*Nettavisen* Sportspill.

Napoli tar over tronen

Foto: Roberto Salomone / AFP

Cavani og gjengen viser Milan hvordan fotball skal spilles.

17.11.12 10:07

Sportspills meny lørdag
V75 Forus: To tetvinnere
Tippetips: Liverpool kan feile
Oddstips 1: Parr til Premier League
Oddstips 2: Cavani viser vei

Premier League: Helgens runde
Premier League: skaderapport
Tippeligaen: Skaderapport

Tippeligaen: Dramatikk i siste runde

Langoddsen byr på en flott lørdagsmeny med Premier League og mye annet fra England, Primera Division, Serie A og Ligue 1, samt play-off i Adeccoligaen, ishockey og akkurat så mye snadder som vi forventer oss.

Både MK Dons til 2,30 og langskuddet FC Köln til 3,00 satt i går, og vi ligger an til nok en god uke, spesielt for langskuddenes del.

Dagens langskudd
28. Arsenal - Tottenham B 3,55

Arsenal var ikke på sitt beste da det ble 3-3 hjemme mot Fulham i et annet London-derby forrige runde. Hjemme mot Chelsea tapte de, og det har blitt tap i Norwich også. Arsenal har sine gode dager også, for all del, men får det neppe enkelt her, i dette prestisjefylte derbyet. Tottenham med Bale og Defoe i spissen kan være en hard nøtt, og de skal ha bedre sjanser nå enn da de vant 3-2 her to sesonger tilbake. Vi forventer oss mange mål og når oddsen er hele 3,55 på Tottenham, er det et svært spennende langskudd.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens avslag
40. Liverpool - Wigan H 1,40

Liverpool har 1-3-2 på Anfield og det går i uavgjort både hjemme og borte. Hvor ofte har Liverpool vært favoritter i 1,40-klassen og ikke levert? Det begynner å bli en del ganger. Liverpool fikk vi til rundt 1,20 da de tapte 1-2 for Wigan på Anfield forrige sesong, og nå må folk slutte å spille Liverpool til lav odds. Vi vet det ikke nytter å si det, for alt for mange nordmenn spiller Liverpool uansett. Men prøv å husk hvordan Liverpools fem siste kamper mot Wigan har endt, før du leser videre. Svar: To tap og tre uavgjort.

53. Leicester - Ipswich H 1,40
Vi finner en stor hjemmefavoritt i Championship også, for stor favoritt i våre øyne. I motsetning til Liverpool så er Leicester gode på hjemmebane, de har 6-1-1 på åtte spilte. Men formen er litt sviktende, bare én seier på de seks siste totalt. Ipswich har fått ny manager og de har begynt å vinne igjen. Borteseier mot Birmingham og 2-1 hjemme mot Burnley forrige runde. Ipswich spilte 1-1 her i fjor og kan ta poeng igjen. 1,40 på H er ikke noe trygt spill og slett ikke verdt risikoen slik vi ser det.

Dagens spill
En stor odds-dag ligger foran oss. Vi ser mange muligheter, men kan ikke spille på absolutt alt, så vi har prøvd å sortere gullet fra sølvet, og lanserer to dobler til frisk odds. Vi starter i England og ender opp i Italia, men skal også innom Frankrike.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

104. Napoli - Milan
Serie A. Napoli viser muskler og er oppe på 3. plass i Serie A. Sterke 5-1-0 i egen by og man tar bra med poeng borte også. 4-2 i Genoa forrige runde og formen er god. Stjerner som Cavani og Hamsik er blitt et år mer erfarne og ikke noe dårligere siden forrige sesong.

Behrami (m) er suspendert, han er fast på midtbanen. Pandev (a) sliter fortsatt med en liten skade og er usikker, mens Insigne (a) og Zuniga (f) skal være tilbake.

Milan har vært opp og ned denne høsten, mye ned dessverre, men de henger hvert fall fortsatt med i Champions League, der de spiller en nøkkelkamp borte mot Anderlecht på onsdag. I Serie A er de bare nummer 13 med 4-2-6 totalt. Milan har ennå ikke vunnet to kamper på rad denne sesongen, og ganske typisk ble den fine 5-1-hjemmeseieren mot Chievo fulgt opp med tap 1-3 hjemme for Fiorentina. Pato brant straffen som kunne ha fått Milan tilbake i kampen, og det gikk som det måtte. Milan har 1-2-2 borte.

Ambrosini (m) er suspendert og Abate (f) og Antonini (f) er ute med skader. Dette er sentrale og definitive fravær på en skadeliste der en rekke spillere er usikre, men der flere trolig rekker kampen.

Bortekamp i Napoli er tøffe saker og Milan ser ikke ut til å ha det som trengs denne høsten. Champions League kan nok virke forstyrrende, for Milan må vinne i Belgia onsdag og må mønstre sitt beste mannskap der. Selv et toppet Milan skal uansett komme til kort her og oddsen på 1,70 for hjemmeseier er fin.

96. Valenciennes - Montpellier
Ligue 1. Valenciennes viser god form, og at de tapte bortekampen i Lille 1-2 for tre runder siden, er bare et lite skår i gleden. Solid spill har gitt 6-1 hjemme mot Lorient, 3-1 hjemme mot Sochaux og 3-2 borte mot Bastia i andre kamper nylig. Valenciennes bøtter inn mål og ingen kan toppe deres 26 nettkjenninger på 12 spilte. Sterke 4-2-0 hjemme på Stade du Hainaut.

Viktige Le Tallec (a) er tilbake i troppen etter å ha mistet to kamper. Han står med 5 mål og 2 assist så langt og hans retur vil løfte laget ytterligere, mener vi. Angoua (f) returnerer fra suspensjon, og da er alle de viktige på plass.

Montpellier er langt unna å forsvare ligagullet, men har løftet seg fra svake til middels i hjemlig liga. 2-1-3 borte er greit, og de klarte 1-1 borte mot Troyes etter at det ble tap borte mot Rennes. 1-1 hjemme mot Paris Saint-Germain forrige runde. Champions League har ikke vært noen dans på roser og selv om man snart er ute der, har man blitt tappet for krefter og til uka venter bortekamp mot Arsenal.

Belhanda (m) er suspendert og Ait Fana (m) sliter med skade.

Valenciennes vant tilsvarende oppgjør forrige sesong 1-0, da Montpellier var best i Frankrike. Det er de ikke lenger, men Valenciennes er derimot i topp form og her skal de ha gode sjanser. Også her er Norsk Tipping frempå med fin odds og 2,07 for hjemmeseieren skal spilles. Vi får en dobbel til 3,52 med spillefrist klokken 19.55. Innsats 100 kroner.

96. Valenciennes - Montpellier 2,07 2,85 2,90
104. Napoli - Milan 1,70 3,10 3,75

Total odds 3,52

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.