*Nettavisen* Sportspill.

Napoli straffer Lazio

Foto: Getty Images/All over Press

Lazio har mistet formen og stiller svekket mot Italias for tiden beste lag.

09.02.13 10:04

Sportspills meny lørdag
V75 Leangen: Grønt lys i V75
Oddstips 1: Krisehjelp til Mallorca
Oddstips 2: Napoli straffer Lazio
Tippetips: Forren er med mot City
Premier League: Skader og karantener

Det er lørdag på langoddsen, og som vanlig finner vi fotball fra Premier League, Primera Division, Serie A, Ligue 1 og en mengde andre fotballobjekter i skjønn forening med ishockey og vintersport.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens langskudd
98. Mali - Ghana H 3,50

Dette er bronsefinalen i Afrikamesterskapet. Mali fikk bank 4-1 av Nigeria i semifinalen, mens Ghana røk som ganske store favoritter på straffekonk mot Burkina Faso. Veier vi dagens motstandere opp mot hverandre har Ghana det beste laget mann for mann. Men dette handler om noe annet. Mali har vært gode og er stolte av at de har kommet seg helt til bronsefinalen, Ghana har feilet stort ved å misse finalen og mesterskapet er allerede en fiasko. Hvilken innstilling Ghana har til å kjempe om bronse når de skulle ta gull, kan vi bare spekulere i. Men kampen spilles på nøytral bane, lagene er ganske jevne og Mali har alt å vinne her. 3,50 må være alt for høy odds på Seydou Keita og de malisiske ørnene, et meget spennende langskudd.

48. Sunderland - Arsenal H 3,65
Premier League. Sunderland har slått ganske godt fra seg på hjemmebane i det siste, med seire over Manchester City og West Ham. Noe topplag er de ikke, ikke denne sesongen heller, men de har ofte gjort det bra mot Arsenal de seneste sesongene. Arsenal er hakket mer ustabile enn vi er vant til, og de må gjøre endringer defensivt til denne kampen. 4-5-3 på bortebane er ikke helt i toppklasse. Vi tror dette kan bli tøft for Arsenal, og synes 3,65 er vel høyt på hjemmelaget. Uavgjort kunne vært langskuddet, men 3,65 på H er enda mer spennende og vi kliner til.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens avslag
37. Tottenham - Newcastle H 1,60

Premier League. Se opp for Newcastle i tiden fremover. De er kvitt de verste skadeproblemene, laget er styrket i overgangsvinduet og de har folk tilbake fra Afrikamesterskapet. De har slått Aston Villa og Chelsea i sine to siste, og stiller enda sterkere lag mot Tottenham. Hjemmelaget har Defoe ute med skade og er plutselig avhengig av at Bale har nok en kjempedag på jobb eller at Adebayor (også tilbake fra Afrikamesterskapet) finner formen. Dette er mer åpent enn oddsen indikerer, mener vi, og spiller hvert fall ikke hjemmeseier til 1,60.

Dagens spill
Endelig er det lørdag igjen, og for oss er det ofte et godt tegn at det er ekstremt vanskelig å plukke ut tre-fire vinnere fra oddsprogrammet. Cardiff og Blackpool står på blokka, Napoli skal ha meget gode sjanser, Nancy ser bra ut i Frankrike og Mallorca stiller med sin ny-gamle trener Manzano hjemme mot et av Spanias svakeste bortelag. Englands mest desperate og skakkjørte lag Portsmouth er skjøvet enda et hakk nærmere den uunngåelige konkursen, og hvordan de skal unngå total slakt i Bournemouth er vanskelig å se. Norsk Tipping gir 1,50 for minst tre mål i kampen.

Dette er noen av våre tanker, og vi ender med å spille en singel fra Serie A og en spansk-fransk dobbel i dag. Cardiffs og Blackpools kamper er omtalt i tippetipset.

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/TV.swf','tv','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=tvmatches','Nettavisen_Oddsen2.0');

119. Lazio – Napoli
Serie A. Lazio er nummer 3 i serien, seks poeng bak dagens motstander og tre poeng foran Milan og Inter. Dermed ligger de godt an til å få Champions League kvalifisering, men noe sier oss det kan bli tungt for dem å stå løpet ut. Lazios tre siste har endt 2-2 i Palermo, tap 0-1 hjemme for Chievo og tap 2-3 i Genoa. De er ofte farligst med en Klose i form på topp, men tyskeren er inn og ut av sykestua. 9-1-2 på eget gress gjør Lazio til det nest beste hjemmelaget i serien, men de er ikke bedre enn at de røk for Chievo i den forrige på Olimpico.

Klose (a) er ute med skade i opp til to måneder. Hernanes (m) sliter også med en skade. Dette er Lazios to viktigste spillerne i undertegnedes øyne, de har startet de fleste kampene og er lagets toppscorer og nest-toppscorer med henholdsvis 10 og 8 mål. Ellers er Brocchi (m), Onazi (m) og Ederson (m) ute, Candreva (m) trolig tilbake.

Napoli er i flott driv for tiden, de ble heller ikke trukket poeng slik det var fare for en stund, og dermed er de nærmere å ta igjen Juventus på 1. plass enn å bli hentet inn av Lazio og de andre lagene bak. Seier i dag vil være et stort skritt med spill i Champions League til høsten. 6-2-3 borte i ligaen og formen er god, med borteseier i Parma på forrige reise. Napoli vant 2-1 etter scoringer av Hamsik og Cavani, og påførte Parma sesongens første og hittil eneste hjemmetap.

Campagnaro (f) og Britos (f) returnerer til dagens kamp, det styrker defensiven. Maggio (m) er også tilbake, så da er troppen skadefri, bare den suspenderte Dzemailil (m) mangler.

Her har vi et Lazio som vakler, uten seier i tre runder på rad og uten sine to viktigste spillere. Napoli stiller toppet og har knapt vært i bedre form enn akkurat nå. 2,25 for borteseier lokker og vi må prøve denne singelen med 100 kroner lørdag kveld. Kampen vises på Canal 9 klokken 20.45, Norge er ett av 193 land der denne kampen vises live, ifølge Gazetta.

119. Lazio – Napoli 2,65 2,80 2,25

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/MestSpilte.swf','popular','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=favorites','Nettavisen_Oddsen2.0');

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.