Foto: Hesteguiden.com

Ny herlig banker på Leangen

Undertegnede har levert strålende tips til Leangen i lengre tid, og i ettermiddag har jeg en ny herlig banker på gang.

Kommersielt

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

I det august går mot slutten, er vi på vei inn i en herlig travhelg. Lørdag byr Klosterskogen på en glitrende V75-meny der det garantert ligger store penger i luften og søndag er det stor Derbyfest på Jägersro der det også kjøres ekstra V75. Men allerede torsdag er det nok av utfordringer for spillerne og det hele starter med V4 fra Hagmyren og etterfølges av lunsj-V5 fra undertegnedes favorittbane Leangen. Til kvelden er det jackpotomgang i V65-spillet fra min hjemmebane Bergen Travpark og all den tid Øvrevoll har løpsfri denne torsdagen, kan vi nordmenn også spille V64 til Åby travbane i Gøteborg.

Mandag serverte jeg dere tredjevalget 3 Gigant Invalley (ble spilt opp til andrevalg etterhvert) som en praktfull lunsjbanker på Jarlsberg, og da var det fryktelig surt å ryke på Defi Butterfly på åtte hester i V5-3 på vårt største spilleforslag på Eksperten. Hele kassa på 607 000 kroner gikk, men det er bare å ta nye tak. Sist Leangen arrangerte travløp lanserte jeg tredjevalget Melling Svarten i V65-6 som en herlig ide, og hesten ledet da også rundt om.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Leangen
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Mye forbedret denne torsdagen
Denne torsdagen har jeg et nytt herlig objekt å by dere og da snakker vi om andrevalget 12 Synjo Star i V5-2. Hesten som imponerte stort i flere V75-løp i fjor hadde ikke startet på 18 måneder når han dukket opp igjen i løp på Leangen 29. juli. Fikk da et fint løp innvendig og spurtet gnistrende nedover oppløpet, men kunne ikke rå på en god Rico Lundager. Med det løpet i kroppen, forventer vi en enda bedre utgave av Synjo Star i ettermiddag. Spor tolv er aldri optimalt på en sprint, og hovedopponentene står i fremre rekke. Synjo Star har dog vist at han tåler å gå i sporene i sisterunden og vi knaller derfor til med bankerspill på det vi mener er den beste hesten i V5-2.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Walsøe har mer på lager
Roar Walsøe har ikke bare vinnersjanse med 12 Synjo Star i V5-2. I V5-finalen setter han seg opp bak 3 Queen Of Spring som var svært positiv toer på Leangen 5. august. DEt var hoppa første løp på 14 måneder. 1. august 2011 gjorde hoppa et flott løp til andre bak nettopp Synjo Star og 31. oktober samme år var hoppa toer i et løp som ble vunnet av gode Super Bluff. Basert på de to prestasjonenen og at hoppa har fått løp i kroppen, samt at hun har trukket et flott tredjespor bak bilen i V5-5, må hoppa være spillbar som et fjerdevalg i spillet i dag. I DD-spillet må vi teste et spill på hoppa som det er flott odds i denne torsdagen.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus