

V75-6/V4-3/DD-1 - 1640 meter autostart
Vi støter på et flott sprintløp for varmblodshester i relativt høyt grunnlag i V75-6, og vi tror to hester som står helt ypperlig til gjør opp om seieren. En klar favoritt skal 2 Pavie Vang være snakk om, og Kolnes-traveren er snakk om hesten å fange fra tet til slutt. Toer bak gode Ultimate Lindy på fine 14.8 over aktuell distanse i den nest siste starten, og 5-åringen bekreftet fin form ved å vinne på 17.9 full vei sist.

Billig i mot sist, men han sprintet unna på lette bein til slutt (og han har gått flotte 12.6 over aktuell distanse som best). En formbombe dukker dog opp her, og vi synes 9 Luciano er superspennende på kryssene med sine 10 %! Bom fast som helpigg med skylappene spart ved sjetteplassen på sterke 14.7 full vei i et tøft V75-løp i den siste starten, og løp i kroppen etter litt pause har trolig gjort godt (står nydelig til).

Kraftig overflydd blir trolig 1 Federer, og da snakker vi om en overspilt 80-prosenter i spillet. Det må løse seg underveis for at 8-åringen skal kunne gå helt til topps, og vi synes ikke Westergård-traveren er stekhet. Varierer også voldsomt i prestasjonene, og en kjapp sprint tror vi ikke er noen fordel. Dog litt tøft å sage ham helt, men vi får først plass til Muscles Yankee-sønnen på vårt store system på lørdag.
Vår rangering V75-6/V4-3/DD-1: A: 2 B: 9-1 C: 10-4-3-6-8-7-11-5

Stort abc-system i V75!
Innleveringspris, kr. 2604.- (over fire bonger)
Stamme 10584 rekker (8*7*7*1*9*3*1)
A: 6 B: 1-5-7-8 C: 2-3-4
1-4-5-6-10-11-12
A: 1 B: 3-6-11-12 C: 4-10
12 Miraflores
A: 7 B: 2-6-11-13-14 C: 3-10-15
1-2-9
3 Acolyte Hanover

Hvis vinnerne er å finne på stammen må vi han inn Enten minst en A-hest eller at vinnerne er å finne på B-hestene for å få V75!

Utfylling:

Bong 1, kr. 661.50.- (a*abc*abc)

HTML EMBED

Bong 2, kr. 661.50.- (bc*a*abc)

HTML EMBED

Bong 3, kr. 441.- (bc*bc*a)

HTML EMBED

Bong 4, kr. 840.- (b*b*b)

HTML EMBED

Lykke til!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag