Gå til sidens hovedinnhold

Ny fest med Stuttgart

Stuttgart var involvert i en fantastisk fotballkamp mot Borussia Dortmund sist helg. Vi tror på Stuttgart-suksess lørdag. Sjekk vårt oddstips.

Sportspills meny påskeaften:
Tippetips: Liverpool slår tilbake
Oddstips 2: Coventry berger plassen
V75 Klosterskogen: 40 millioner til alenvinner

Det er full fyr i langoddsprogrammet påskeaften og hele 69 objekter å bryne seg på. Det spilles fotball i Premier League, Serie A, La Liga og Bundesliga denne lørdagen. I tillegg til full runde i Championship og kamper fra Ligue 1 i Frankrike. Stavanger møter Lørenskog i tredje kamp av finaleserien, og i Sverige skal det avgjøres om det blir Skellefteå eller AIK som får møte Brynäs i finalen.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens langskudd
Sporting Braga - Porto

Toppoppgjør i den portugisiske toppserien der Braga, Porto og Benfica kjemper om seriegullet. Braga på tredjeplass har to poeng opp til serieleder Porto, mens Benfica ligger mellom disse lagene. Etter tretten strake seire, måtte Braga gi tapt borte mot Benfica i toppoppgjøret sist lørdag. Cesar scoret seiersmålet for Benfica to minutter på overtid. Braga står med kruttsterke 12-1-0 på hjemmebane. Porto har kun tapt en kamp denne sesongen, men er mer menneskelige på bortebane 7-4-1. Her har Norsk Tipping og bookmakerne gjort Porto til forholdsvis klare favoritter. Det er vi slett ikke enige i og 2,75 på hjemmeseier frister og må være et bra langskudd denne lørdagen.

Ajaccio - Saint Etienne
Til tross for fire strake kamper uten tap (1-3-0) og fem lag bak seg på tabellen skiller det kun to poeng ned til nedrykkstreken for hjemmelaget som innfridde vårt helfrekke tips hjemme mot Marseille for noen uker siden (til 3,55 i odds). Sterke poengdelinger borte mot Bordeaux og Caen i tillegg til seieren mot Marseille og øylaget er i form. Det er ikke Saint Etienne som kommer fra tre strake tap. Likevel er bortelaget gjort til ganske klar favoritt her. Vi er uenige og 2,60 på ny Ajaccio-suksess er også et spennende langskudd lørdag.

Dagens avslag
Chelsea - Wigan
Hjemmelaget har løftet seg mye siden Roberto Di Matteo overtok roret på Stamford Bridge, men spillemessig er det fortsatt mye å gå på. Gjorde ingen stor kamp hjemme mot Benfica onsdag, og møter et Wigan-lag i veldig bra form (3-4-1 på de åtte siste). Du skal ha fått mye feriepenger på forskudd for å la deg friste av hjemmeoddsen på 1,18 her. Dagens klareste avslag.

Wolfsburg - Borussia Dortmund
Hjemmelaget står med fire strake seire og kommer nå fra en knallsterk 4-1 seier borte mot Hertha Berlin. Hjemme i bilbyen står laget med 9-2-3. Borussia Dortmund holdt på å rote seg bort hjemme mot Stuttgart sist helg, men klarte ihvertfall 4-4 og ett poeng. Bayern München er nå bare tre poeng bak på andreplass. 1,50 for borteseieren her synes meget lavt all den tid hjemmelaget er i knallform og i tillegg meget sterke hjemme. Vi melder pass.

Dagens spill
Stuttgart - Mainz
Seks mål på de siste tjue minuttene da Stuttgart gjestet serieleder Borussia Dortmund forrige fredag. Elleve minutter før slutt sendte Julian Schieber Stuttgart foran med 3-2, men serielederene slo tilbake med to kjappe mål og hadde tilsynelatende avgjort da Ivan Perisic gjorde 3-2 i det 87. minutt. Men Stuttgart kom tilbake og utllignet ved Christian Gentner to minutter på overtid. Dermed står Stuttgart med flotte 4-2-0 på sine seks siste seriekamper og er et av de store formlagene i Bundesliga. Ligger på sjetteplass med 40 poeng, men det er hele elleve poeng opp til Borussia Mönchengladbach på fjerdeplass. 7-3-4 på eget gress. Lørdag er Cacau tilbake etter karantene, ellers ingen nye skader eller karatener.

2-0-3 på de fem siste for Mainz som slo skuffelsen Werder Bremen 3-0 borte forrige helg. Med 33 poeng er det fem poeng ned til Köln på kvalifiseringsplassen når seks serierunder gjenstår. Borte står laget med spesielle 2-7-5. Med mannskapet er det ingen nye skader eller karantener Bo Svensson (f), Marcel Risse (m), Stefan Bell (f) og Anthony Ujah (a) er som tidligere ute med skader.

Det står 4-1-0 på de fem siste tilsvarende oppgjørene og vi har svært god tro på at formsterke Stuttgart vinner denne kampen. Oddsen for hjemmeseier er 1,80, men kampen kan ikke spilles som singel så vi må kombinere.

Skellefteå - AIK
Siste og avgjørende semifinale i sluttspillet i svensk ishockey om retten til å møte Brynäs i finalen. Skellefteå har altså fordel av å få hjemmekamp. Skellefteå hadde muligheten til å avgjøre dette til egen fordel i bortemøtet mot AIK fredag, men en storspillende Viktor Fasth holdt AIK inne i den matchen og sørget for 2-1 seier til hjemmelaget. I forrige møte her i Skellefteå vant hjemmelaget hele 8-2 og vi synes det er klar fordel Skellefteå her. De har jevnt over vært best i denne semifinalen og hjemmebane vipper svært ofte disse kampene i favør hjemmelaget.

Oddsen for hjemmeseier er 1,70 og vi kombinerer da denne med seier til Stuttgart.

Vi får da en dobbel til 3,06 i odds og vår innsats er som vanlig 100 kroner.

Spilleforslag 1 lørdag (spillestopp kl 15.05):
Kamp 53 Skellefteå AIK - AIK 1,70 3,70 3,15
Kamp 26 Stuttgart - Mainz 05 1,80 3,05 3,40
Klikk her for å levere denne dobbelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Kommentarer til denne saken