*Nettavisen* Sportspill.

Nettavisen øker trykket

Foto: Hesteguiden.com

Med en forsterket travredaksjon byr både Leirvåg og Gjesdal på sine eksperttips til tirsdagens V65 på Forus.

21.01.14 16:09

Det er som vanlig full fyr på travfronten på tirsdager. Først ut er Eskilstuna med V4 før Momarken overtar med lunsj-V5. Til kvelden er det V65 fra Forus og V64 fra Malmø og Jägersro.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under (Leirvågs tips)

HTML EMBED

1. januar 2014 startet Frode Gjesdal som ny travekspert hos Nettavisen etter 15 års virke i landets ledende fagblad for trav og galoppsport, Trav og Galoppnytt. Gjesdal virket der som tipsansvarlig de siste årene, men var også selv tipsansvarlig for Forus og Bergen. Derfor er det selvfølgelig helt naturlig at han også gir sine vurderinger til disse banene på Nettavisen. Kurt Leirvåg har som kjent hatt ansvaret for Bergen og Forus her på Nettavisen de siste to årene, men siden han også er sjef for hele avdeling Sportspill, vil det i all hovedsak være Gjesdal som tipper disse banene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under (Gjesdals tips)

HTML EMBED

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten eller gå nederst i artikkelen

Denne tirsdagen byr imidlertid begge på sine vurderinger og første gang i Nettavisen/Sportspills historie vil vi lansere eksperttips her på Nettavisen fra to av våre eksperter.

Innleveringsfrister Forus
V65 kl. 18.30
V5 kl. 19.41
DD kl. 20.03

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under (Leirvågs tips)

HTML EMBED

Leirvåg tror på Juliane
I en omgang der det er flere gangbare bankerkandidater velger Leirvåg å spille 3 Rebella Juliane i V65-2. Hoppa har vært lysende i sine tre siste starter og holdt storveis fra dødens sist. I kveld lukter det tet for Rebella Juliane og da må vinnersjansen være topp. 2550 meter er ingen problem og Leirvåg bankerspiller i V65-2.

Gjesdal spiller Kafka
Forrige lørdag ble 5 Kafka D. helt bortglemt av spillerne i V75-6 på Bergen travpark ettersom hesten skuffet betydelig fra tet i et V75-løp uken før. Derfor valgte kusk Åsbjørn Tengsareid et passivt løpsopplegg med hesten i Bergen og Kafka D. satt i tredje par innvendig underveis. Luken kom inn mot den siste svingen og Kafka D. svarte med å speede inn til en lett og overbevisende seier. I kveld er det ned flere hakk motstandsmessig og Kafka D. blir Gjesdals soleklare V65-banker i V65-6.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under (Gjesdals tips)

HTML EMBED

Begge garderer Wiig
Kveldens aller største V65-favoritt dukker opp i V65-3 og heter 1 Relight My Fire. Den nyss blivne fireåringen har imponert i to strake seiersløp for Rune Wiig og kommet ensomt til mål ved begge anledningene. I kveld er det dog mye tøffere motstand som jager fra 20 meter tillegg og Svein Ove Wassberg (som vi pratet med i formiddag) har seierstro med formsterke 3 Silas Hovmand.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.