Gå til sidens hovedinnhold

– Nesten for godt til å være sant

Vivianne (32) fikk hjelp til å bli kvitt arr.

Vivianne Carlsson (32) hadde tidligere testet tannblekingen Swiss Whitening, og abonnerte derfor på Swiss Clinics nyhetsbrev. Det var her hun kom over Swiss Rejuvenator, et produkt som hjelper til med å minske arr, og Vivianne slo til med én gang.

– Det hørtes litt for godt ut til å være sant, men jeg tenkte at jeg har ingenting å tape, så jeg testet den. Det er jeg glad for nå, forteller hun.

Gode rutiner og gode produkter

Vivianne har hatt gamle arr som hun ville gjerne redusere. Hun er opptatt av å opprettholde en sunn og vakker hud, og mener at rutiner og gode produkter kan hjelpe huden med å fornye og lege seg selv.

– Jeg bryr meg veldig mye om min hud, og spesielt huden i ansiktet mitt. Jeg renser alltid ansiktet både morgen og kveld, uansett hvor trøtt jeg er. I det siste har jeg brukt Swiss Rejuvenator både for å behandle arrene mine, men også rundt øynene der det gir en deilig og avkjølende følelse. Jeg har en litt følsom hud, så det er også en fordel at kremen er parfymefri, forteller Vivianne.

Hjelper mot arr

Med Swiss Rejuvenator er det kontinuiteten som er nøkkelen til resultater. Vivianne har gjentatt behandlingen med jevne mellomrom og skaffet seg Swiss Skin Roller for å kunne oppnå maksimal effekt. Etter to til tre uker kunne hun se merkbare resultater, og det var absolutt verdt å vente på.

– Alle som har arr, gamle hudskader, rynker eller lignende ting du ønsker å bli kvitt synes jeg virkelig burde prøve dette produktet. Det gjelder bare å være tålmodig. Den fungerer trygt mot eksem, kviser og andre hudproblemer, for du både føler og ser hvordan det kommer ny hud etter en stund, forteller Vivianne Carlsson.

To for én

Nå kan du få hudpakken med Swiss Skin Roller og Swiss Rejuvenator til en tidsbegrenset superpris. Du sparer 491 kroner og frakten er gratis.

Swiss Rejuvenator inneholder den aktive immunstimulerende ingrediensen betaglukan. Dette er det første anti-aging produktet som motvirker eksem og utslett, bremser hudens aldring og setter i gang hudens egen helbredende prosess, og som raskt og effektivt gjør huden din myk og spenstig igjen. Dette er i tillegg et helt naturlig produkt, uten tilsatt parfyme og er dermatologisk testet.

Swiss Rejuvenator trenger dypt inn i huden gjennom mikrokanalene som Swiss Skin Roller lager i huden, og sammen er de et perfekt verktøy for innvendig og utvendig behandling for å stimulere og fornye huden hjemme på egen hånd.

Swiss Skin Roller stimulerer huden og kroppens eget kollagenproduksjon. Den gjør huden glatt, frisk og vakker.

Les mer om Swiss Rejuvenator og Swiss Skin Roller her