Gå til sidens hovedinnhold

Ny fulltreffer i Bergen?

Det ble veldig fine penger sist torsdag på Bergen travpark. Vi håper på mer denne torsdagen. Sjekk våre V5-tips.

Sportspills meny torsdag
V5 Øvrevoll: En cool vinner direkte

Oddstips 1: Nå har det snudd for Sparta

Oddstips 2: Godt betalt poengdeling i Nederland

Det er Bergen travpark som regjerer på travfronten torsdag kveld og det skal kjøres dobbel V5 på Travparken. Sist torsdag serverte vi flotte tips til våre lesere, der blant annet hesten med det festlige navnet Veslefrikk med Fela var en av overraskelsene. Over 30 000 kroner spilte vi inn da, og det ser vanskelig ut også denne torsdagen.

Klikk her for å se våre V5A-tips til Bergen travpark

Vi setter vår lit til meget velkjørende Svein Ove Wassberg i begge V5-spillene i kveld, med en favoritt og og med en hest som blir andrevalg. I V5A-spillet setter vi vår lit til elitehesten 8 Lumjor i V5-1A. Elleveåringen har åpenbart ni liv, og har atter en gang kommet tilbake i Norgeseliten. Etter å ha spurtet flott til tredje på Momarken nest sist mot Norgeseliten, var han kanskje enda bedre sist. til tross for 40 meter tillegg på gode hester, svepte Lunjor feltet ned den siste langsiden og holdt enkelt unna til mål. Det var en flott prestasjon.

I kveld har Lumjor atter 40 meter tillegg, men nå er det kun åtte hester på startstreken og dersom Lumjor bare unngår dødens, så vinner han dette. Han møter en formtoppet 2 Kringelandtellus som kan bli vrien fra tet, men taktisk svært gode Svein Ove Wassberg vet hvordan han skal kjøre travløp og i en ellers svært vrien V5-A, stoler på vi på Lumjor.
Rangering V5-1A: A: 8 B: 2-1 C: 3-4-6-5-7

Klikk her for å se våre V5B-tips til Bergen travpark

En vinner fra Gulen
Fireårige Tekno Viktor har gjort to starter i regi svært flinke Anita Wergeland som holder til på Dalsøyra i Gulen kommune. Første gang ut gjorde Tekno Viktor et solid seiersløp da han kneblet lenge ledende Dalsjento etter et tungt løp. I sin andre start for Anita viste Tekno Viktor overlydsfart mellom galoppene og gjorde et strålende løp til tredje. Gjør i kveld sin tredje start for Anita og Svein Ove Wassberg er nok enda bedre kjent med hesten nå. Tekno Viktor blir trolig et andrevalg i dette løpet, 4 Todina kommer til å bli stor favoritt.

Vi er ikke veldig redd denne, da Tekno Viktor normalt slugger denne ned til mål. En feilfri 10 Sagina er nok en større trussel, men slik Tekno Viktor har sett ut i de to løpene i regi Anita Wergeland, så tror vi ikke Tekno Viktor taper dette feilfritt. Vi bankerspiller 8 Tekno Viktor i V5-3B.
Rangering V5-3B: A: 8 B: 10-4 C: 1-9-7-6 D: 5-2-3

V5-2A - Kaldblodshester 2100 meter voltestart
13 kaldblodshester i lavt grunnlag og de to foregående torsdagene har gitt ett niendevalg (Valle Faxa) og ett sjuendevalg (Veslefrikk Med Fela). Vi tror ikke på en like stor smell i kveld, selv om løpet er uoversiktlig.

3 Eldjerva haiket med i lederryggen på nevnte Valle Faxa i sin siste start, men var ikke i nærheten av å kunne utfordre mot mål, men gjorde en tilfredstillende debut. Her ligger det an til tet direkte, og vinnersjansen er bra. Men Eldjerva er som flere andre avkom av dette slaget, veldig lur og ikke den som nødvendigvis kjemper som best mot mål og må garderes.

4 Sogna Jentao forbedrer seg litt for hver start, men er usikker. Skulle hun gå feilfritt, tror vi hun har en bra sjanse til å slå Eldjerva mot mål. 8 Magnums Sebastian er også en usikker krabat, men duger bra her dersom han går feilfritt. 9 Frøken Fakse har vist litt fart, men er nok litt avhengig av å få det på sine premisser. 12 Tun Tora har en viss kapasitet, men også her er galopprisikoen høy. 11 Espeset Julie har trukket bakspor på tillegg, men er rask og feilfritt en outsider. 5 Pilaguten kan litt, det kan være nok her.
Rangering V5-2A: A: 3 B: 4-8-9-12-11 C: 5-1-6-2-10-13-7

V5-3A - Varmblodshester monteløp. 2100 meter voltestart
15 hester til start i dette monteløpet og her er det mye rart på farten. Tilbake i form var 3 Goal Pointer sist etter flere skuffende løp. Goal Pointer har vist at han duger svært godt i monte, og står fint til i dette løpet og blir vår klare favoritt.

11 Lillruben henger med så godt hun kan i travløp. I monte har hun levert bra innsatser. hun er lettridd og har en bra rytter på ryggen i Charlotte Steine. 2 Nordstjernen ris av hennes søster, Victoria Steine. Fra strek kan Nordstjernen D.K. vinne. 13 Noble har vist fine takter i monte tidligere og settes forholdsvis tidlig på grunnet det. Formen er imidlertid uviss nå. Bak disse fire det vidåpent med hester som er i usikker form og med urutinerte ryttere.
Rangering V5-3A: A: 3 B: 11-2-13 C: 1-12-9-8-15-14-5-4-6

V5-4A/V5-1B - Kaldblodshester 2100 meter voltestart
Treårige 7 Vertigo Bjørn blir vår klare favoritt her. Gjorde et strålende løp til tredje i et stort treårsløp på Bergen travpark for en drøy måned siden, der en såpass bra hest som Lex Lodney ble slått. Annetspor volte er dessverre et minus for hesten, men en feilfri Vertigo Bjørn skal ha en topp vinnersjanse her sammen med Lars Tore Hauge.

Jevnaldrende 4 Rapptina er også et svært løfterikt emne som Øyvind Austevoll har i sin varetekt. Hun var en av de mer betrodde i Hoppekriteriet, men sviktet. Har galoppert en god del på slutten, men her kan hun muligens komme seg tidlig til tet og det reduserer garantert galopprisikoen. 13 Førlands Faksen gjorde et nytt toppløp på Klosterskogen lørdag, men har fortsatt ikke vunnet på 29 forsøk. 9 Fjord Vikki blir spillefavoritt. Fireårshoppa har hatt en flott sesong, men hun er ikke av de tøffeste nedover oppløpet og må ha det veldig servert. I motsetning til våre tre favoritter er hun imidlertid travsikker og scorer stort på det.

1 Tjomsen starter hyppig, men har en vist en nedadgående formkurve utover høsten. I kveld har treåringen en flott utgangsposisjon og da kan han muligens overraske. På videre gardering kan 8 Vital Stjernen (har en viss kapasitet) og 12 Møre Pia (viser ikke form, men har fart og god kusk) vurderes.
Rangering V5-4A/V5-1B: A: 7 B: 4-13-9 C: 1-8-12-2-11 D: 14-5-6-10-3

V5-5A/V5-2B - Varmblodshester 1600 meter autostart
Spillemessig er V5A-finalen blitt en riktig godbit og her er det mange vinnerkandidater Det er bra sjanse for tetkjenning for 4 Wonder Boy A. her og da setter vi hesten først. Mektig vinner fra dødens på gode Te Quiero Bonita tredje sist og sprint er yndlingsdistansen. Blir ikke hesten for stri i tet, kan det holde helt hjem for vallaken.

Svært bra sist var også 5 Perfect Globe som enkelt avviste No Matter What nedover oppløpet. Absolutt toppform på denne og unngås dødens kan fireåringen gjenta sammen med Jan Erik Landaas. 11 Wilson Star var strålende til seier tredje sist, ble fullstendig bortkjørt nest sist og leverte et nytt toppløp sist. Er denne vallaken på skuddhold ut mot oppløpet, har han en fryktelig speed å by på.

2 Pomodori Gubi gjorde en flott siste 700 meter sist og tapte knepent for Ami's Queen. Langt bedre startspor her, men klart skjerpet motstand. 10 Shocking Gidde kan mye, var bra sist og i et løp det lukter tempo av, kan det bli helt riktig. Formsterke 9 Dobb Nalan er heller ikke sjanseløs fra et fint smygspor.
Rangering V5-5A/V5-2B: A: 4 B: 5-11-2-10 C: 9-8-6-3-1-12

V5-4B - VArmblodshester. Hopper. 1600 meter autostart.
Den store favoritten 8 Zita Oldeson er i likhet med flere andre rogalandshester blitt strøket og da blir dette løpet litt mer åpent. Dog ser det ut som en svært fin oppgave for 7 Nice Like A Rose som allerede har gjennonmført en flott sesong, men har ikke vært som best i sine to siste starter. I kveld ser oppgaven mye bedre ut, og er hun tilbake i slag er hun en het vinnerkandidat her. 6 Olivia Sund fortsetter å gjøre fine løp. Olivia Sund skal ikke gjøre veldig mye selv, men her tror vi Lars Tore Hauge prøver mot tet, det kan holde helt hjem.

Svært forbedret sist var 3 Lady Cigar Bar sist, og til tross for at hun møter bedre hester her, obser vi litt. Med tre av forgrunnsfigurene strøket, er motstanden blitt betydelig lettere. Muligens kan også 1 Leia Brodda være en luring fra sitt innerspor, nå som motstanden er betydelig enklere.
Rangering V5-4B: A: 7 B: 6-3 C: 1-5-9-11 D: 4-2

Klikk her for å levere Sportspills eksperttips til Bergen

V5-5B - Kaldblodshester 1600 meter autostart
Strålende spilleløp også i V5B-finalen, der vi går mot favoritten 1 Haukeli Nora som trolig blir overflydd av 2 Fodnes Grane fra start. Vi setter formsterke 5 Borg Trolla først. Vi prøvde oss på et bankerspill på hoppa i sin nest siste start, men da havnet Borg Trolla i dødens og det gikk ikke. Veldig forbedret igjen sist, og unngår Tore Totland og Borg Trolla dødens her, synes vi hoppa har spart opp til en seier nå.

3 Gil Rau Jo har ikke vunnet løp verken i år eller i fjor, men varslet gryende storform i monte sist. Står nydelig til i kved og kan sørge for en festaften for Svein Ove Wassberg. 1 Haukeli Nora vil bli kraftig utfordret av Fodnes Grane nedover startsiden. Skulle Haukeli Nora klare å beholde sitt innerspor, er hun selvsagt en vinnerkandidat.

11 Kandidaten er i bedre form enn raden indikerer, og med noenlunde klaff fra bakspor kan det bli seier. 7 Willomen holder ikke toppform, men trenger kanskje ikke være i toppform for å vinne dette (er strøket). 6 Bua Elden er klart på gang formmessig og dersom det løser seg fra et litt vrient startspor, nærmer Bua Elden seg en seier nå.
Rangering V5-5B: A: 5 B: 3-1-11 C: 6-4-8-2 D: 12-9-8

Kommentarer til denne saken