*Nettavisen* Sportspill.

Nå vinner Bo Brady

Foto: (Hesteguiden.com)

Geir Vegard Gundersen har et lovende emne i Bo Brady. Torsdag tror vi på lunsjseier. Sjekk våre V5-tips.

Bjerke travbane er som vanlig arrangør når det kjøres lunsjtrav torsdag og det er en flott meny som presenteres spillerne. Atter ligger det bra utbetaling i luften. Vi finner vår banker i V5-3.

Klikk her for å se våre V5-tips til Bjerke

Det handler om treårige 9 Bo Brady i V5-3. Kom ut etter pause og behandling på nettopp Bjerke for en drøy uke siden og gjorde et godkjent løp, men heller ikke mer. Uansett likte vi stilen på hesten, og det løpet har trolig gjort svært godt for Love You-sønnen. Han er bedagelig og tidvis litt tråkk underveis denne treåringen, men at innehar den største kapasiteten i dette feltet er det neppe noen tvil om. Niendespor er helt ålreit fra start, og motstanden skremmer ingen. Vil Bo Brady litt mer enn sist, så skal han vinne dette løpet. 3 F.P. Asset ble spilt storfavoritt på Forus nest sist, men galopperte seg da bort direkte. Sist klarte ikke Kolnes-traveren å følge enkle Snikk Snakk fra lederryggen og da ser vi egentlig få motstandere til Bo Brady her, bortsett fra hesten selv. Vi bankerspiller GV og Bo Brady i V5-3 på Bjerke torsdag.
Rangering V5-3: A: 9 B: 3-2 C: 11-12-10-5-7-4-1 D: 8-6

V5-1 - Varmblodshester 1609 meter autostart
Det starter med en poengjakt og her er det mye formløst på farten. Vi har en følelse av at 2 Uno D'Man kan få teten her, og kanskje det er tetposisjonen som skal til for at hesten skal yte sitt beste. Satt perfekt til i andre utvendig sist, men ville ikke fremover når Tom Erik Solberg sendte hesten i angrep inn i den siste svingen. Uno D'Man har vist evner og fra tet tror vi treåringen kjemper bedre.

11 Nice Guy er ny på Arild Berås stall. Hoppa har levert bra fra seg i Danmark i tøffere omgivelser enn hun møter her. Men ellevtespor og variabel kusk, gjør at vi nøyer oss med andrevalget. 12 En Vie La Rose var svært uheldig med ryggene underveis sist, men spurtet strålende når det endelig løste seg. Tolvtespor er selvsagt vrient, men treårshoppa varslet kraftig form sist. 6 Pearl Harbour D. fikk maks både tredje sist og nest sist. Sist ble det galopp direkte. Outsider her.

1 Chevy Man kunne noe en gang i tiden, men har vist svært lite på slutten. Førstespor bak bilen og sprint passer trolig meget bra. 4 Gaucho Dan kommer tilbake etter lang pause. Vallaken kan litt, og i slike omgivelser kan det faktisk være nok.
Rangering V5-1: A: 2 B: 11-12-6 C: 1-4-9-10-7-5 D: 8-3

Annonse: Øivind Grøstad serverte fire førstevalg på Bjerke onsdag og det ga 30 581 kroner inn på konto

V5-2 - Kaldblodshester 2100 meter autostart
Lars Anvar Kolle setter seg opp bak 6 Trons Tyr og da blir hesten et klart førstevalg for oss. Kom tilbake etter en liten pause på Jarlsberg sist fredag og vant såre enkelt fra tet sammen med Geir Flåten. Det løpet gjorde sikkert godt, og Kolle får garantert enda mer fart på hesten. Kan være et friskt bankeralternativ her.

Om da ikke 7 Kringelandslovinda viser seg på topp allerede første gang ut i regi Erik Korsvolla. Hoppa var god i noen løp i fjor sommer, og kommer nå tilbake eter mer enn ett års pause. Treneren er optimist og hun skal tidlig på bongen ved garderinger. 9 Gomnes Dona har fart som matcher favorittene, men er fortsatt svært usikker. Avsluttet fint i billige omgivelser sist. 4 Venger Ane galopperte i et lovende angrep i den siste svingen sist og er klart bedre enn raden. Kan være en fidus her.

5 Eik Lina fikk maks sist, et hav bak vinneren Løset Moemi. Må etter vært syn være klart forbedret for å vinne her. 1 Lind Frigg blir endel spilt, men er definitivt ingen stjerne.
Rangering V5-2: A: 6 B: 7-9 C: 4-5-1-11-10-8 D: 3-2

Annonse: Øivind Grøstad setter varsellampene på full styrke i V5-3 på Bjerke og byr på en herlig 15-oddser

V5-4 - Kaldblodshester 1609 meter autostart
Det er neppe snakk om saken dersom 10 Nume Balder holder seg til trav i den fjerde avdelingen. Fartsmessig er fireårigen til Ernst Petter Knutsen helt overlegen, men sprint, bakspor og pause gjør at vi garderer. Galopperte svært mye før pausen og sprint er ikke noe pluss.

3 Garli Mollyn er veldig sannsynlig tethesten her. Garli Mollyn er opp og ned i prestasjonene, men på en god dag kan han sprinte fort og da holder det gjerne helt hjem. Sjokkbudet vårt her er 4 Dæmro Gutten. Han holdt lenge fra dødens sist på Biri og får han smyge med her, kan han duge på en sprint. Spennende nå med Hans Christian Holm som kusk og blir svært lite spilt. 2 Øylill liker sprint, men sist ville hun ingenting. Det ville hun forsåvidt ikke nest sist heller, selv om hun ble toer etter et perfekt løp. Trives normalt best på Bjerke.

5 Stjernesoten har varslet form i monte, nå setter Solberg seg opp. 6 Kipalill møter enklere motstand enn vanlig, men må ha det på sin måte. 12 Grorud Silver, 9 Hornmo Vilja og 1 Eldvinten er alle aktuelle ved videre garderinger.
Rangering V5-4: A: 10 B: 3-4 C: 2-5-6-12-9-1-7 D: 11-8

Klikk her for å levere Sportspills eksperttips til Bjerke

V5-5 - Varmblodshester 2100 meter autostart
Åmål-treneren Marcus Hultman er en hyppig gjest på Bjerke og sist torsdag vant han med norskeide Gjærla Rasken. Her kommer han ut med kapasitetshesten 10 Nanymede K. som trolig er overlegen denne gjengen feilfritt. Men vallaken har hatt svært lang pause og således nøyer vi oss med førstevalget.

Bak favoritten er det vidåpent i denne poengjakten. Normalt skulle 4 Cream G.T duge i slike omgivelser. Ett løp i kroppen etter lang pause nå, men den starten endte i dundrende galopp og Cream G.T er veldig usikker. På fart er han blant de bedre her. Innersporets 1 Shakira Spur har vunnet ett løp i år, det var fra førstespor på nettopp Bjerke. Fra tet er det ikke helt utenkelig at Bjørnerød-hoppa kan gjenta.

6 Dennis Landing K. avsluttet flott på Biri sist og er i form. Kommer hesten noenlunde rett på det underveis, kan han vinne. 5 Heizy Reizy Moss har gjort flere fine løp i Norge tidligere, men holder svært usikker form nå om dagen. 9 Onceinalifetime og 11 Yamina Limburgia er heller ikke helt borte dersom favorittene roter seg bort.
Rangering V5-5: A: 10 B: 4-1-6 C: 5-9-11-2-8 D: 12-3-7

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.