Gå til sidens hovedinnhold

Ny giv for Macclesfield?

Etter en svak start på sesongen viser Macclesfield Town gode takter i Conference.

Sportspills meny torsdag:
V4 Mantorp: Mantorpsmellen
V5 Drammen: Hjelp fra de høyere makter
Hockey-Pelle: Setter pengene på SHLs formlag

langoddsen i dag finner vi blant annet kamper fra Conference, spansk cup, dansk 1.divisjon, brasiliansk Serie A, Get-ligaen, NHL, SHL og Allsvenskan.

Les Sportspill på mobilen!

Dagens langskudd
234. Vasco da Gama – Goiás B 2.85

Vært en svært skuffende sesong så langt for Vasco da Gama, som sliter i bunnen av brasiliansk Serie A med 32 poeng fra 28 kamper. Tapte den viktige bunnkamp mot Criciúma sist helg og ble dermed passert av rivalen på tabellen. Kan likevel trøste seg med at de kun er to poeng opp til sikker plass. Vunnet sine to siste hjemme i Rio, mot Fluminese og Internacional, men har ikke bedre enn 5-4-5 på hjemmebane. Spissen Willie, som står med fem mål på tretten kamper, ble utvist sist og må står over kveldens kamp.

Nykommeren Goias henger godt med i Serie A etter tre år i divisjonen under. Er nummer ti på tabellen med 40 poeng og 10-10-8 totalt. Vant sist rundes hjemmeoppgjør mot Bahia 3-1, og imponerte også i forrige match på tur, hvor hjemmesterke Portuguesa ble slått 2-1.

Lagene har spilt mot hverandre to ganger de siste månedene; Goais kom best ut av cupoppgjøret for tre uker siden, mens det omvendte møtet i serien i august endte 1-1. Vi tror også dagens kamp kommer til å bli jevn, men siden vertene skuffet mot Criciúma, og Goais imponerte mot Portuguesa, er vi fristet til å prøve borteseieren til 2.85 i odds.

Dagens avslag
Djurgårdens IF - Rögle BK H 1.55

Hockey Allsvenskan. Djurgården stilte som favoritter i sine to siste matcher, borte mot Asploven og hjemme mot Karlskrona, men begge endte med tapt etter ekstraomganger. Rogle hadde samme utgangspunkt, men i motsetning til vertene leverte de varene og innkasserte full pott med 5-3 over Bjorkloven og 4-1 over Asploven. Dagens kamp skal være en fin anledning for Djurgården til å slå tilbake, men det er godt mulig at ekstraomganger må til nok en gang, og vi melder pass på gjerrige 1.55 på H.

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/MestSpilte.swf','popular','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=favorites','Nettavisen_Oddsen2.0');

Dagens spill
230. Macclesfield Town – Southport

Conference. Macclesfield Town er på vei oppover tabellen etter en grufull sesongstart. Hentet inn kun tre poeng fra de ni første kampene (0-3-5), men nå er fem av de seks siste vunnet og the Silkmen har dermed kommet seg ut av nedrykkssumpa. Fikk med seg alle tre i helgens borteoppgjør mot Forest Green (14.) etter at innbytteren Paul Lewis scoret vinnermålet på overtid. Vant også forrige hjemmekamp mot Hereforod United (16.), og står nå med 3-1-3 hjemme på Moss Rose Ground, hvor de har vunnet tre strake. Spilte i League Two senest i 2012, men greide aldri å utfordre toppen i første forsøk og endte opp midt på tabellen. Ligger på en foreløpig 15.plass i år med 18 poeng fra 15 kamper.

Carl Martin, Andy Halls og Efe Sodje er usikre til dagens kamp.

Det har gått motsatt vei for Southport, som var fire poeng unna nedrykk forrige sesong. Startet årets lovende, men 1-2-tapet hjemme mot Kidderminster (2.) var deres fjerde strake uten seier (0-1-3), og the Port har nå bare vunnet én av de ni siste i serien. Fikk med seg alle tre i sesongens første match på fremmed gress, mot tabelljumbo Hyde, men siden har de ikke maktet å hente poeng på tur, og står med stusslige 1-0-7 borte. Har likevel kontakt med Macclesfield på tabellen pga. seriestarten, hvor de vant fire av seks, og er på sin 17.plass bare ett poeng bak vertene med 5-2-8 totalt. Tunge tider for Southport altså, men det skal nevnes at Meyerside-laget har tapt med ett mål i seks av deres åtte nederlag.

Formkurvene peker altså i motsatt retning; Macclesfield er på vei opp mens Southport synker. Ut i fra de siste tids resultater skal det være klar fordel til vertene, og på en dag med begrenset utvalg gir vi Macclesfield tillitten til 1.85 i odds.

230. Macclesfield Town – Southport 1.85 3.10 3.20

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Kommentarer til denne saken