Foto: Gorm Kallestad/Scanpix

Norge knuser Island

Du kan tjene gode penger på norsk og rumensk seier i kveld.

Kommersielt

Håndball-VM har til nå vært litt skuffende for oss i Sportspill.no med tanke på inntjening, men i dag tror vi dobbelen sitter.

Oddsen på at Norge skal slå Island med mer enn 8 mål er 1.55. Island sjokkerte mot Montenegro i sin første kamp og vant, men tapte i sin andre kamp mot antatt svake Angola (som dog i skrivende stund kun ligger under med ett mål mot Montenegro). Island er et mye svakere lag enn Norge og vi tror Norge kontrer Island i senk.

Tror du samtidig, som oss, at Romania slår Japan med mer enn 7 mål er oddsen på det gode 1.80. Japan tapte sin første kamp 22-41 mot Frankrike og fulgte opp med 24-32 mot vertsnasjonen Brasil. Romania på sin side har slått Tunisia 30-28 og Cuba 33-27. Det er ikke spesielt imponerende, men vi tror Japan er såpass svake at Romania vinner med såpass mange mål.

Totalt gir dette en odds på 2.79. Her kan du spille.

NB! Spillstopp er klokken 20.10.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus