Nettavisen revansjerer seg direkte

Foto: Hesteguiden.com

Etter en voldsom flytperiode på V4-tipsene, ble det stang ut torsdag. Fredag er vi forhåpentligvis tilbake i vinnersirkelen.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg, tips og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske travekspert Roger Sundvisson.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Vi er på vei inn i en ny helg som byr på V75 fra Forus og V65 fra Harstad lørdag, men allerede fredag er det flust av spillemuligheter. Det er Åby travbane i Gøteborg som er vertskap for fredagens V4-omgang fra Sverige og all den tid det ikke arrangeres lunsjtrav her hjemme på fredagene, er det også mulig å spille til en egen V5-omgang som starter etter at V4-løpene er ferdige. Fredag ettermiddag har grensebanen Årjäng ettermiddagstrav, mens Biri travbane er vertskap for V65-spillet her hjemme fredag kveld. Torsdagens V64-omgang fra Gävle ble svært favorittpreget og det ble ingen utbetaling for fire rette. Dermed ligger det 945 812 SEK ekstra i sekserpotten til fredagens V64-omgang på Romme.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Nettavisen har som kjent hatt eventyrlig flott på sine V4-tips de siste ukene, og selv om det ble stang ut og feil valg av banker torsdag er det ingen grunn til å fortvile. Spillemessig er dagens omgang svært flott og bankeren finner vi i V4-3/DD-2 som er er at amatørløp.

Innleveringsfrister Åby
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37
V5 kl 13.12

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Vinner igjen?
Vi hadde svært god feeling for 2 Prince Orlando i den siste starten på Axevalla. Også da var det et amatørløp og et løp der det var knallhardt tempo underveis. Sindige Stefan Petterson var ikke med på villmannskjøringen og ventet med angrepet til 500 meter gjenstod. Prince Orlando avgjorde enkelt direkte inn på oppløpet. Fra spor to bak startbilen i ettermiddag kan Petterson velge på det meste og Prince Orlando skal ha en topp vinnersjanse her uansett posisjon. Med hest i dokumentert toppform, en kusk som er blant de beste i slike amatørløp og med et perfekt startspor, ligger det meste an til ny seier for 2 Prince Orlando som blir vår V4-banker på Åby torsdag.

Perfekt utgangsposisjon
V4-4 er på forhånd et åpent løp og posisjoner avgjør ofte slik. Sjettevalget 1 Mick Jägers har således vært heldig i sportrekningen. Svanstedt-hesten har vist klart oppadgående form på slutten og det er ikke utenkelig at Rickard Svanstedt kan forsvare sitt innerspor. Mick Jägers blir ikke altfor hardt betrodd og er således et svært interessant objekt i et ellers åpent løp.