*Nettavisen* Sportspill.

Norsk duell i Østersund

Foto: Hesteguiden.com

To norske kaldblodshester skiller seg klart ut i V64-4 i Østersund fredag, der Jomar Blekkan kjører i alle løp.

07.06.13 10:54

Denne artikkelen er redigert og tilrettelagt av Kurt Rune Leirvåg, tips og kupongforslag er utarbeidet av Espen Edvardsen.

Vi går inn i nok en begivenhetsrik helg med Copenhagen Cup på Charlottenlund søndag som det store høydepunktet. Danskenes hovedbane byr på V75 søndag og vår allestedsnærverende travekspert Espen Edvardsen reiser til København allerede fredag morgen og sammen med vår danske travekspert Carsten Rabjerg kommer de to til å servere feiende ferske V75-tips søndag. Før den tid er det V4 på Färjestad fredag ettermiddag, mens vi til kvelden kan spille både V65 til Jarlsberg og V64 til Østersund.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Østersund
V64 19.08
DD kl 20.36

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Det er mange norske hester på farten i Østersund i kveld og Jomar Blekkan kjører blant annet i fem av de seks V64-løpene. I tillegg er toppkuskene Robert Bergh, Erik Adielsson, Ulf Ohlsson og Per Lennartsson alle på plass og det er jevnt over fine spilleløp.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Adielsson på kjærlighetstur!
Et herlig treårsløp står for tur i V64-3 denne fredagskvelden, og vi kan ikke annet enn å spille 4 Västerbo Loveboat. Den elegante fuxe Love You-sønnen, har virkelig imponert stort i sine starter. Hele 6 av 7 seire har det blitt, og det eneste tapet kom i oppdretningsløpet på Jägersro hvor han kun hadde Denim Boko og Nugget’s Face foran seg i mål. Svante Båth-traveren imponerte stort på Solvalla 07/11 i fjor hvor han enkelt tok ned Bandit Hornline etter å ha travet utvendig hele løpet, det mest imponerende var at han svarte ut topptraveren Re Doc ned oppløpet. Han har nå fått et løp i kroppen etter pause, og viste hvilken klasse han innehar. I årsdebuten på Bergsåker måtte han travet hele løpet på utsiden på Cool Keeper, men viste klasse og tok lett ned den på oppløpet. Her tror vi Erik Adielsson satser offensivt direkte, og uansett posisjon skal han 3-åringen ha en topp sjanse i dette løpet.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Norsk duell i V64-4?
To hester skiller seg klart ut i V64-4, og vi tror det blir en norsk duell. 10 Storm Odd har vi varslet for før, og vi gjør det igjen. Den flotte 5-åringen har skyhøy kapasitet, men er veldig variabel i prestasjonene. Skulle han fungere optimalt blir han veldig vanskelig å slå i dette løpet, og fra springsporet kommer Ulf Ohlsson til å satse framover direkte. Sist på Leangen travet han et solid løp til sikker seier. Vi garderer dog med fartsfylte 11 Husankongen, som Jomar Blekkan viste at han hadde et godt tak på nest sist på Biri. Da tok han enkelt ned en så god hest som Nito Nicklas fra posisjonen utvendig for lederen. Vi har dog litt respekt for 2 Stommens Olivia og på det største forslaget betaler vi også for denne.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag