Gå til sidens hovedinnhold

Nettavisen i ny toppfart

Det har svingt voldsomt av tipsene til Nettavisen de siste dagene og tirsdag skal vi også sette fire rette i V4-spillet fra Åby.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Etter en svært innbringende søndag, ble det nye fulltreffere mandag. Vi hadde dog "uflaks" med strykningen på betrodde 3 Across The Borders i V65-5 på Leangen mandag. Alle bonger som er levert på det tidspunkt må da ta til takke med den første hesten på rangeringen man ikke har streket for. All den tid Leirvågs kuponger hadde streket for favorittene 8 Zeus Blue Chip og 10 Photoflyer, fikk de dermed erstattet Across The Borders med tredjevalget Euro Coin. Across The Borders ble strøket ca kl 17.35. På samtlige andelslag Leirvåg leverte etter det tidspunktet puttet han på femtevalget (og 2,6 prosenteren) 6 Tanitas Temptation da han hadde null tro på 11 Euro Coin som var tredjevalget.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Tanitas Temptation vant løpet og sendte V65-verdien fra 155 kroner til 3178 kroner. Sju andelslag ble "berget" og kunne kvittere ut ca 5 500 kroner, deriblant tre andelslag som kun kostet 500 kroner (5 andeler a kr 100). Hadde Leirvåg hatt kontroll på strykningen tidligere på dagen hadde han garantert også satt V65 også på det mellomste V65-forslaget på Nettavisen. Men reservesystemet er slik det er og det må vi bare forholde oss til. Totalt ble det seks rette på tretten andelslag mandag og en rekke femmere på resten og ca 90 000 kroner innspilt på Leangen.

På Färjestad var samtlige andelslag med til siste avdeling (V65-6), men dessverre vant femtevalget 2 Skyreach det løpet. Dermed ble det tre ganger fem rette og en bråte firere på de aller fleste andelslagene, men samtlige fire systemspill som ble levert (fire andeler a kr 1000 på alle), fanget seks rette og ga en utbetaling ca 21 000 kroner hver seg og dermed endte Nettavisen på ca 200 000 kroner innspilt mandag og med 180 000 kroner innspilt søndag, har vi fanget gevinster for nesten 400 000 kroner de to siste dagene.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Vi hadde en strålende søndag og selv om vi måtte melde pass på sistevalget 10 Jonesy i V75-7 på Eskilstuna, ble det seks rette og en bråte femmere på samtlige spilleforslag. Det ga gevinster for over 120 000 kroner og når samtidig fem av Kurt Leirvågs andelslag på Eksperten gikk inn med seks rette på Momarken og ca 10 000 kroner tilbake på hvert av dem, i tillegg til samtlige V4-forslag ble det totalt drøye 70 000 kroner i gevinster også på Momarken og Nettavisen hentet dermed hjem ca 180 000 kroner i gevinster søndag.

Innleveringsfrister Åby
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Tirsdag er det full fyr i travspillet igjen og vi starter med V4-løp fra Åby, før Bjerke overtar med lunsjtrav. Til kvelden lukter det Robert Bergh-show i Bollnäs og på Forus skal Leirvåg lansere en herlig V65-banker som ikke blir favoritt.

Jensen er til å stole på
Danske Flemming Jensen har en enestående evne til å forbedre hester han får i trening og et av de siste forbedringsnumrene hans er den seksårige vallaken 6 Monte Major som tidligere stod i trening hos Färjestad-trener Jonas Moberg. Det har aldri hersket tvil om at det er kapasitet i denne, men gjennombruddet har aldri kommet. Helt til Flemming fikk den i trening. I debuten for Jensen i Ålborg fikk han elitehesten Jeroboam i ryggen under sisterunden, men likefullt vant Monte Major helt uanstrengt. Sist i Odense forserte Flemming Jensen og Monte Major tidlig til tet og vant såre enkelt.

I dag er det litt tøffere motstand på Åby, men langtfra avskrekkende og Monte Major ser ut til å ha mye å gå på. 2640 meter kan ikke være noe minus og fra et flott startspor må dette være en topp vinnersjanse og vi bankerspiller direkte i V4-1 på Åby tirsdag.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Fireåring av rett stoff
I V4-2 dukker en av mine yndlingshester opp igjen og da snakker vi om 9 Saxo Holmsminde. Dream Vacation-sønnen har vunnet to ganger på tretten starter i år, men har møtt tøff motstand i mange av løpene. Så også sist i Billund i et storløp for fireåringer. Etter et løp der hesten måtte trave uten rygg store deler av løpet, holdt hesten flott til fjerde. Spor ni bak startbilen i dag på Åby i et sprintløp det oser tempo av. Saxo Holmsminde har ved mer enn et tilfelle vist fremragende spurtegenskaper dette året og her må vi teste et DD-spill på det som blir et fjerdevalg i spillet.

Kommentarer til denne saken