Gå til sidens hovedinnhold

Nettavisen jager robotpenger

Svenske ATG blir stadig utsatt for såkalte robotspill. Under dagens V4-omgang på Solvalla ligger det derfor ca 370 000 kroner ekstra i potten.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg, tips og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske travekspert Roger Sundvisson.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Vi står foran en ny fantastisk travhelg der høydepunktene og jackpottene står i kø. Helgen innledes med V4 og V5 fra Solvalla, før Jarlsberg tar over med V65 her hjemme fredag kveld. Torsdagens V64-omgang ble som ventet svært favorittpreget og dermed byr Boden på en drøy million SEK ekstra i sekserpotten i kveldens V64-omgang all den tid det ikke ble utbetaling for verken fem eller fire rette på Jägersro torsdag.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Lørdag er det jackpotomgang i V75 på Sørlandet ettersom onsdagens ekstra V75 på Bjerke ble uløselig. Dermed er det 1.570.176 kroner ekstra i sjuerpotten på Sørlandet og en eventuell alenevinner kan ta med seg ca 10 millioner kroner. Søndag er det ekstra V75 på Solvalla med Kriteriefinaler og ikke minst finale i Grand Prix de L'Uet med voldsomme 1 754 880 SEK i førstepremie og mulig å vinne hele 14 millioner for en alenevinner. Og som om ikke dette var nok er det også jackpotomgang i V65 på Momarken søndag kveld, der det ligger hele 615 000 kroner ekstra i sekserpotten.

Men nå skal vi konsentrere oss om ettermiddagens V4-omgang fra Solvalla. Svenske ATG har blitt utsatt for såkalt robotspill i lengre tid og har iverksatt en rekke tiltak for å stoppe dette. For to uker siden ble det levert robotspill fra Sør-Afrika og gevinstene på dette robotspillet beløp seg til ca 370 000 SEK. Disse pengene har ATG konfiskert og valgt å legge inn ekstra i dagens V4-pott. Spillerne har dermed strålende forutsetninger i dagens V4, og både sportslig og spillemessig er det en strålende omgang. I tillegg kjøres det en helt egen V5-omgang på Solvalla etter V4-løpene og vi har naturligvis også spilleforslag til disse.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Solvalla
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.40
V5 kl 13.45

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Må testes i dag
11 Coldtown har imponert voldsomt i fire strake seiersløp for Jorma Kontio/Timo Nurmos. Samtlige fire seire er tatt med krefter i behold og sist dundret han rundt Solvalla på kanontiden 12.2/1640 meter. I dag møter han snakkhesten 3 Venkatesh som blir favoritt. Coldtown har dog imponert klart mest av de to hittil og når stall Hultman (som trener Venkatesh) viser nedadgående stallform for tiden og Venkatesh aldeles ikke var som best i sin siste start på Bergsåker, er det dags for å ta stilling og da klemmer vi til med bankerspill på 11 Coldtown til tross for bakspor i V4-3.

Klart enklere motstand i dag
I V4-4 må vi trekke fram 11 Ariel Tabac som en meget spennende ide. Hesten er bra for klassen, men har møtt steintøff motstand på slutten. Hoppa avsluttet svært positivt til femte på Färjestad i sin siste start (V75-løpet som ble vunnet av Hankypanky Pagan). I ettermiddag er motstanden klart enklere og med Daniel Olsson opp som kusk, blir også hoppa klart kuskeforsterket. Vår favoritt i et ellers åpent løp og blir kun et femtevalg i spillet.

Goop har V5-bankeren
Bjørn Goop presenterte en flott debutant på Mantorp 9. september i form av treårige 6 Dominator som starter i V5-5. Donato Hanover-sønnen står i springspor i dette volteløpet og Bjørn Goop misser sjelden fra slike spor. Vi tror Goop satser mot tet tidlig her og da skal vinnersjansen være god. I en ellers åpen V5-omgang sparer vi bankeren til V5-5 og stoler på Sveriges mestvinnende kusk.

Kommentarer til denne saken