Gå til sidens hovedinnhold

Ny jackpot-gevinst?

Nettavisens lesere vant 500 000 kroner på våre V75-tips på lørdag, og på Bjerke i kveld er det nye sjanser i en ny jackpot-omgang i V65!

Det var nemlig ingen utbetaling på fem rette på Bjerke forrige onsdag, og da ligger det hele 1.4 millioner kroner ekstra i sekserpotten i kveld! Det gjør selvsagt denne V65-omgangen hyperinnteresant, og vi får prøve å gjøre som vi gjorde på lørdag!

Da ble det som kjent full klaff på våre V75-tips, og våre lesere fikk da en meget lukrativ aften. Vi får prøve å ikke gjøre det vanskeligere enn det er denne gangen heller, og vi bankerspiller dagens desidert største favoritt (men den vinner trolig).

Frode Hamre har brent med tre storfavoritter de siste dagene med stallhester (vant dog med No Credit L. A. som lånekusk i lunsjen i går), men noen akutt formsvikt på stallen til eksilbergenseren tror vi ikke på. Han kan ikke vinne med alt han setter seg opp bak, men bak 2 Underpaid Hanover i den første avdelingen i kveld, synes vi suksesstreneren har et rent straffespark å sette inn. 4-åringen vant hele fem løp i fjor, og innkjørte kroner ble det rett i overkant av 200 000 kroner på kontoen.

Voldsomt god på slutten av fjoråret, og nå har den flotte Revenue-sønnen fått ladet batteriene litt. Han gikk et strålende løp til sølv på 17.8 over 2550 meter bak svært gode Ramos Boy i den siste starten, og ved denne anledningen er det klart enklere i mot. Det er vel tetgaranti denne gangen, og Frode Hamre får trolig stelle og styre som han vil i front (hesten skal da stikke unna til en enkel seier på lette bein til slutt).

Vår rangering V65-1: A: 2 B: 12-9-11-5-1 C: 3-6-4-7-8-10

PS! Nederst i denne artikkelen finner dere vårt store abc-system i V65 på 2208 kroner, og alle de fire kupongene kan dere fåkjøpt der!

Innleveringsfrister Bjerke
V65 kl. 19.00
V5 kl. 20.00
DD kl. 20.25

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V65-2, 2100 meter autostart
Vi støter på et litt småskummelt kaldblodsløp i den andre avdelingen, og vi tyr da til bred gardering. Et kanonløp til seier på 31.3 full vei etter startgalopp i den siste starten gikk 4 Kor Jo, og i en feilfri utgave blir ikke Roe-traveren lett å slå. Han er selvsagt usikker, noe raden taler sitt tydelig språk om, men vi synes han er vel lite spilt med sine 16 % i kveld. Nede som et femtevalg i spillet, og det må være feil etter vårt skjønn.

Usikker er også 8 Stee Raua, men nå har 6-årshoppa gått to feilfrie løp nå på slutten. Det endte med seier på fine 30.9 full vei i den siste starten, og dersom den stabile trenden fortsetter, er hun seiersaktuell også i kveld. Et fint løp til sølv på 31.4 over en sprint gikk 5 Solberg Rasken i den siste starten, og han er trolig kraftig forbedret med løp i kroppen etter litt pause (han trekker også fordel av distanseøkningen i kveld).

Det er intet å utsette på kapasiteten til 10 Horgen Don (nå strøket!), men formen etter litt pause er usikker. Veldig god ved flere anledninger i fjor, og i den nest siste starten var han sterk toer på 30.3 full vei bak gode Brage Mollyn. Kapasiteten er fin også på 9 Stram Vaier, men han var langslått av vår favoritt sist de møttes. 1 Balder Snella har fungert dårlig i det siste, og da får hun først en plass på vårt store system.

Vår rangering V65-2: A: 4 B: 8-5-9 C: 1-2-6-7-3

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED

V65-3, 1609 meter autostart
Varmblodshester skal i aksjon i dette sprintløpet i den tredje avdelingen, og vi synes tre hester skiller seg litt ut. 1 Credit Crunch er snakk om hesten å fange fra tet, og han fremsto i en klart forbedret utgave sist ved triumfen på 17.8 full vei. Skyhøy kapasitet på denne 5-åringen, men tidligere i karrieren var hesten nesten ikke styrbar (alt for hissig, men han var rolig sist). Han er kapabel til å kunne sprinte en lav 15-tid.

Løp i kroppen etter lang pause har normalt gjort godt, og ny kusk Geir V. Gundersen er nok en perfekt makker på Credit Winner-sønnen. Det ble et veldig dårlig spor for 12 Whata Buz denne gangen, men det kan ligge an til litt tempo på dette løpet. Da kan i så fall Hamre-traveren felle samtlige til slutt, og han så helt strålende fine ut ved triumfen på 16.9 full vei i den siste starten (sprintet unna på lette bein til slutt).

Tåler å gå en tur ute i sporene denne krabaten, og han må selvsagt krysses på alle bonger. Vi synes 9 Prins Trøjborg er spennende etter litt pause, og sporet kan ikke kusk Vidar Hop klage på ved denne anledningen (fine rygger i fra start). Kapasiteten er udiskutabel på 6-åringen, og han har sprintet 15.4 som best så langt. Helt trygge på denne trioen er vi ikke, og på vårt system krysser vi av for fem hester til.

Vår rangering V65-3: A: 1 B: 12-9 C: 8-2-6-11-10-5-3-4-7

V65-4/V5-1, 2100 meter autostart
Et varmblodsløp i relativt lavt grunnlag har vi å forholde oss til i V65-4, og vi synes dette løpet inneholder mange vinnerkandidater. Seks hester hever seg dog litt over mengden på kapasitet, og fremst setter vi 3 Night Spirit. Vi likte godt innsatsen til sølv på 17.6 full vei første gangen ut for Olav Mikkelborg, og da tapte han kun for svært gode Baldini. Trolig forbedret til kvelden dyst, og vi synes han skal være favoritt.

Favoritten 1 Millgoer klarer neppe å forsvare sitt innerspor (må kjøres litt på sikkerhet innledningsvis), og da blir det sjanseartet for denne. Dog veldig positiv toer på fine 17.6 full vei i den siste starten, og med fri bane underveis skal selvsagt 5-åringen tilmåles solide vinnersjanser. Vi har alltid likt 11 White Birch D`estino, og nå begynner 4-åringen å innfri litt. Sporet er ikke det beste i kveld, men han tåler å gå en bit.

Vant lett på 19.3 full vei i den siste starten med krefter spart, og vi synes han er vel lite spilt med sine 8 % i kveld. En flott 3-åring er 4 Tristar Merci snakk om, og i den siste starten avsluttet han flott til tredje på 17.8 over en sprint. Vi tror dagens distanse bare er en fordel, og Hamre-traveren krysses på alle bonger. Kraftig kuskeforsterket blir med respekt å melde 5 Global Nansen med Eirik Høitomt, og da krysser vi tidlig.

Sistnevnte har alltid vært en snakkhest, og kapasiteten er fin på 5-åringen. Gikk fine 17.7 full vei i den nest siste starten som femte før han galopperte seg vekk i den siste starten, og det kan være snakk om tethesten i løpet. Vi er litt usikre på om 9 Wanna B. With U. er tøff nok (satt litt fast i den siste starten), men det skummelt å avskrive formkusk Kai Johansen i fra et perfekt smygspor i kveld (10-prosenter i spillet).

Vår rangering V65-4/V5-1: A: 3 B: 1-11-4-5-9 C: 2-7-8-6-10-12

HTML EMBED

V65-5/V5-2/DD-1, 1609 meter autostart
Et fint sprintløp for kaldblodshester støter vi på i den femte avdelingen, og vi tror fire hester gjør opp om den gjeveste sjekken. Strålende i nederlaget for en formtoppet Sima Hans var 9 Spang Jotroll i den siste starten på flotte 27.4 over aktuell distanse, og 8-åringen står helt perfekt til i kveld (fine rygger fra start). Vi bankerspiller Minor-traveren i V5-spillet (i en åpen omgang), og vi tror på en topp vinnersjanse.

Best på kapasitet er utvilsomt 8 Kolnes X.O., men han er en usikker krabat. Han kommer nå tilbake etter lang pause, men han viste veldig fine takter ved å vinne en lokalkjøring i Årjäng på 29.3 full vei på lørdag (slått var da en så god hest som Fjellstad Goggen!). Galopperte vekk seieren og en lav 27-tid over aktuell distanse i den siste starten (brenngod da), og fjerdevalget i spillet bør da vurderes veldig tidlig.

Full uttelling for sin fine form fikk 11 Lome Jokeren i den siste starten ved triumfen på 29.5 full vei i den siste starten, men han står vrient til i kveld. Halvdårlige rygger fra start, og da blir det rolig en tung tur rundt for Kolnes-traveren denne gangen. Kan selvsagt vinne med litt flyt på veien, men vi synes det ser veldig sjanseartet ut for 6-åringen i kveld (kusk Eirik Høitomt pleier dog å finne de rette filene underveis).

Vi synes 4 Jentungen gikk et fantomløp til sølv på 29.0 full vei i et V75-løp i den siste starten (full stopp på den siste langsiden), og nå står 7-årshoppa helt perfekt til. Favoritt blir 7 Gann Min etter at han vant et veldig billig løp i den siste starten, men mot klart skjerpet motstand i fra et dårlig spor dropper vi 13-åringen denne gangen (rader ikke opp denne). Det får stå sin prøve, men vi tror ikke han vinner igjen.

Vår rangering V65-5/V5-2/DD-1: A: 9 B: 8-11-4 C: 7-1-10-2-5-3-6-12

V65-6/V5-3/DD-2, 2100 meter autostart
Et herlig varmblodsløp i relativt høyt grunnlag avslutter denne V65-rebusen, og klar favoritt med sine 60 % blir 4 Millstone. Vi bankerspilte 6-åringen uten hell i den siste starten, og da fikk han tredje på fine 14.6 full vei fra ”dødens” Vi synes ikke det var det rette trykket i hesten da, og i forhold til seiersløpene forut for de to siste startene hvor han var helt rå, har han ikke vært overbevisende etter litt pause.

Slik har alltid hestene til Per Johansen vært (slår til med noen voldsomt gode løp med ujevne mellomrom), og da tyr vi til noen garderinger på våre tre største spilleforslag i kveld. Topp vinnersjanse på sitt beste, men når Ganymede-sønnen må påregnes en viss galopprisiko i fra første rekke bak startbilens vinger (blir vel hissig noen ganger), synes vi ikke det er snakk om noen klink vinner ved denne anledningen.

Toer på sterke 13.9 full vei bak favoritten sist de møttes (7. november) ble 3 Victor Palema (avsluttet voldsomt til slutt den gangen), og det er fortsatt full form på Tengsareid-traveren. Bom fast som helpigg i et V75-løp i den siste starten med draskylappen spart, og vi tror på en topp vinnersjanse i kveld. Det er heller intet å utsette på formen til 5 One More Flight, og 7-åringen kan meget vel bokføre årets andre triumf.

Vant på 15.3 full vei i den nest siste starten, og i den siste starten avsluttet han strålende til sjette på 13.2 på en sprint i et V75-løp (ble en veldig kronglete innledning på løpet). Frode Hamre melder om at det ikke er toppform på 2 No Big Deal (det må han ha for å kunne vinne et løp som dette), og da dropper vi 7-åringen på våre V65-forslag i kveld. Det er dog den rette årstiden for ham nå, og på sitt beste duger han.

Vår rangering V65-6/V5-3/DD-2: A: 4 B: 3-5 C: 2-9-11-12-10-7 D: 1-6-8

V5-4, 2100 meter autostart, monte!
Ja, så har vi et monteløp for varmblodshester å forholde oss til i den fjerde avdelingen i V5-spillet, og detter er løp spillerne virkelig setter pris på. Nei, det er det ikke, og nær sagt som vanlig er det veldig vanskelig å vurdere denne typen løp. Vi krysser av for helle åtte hester på alle våre spilleforslag for å være på den sikre siden, men fremst setter vi alt for lite spilte 6 Forza Zizou med sine latterlige 12 %

7-åringen kommer nå tilbake etter lang pause med litt uviss form, men dersom han presterer noe i nærheten av innsatsen til sølv på 15.9 full vei bak svært gode Lumiere De Nuit i den fjerde siste starten, ja så har han ikke mange foran seg i mål. Tilbake på topp i den siste starten var 3 Knick Ovel ved triumfen på 17.5 full vei etter noen tvilsomme innsatser forut for den starten, og han skal være tidlig aktuell igjen.

Kjemper i toppen hele veien i denne grenen gjør 1 Neon (1-2-1-2 på de fire siste), og 8-åringen utstyres for anledningen med Siv E. Løvvold. Det er landets beste rytter, og da skal Borge-traveren tilmåles solide vinnersjanser. Galopperte seg bort i den siste starten under sal gjorde 7 Northern Territory, men han har vist strålende form foran sulky i det siste. Favoritt er 5 Adrenalin, men han har ikke vist noe på lenge.

Vår rangering V5-4: A: 6 B: 3-1-7-5-2-4-10 C: 8

V5-5, 2140 meter voltestart
Et litt åpent kaldblodsløp avslutter denne V5-rebusen, og vi tyr da til bred gardering. Fire hester hever seg dog litt over mengden, og selv om det er opp en liten klasse for 11 Vestpol Dronninga, setter vi 5-årshoppa fremst. Viste veldig fine takter på slutten av fjoråret, og hun avsluttet sesongen med å vinne to strake triumfer. Virker til å være i rivende utvikling, og vi setter fjerdevalget i spillet fremst i kveld (22-prosenter).

Etter en oppløftende innsats til tredje på 31.5 full vei i den nest siste starten skuffet 12 Lille Jerkeld i den siste starten (ikke no fremdrift den gangen), men i et løp som dette bør 4-åringen være tidlig aktuell. Hestene til Sigbjørn Kolnes opptrer da også litt variabelt, og tilbake på topp skal Mørtvedt Jerkeld-sønnen tilmåles solide vinnersjanser. Trolig best på kapasitet i løpet, og han er da latterlige lite spilt med sine 12 %

Utvikler seg stadig gjør 8 Holt Kvikk, og selv om det er klart tøffere i mot kontra det siste seiersløpet på 34.8 full vei, tror vi Gjerstad-traveren duger. Går foreløpig litt med brmesene på, og da er det trolig mye å gå på. Kapasiteten er ikke så verst på 4 Fryd Og Gammen, og vi tror 6-årshoppa kan vøre forbedret med løp i kroppen etter lang pause. Fikk femte på 34.6 full vei første gangen ut, og hun avsluttet bra da.

Vår rangering V5-5: A: 11 B: 12-8-4-2-6 C: 1-3-7-9-10

Stort abc-system i V65!
Innleveringspris, kr. 2208.- (over fire bonger)
Stamme 5376 rekker (1*7*8*8*4*3)
2 Underpaid Hanover
A: 4 B: 5-8-9 C: 1-2-6
A: 1 B: 9-12 C: 2-5-6-8-11
A: 3 B: 1-4-5-9-11 C: 2-7
4-8-9-11
3-4-5

Hvis vinnerne er å finne på stammen må vi ha inn Enten minst en A-hest eller at vinnerne er å finne på B-hestene for å få V65!

Utfylling:

Bong 1, kr. 768.- (a*abc*abc)

HTML EMBED

Bong 2, kr. 576.- (bc*a*abc)

HTML EMBED

Bong 3, kr. 504.- (bc*bc*a)

HTML EMBED

Bong 4, kr. 360.- (b*b*b)

HTML EMBED

Lykke til!

Kommentarer til denne saken