*Nettavisen* Sportspill.

Ny mandagsbanker fra Gunnar

Foto: Hesteguiden.com

Sist mandag presenterte vi Seval og Gunnar Austevoll som en herlig banker i Drammen og Gunnar får ny tillit denne mandagen.

14.01.13 13:09

Sportspills meny mandag:
V65 Halmstad: Lillebror ypper seg
Oddstips: Ikke undervurder Granada
Oddsregnskap: Pluss på oddstipsene sist uke

Mandagens travmeny fra Norsk Rikstoto består av V4 fra Färjestad til lunsj, mens det er dobbel V5 fra Drammen og V65 fra Halmstad til kvelds.

Selv om det ble stang ut søndag både på Solvalla og på Sørlandet søndag, har det rullet fantastisk bra på for Sportspill de siste dagene. Under lørdagens V75-løp på Leangen ble det nytt treff på det mellomste forslaget (inn.pris kr 375) og fine 3 718 kroner tilbake. Det var mange av våre lesere som fulgte de tipsene og hele 225 V75-kuponger som ble levert via Nettavisen fredag og lørdag gikk inn med gevinst og samlet hentet altså våre lesere nesten en halv million kroner i gevinster lørdag.

Torsdag ble det som kjent flott treff under V65-løpene på Ørebro og vårt mellomste spilleforslag (innl.pris kr 450) betalte tilbake pene 6018 kroner. Den dagen hentet våre lesere litt over 170 000 kroner tilbake i gevinster og våre lesere har dermed fått utbetalt ca 670 000 kroner i gevinster de siste dagene.

Innleveringsfrister Drammen
V5A kl 18.30
V5B kl 19.40
DD kl 12.37

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Vi starter med vår V5B-banker denne mandagen og det handler om 7 Banker Fly som i likhet med mange andre av Sigbjørn Kolnes stallhester har funnet tilbake til formen. Vi obset for 7 Banker Fly tredje sist på Bjerke og da betalte Banker Halls-sønnen fine ni ganger pengene tilbake til spillerne. Sist på Biri var Banker Fly bedre enn noensinne og lenset unna i tet og kom 30 meter foran hovedfeltet til mål. Det var på sprint, i kveld er det full vei. Det tror vi ikke betyr noe, her handler det om å komme seg til tet fra spor sju.

Det tror vi Banker Fly klarer og i en spillemessig strålende V5B, setter vi vår lit til 7 Banker Fly og Gunnar Austevoll som vår banker. 4 Lovely Salt er riktignok i fremgang, men vi tror ikke hoppa klarer å svare ut Banker Fly på startsiden og 9 Ann's Kor T. holder litt usikker form nå etter pause og kan få langt fram her. Vi lar det stå til og satser på ledelse hele veien for Banker Fly.
Rangering V5-5B/DD-2: A: 7 B: 4-9-2 C: 12-6-3-1-10-11-8-5

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Kun galopp imot
Frode Hamre har som vi skrev i våre søndagstips til Sørlandet hatt en strålende sesonginnledning og fortsatt der det slapp i både 2011 og 2012. Søndag ble det en ualminnelig sjelden bomtur for Frode til Sørlandet og til tross for at han satt bak tre favoritter, måtte han reise tomhendt hjem til Sandefjord. Mandag tar Frode en sjelden tur til Drammen og det er for å vinne med 4 Credicity i V5-1A.

Perfekt fjerdespor bak bilen, dokumentert form (så strålende ut i seiersløpet på Jarlsberg sist), forholdsvis billig motstand og alt tyder på at Credicity tar hjem V5-1A. Vi ser nesten bare galopp imot, men normalt er Credicity travsikker. Vi spekulerer ikke og bankerspiller i V5A-spillet.
Rangering V5-1A: A: 4 B: 1-7-6 C: 9-2-12-5-3-8-11-10

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V5-2A - Varmblodshester. 2500 meter voltestart.
Kun sju hester til start i dette langløpet og to hester skiller seg klart ut. 7 Big City Rambler gjorde en meget oppløftende debut i regi Trond Anderssen og holdt strålende fra dødens da. Tåler å gjøre litt denne vallaken og i et lite felt, blir ikke 20 meter tillegg veldig krevende.

1 Dorado er motbudet, men Brinch-traveren er ikke av de kjappeste fra start og kan risikere at Big City Rambler kommer forbi ned startsiden selv fra 20 meter tillegg. Dorado var meget positiv nest sist, litt mer på det jevne sist tross startgalopp. 5 Touch Me Felicia blir ikke mye betrodd her. Er nede som en 13-prosenter og et femtevalg i formiddagstimene mandag. Men skulle denne få smyge med, så er det ihvertfall form på hesten.

Det er det også til en viss grad på 6 Lyon N., men denne er nok avhengig av å få det servert. Eks-vinnerhesten 4 I'll Be Gone finner fortsatt ikke tilbake til godtaktene og er kun aktuell på bred gardering nå.
Rangering V5-2A: A: 7 B: 1-5-6 C: 4-3-2

V5-3A - Varmblodshester. 2100 meter voltestart.
I et meget svakt felt i V5-3A, er det vanskelig å ikke sette favoritten 5 King Amour først. Fireåringen var bra i seiersløpet på Bjerke sist og møter billig motstand her. Voltestart og femtespor er imidlertid minusfaktorer her og det må garderinger til.

7 The Last Dreamer blir ikke mye spilt, men vi merket oss at hesten satt fast i det lengste sist og gikk pigg i mål. Klarer variable Jørn Morten Kvikstad å få utnyttet springsporet her, kan seksprosenteren overraske. 12 Manly Goal var overraskende god sist, til tross for drøye spor i den siste svingen og er kanskje feltets beste hest. Men Joakim Nilsen fra spor tolv, høres ikke ut som en vinnerekvipasje. 2 La Paloma fullførte bra både nest sist og sist, men skal takle et vrient andrespor i volta mandag.

8 Thai Quickstep var ålreit nest sist, mer på det jevne sist. Eirik Høitomt har hatt en knallsterk innledning på 2013 og da må også denne med. Fem hester skiller seg noe ut i et uoversiktlig løp. 3 Diamond Of'Em er ikke omgitt av særlig positive rapporter og blir kun med på det største forslaget.
Rangering V5-3A: A: 5 B: 7-12-2-8 C: 3-1-10-11-9-6-4

HTML EMBED

V5-4B/V5-1A - Kaldblodshester. 2100 meter voltestart. Tidsløp.
Luringen Vidar Hop jager teten med 4 Gea i dette tidsløpet. Klarer han å lose hoppa feilfritt avgårde og til tet, blir ikke Gea lett å fange. Men hoppa er notorisk ustabil og kan være borte direkte.

13 Rigel Storm har trukket bakspor på tillegg og i Drammen betyr det normalt et krevende løp underveis. Sjuåringen holder slik form at han kan vinne selv med et tungt løp. 6 Dallas skuffet vel litt nest sist, når han ikke klarte å svare Skogly Prinsens siste støt. Sist var Dallas vanvittig god i et lunsjløp og uten galopp er selvsagt Dallas tidlig aktuell her. Kanonform er det også på 7 Brenne Junior som kanskje har størst fart i dette tidsløpet.

1 Lykke Mollyn har ikke helt innfridd på slutten, men står fint inne i dette tidsløpet. 10 Sølvbergs Knekten er mye bedre form enn raden indikerer og treffer Stenberg i starten her, er det vinnerform i kroppen. 9 Kor Vita er i knallform og 11 Mjølner Faksa likeså. Et herlig spilleløp innleder V5B-spillet og vinnerkandidatene er altså mange.
Rangering V5-4A/V5-1B: A: 4 B: 13-6-7-1-10-9-11 C: 2-8-5-12-3

V5-5A/V5-2B - Varmblodshester. 1700 meter autostart.
Dagens i særklasse vanskeligste løp og her kan trolig alle vinne. Helt umiddelbart tenkte vi at dette må være en perfekt oppgave for 11 Iron Rouge. Sjuendevalget i spillet vant V75-løp i juli 2010 og har både vært uheldig og bortkjørt på slutten. Iron Rouge har normalt en bra spurt å by på og denne gjengen kan han speede ned selv uten å være i toppform.

2 Ringo Playmate holder også svært usikker form, men her bærer det til tet og da er mulighetene for tet hele veien tilstede. Men slik formen er for vallaken nå, kan han også rase gjennom feltet. 1 Ill Sentry hadde vært vår favoritt fra et annet startspor. Vallaken blir garantert overflydd og da blir det svært sjanseartet.

10 Never Mind vant etter sparsomme løp både tredje sist og nest sist, men havnet i dødens sist og ville ingenting derfra. Bakspor trekker ned. Det er nok bare å krysse i vei dette løpet. Mye formløst på farten her og et løp som er vanskelig å lese på forhånd.
Rangering V5-5A/V5-2B: A: 11 B: 2-1-10-5-4 C: 3-9-7-8-6-12

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED

V5-3B - Kaldblodshester. 1700 meter voltestart. Monteløp.
Bergens Tidendes ellers utmerkede skribent og travekspert Tormod Valaker, mente i omtalen av sist torsdags løp på Bergen travpark at Kristine Kvasnes er landets beste monterytter. Mon tro om Valaker er begynt å bli gammel nå? Landets suverent beste monterytter heter Siv Emilie Løvvold og mandag er hun på farten igjen. Siv Emilie har ridd fire monteløp i 2013, og vunnet tre av dem. Det sier det meste.

I V5-3B skal hun igjen ri 7 Alm Tindar som har vunnet de fem siste travrittene i Norge med Siv Emilie som rytter. Derfor er det viktig å merke seg at det var Liv Pedersen som ridde sist på Leangen. Fem strake altså sammen med Siv og Alm Tindar må bli soleklar favoritt i dette monteløpet.

Stort sett er det 11 Juni Blixten og 12 Atom Lynet imot, men førti meter tillegg er ikke lett på en sprint. Av strekhestene er det mye formløst på farten, men både 5 Eld Lynet og 1 Eld Pål har en viss kapasitet.
Rangering V5-3B: A: 7 B: 11-12-5-1 C: 4-3-5-10-2-8-9

V5-4B - Kaldblodshester. Hoppeløp. 2100 meter voltestart.
Sist fredag bankerspilte vi urutinerte Lome Letta på Biri og i likhet med svært mange andre spillere gikk vi i baret. I dette hoppeløpet blir enda mer urutinerte 4 Spik Pålly minst like stor favoritt, etter sitt overbevisende seiersløp sist på Biri. Men da kunne Cato Antonsen lifte med i lederryggen underveis og fikk alt sydd opp.

Hoppa vant dog med 30 meter og imponerte. Mandag er det sju hester i volta (var kun tre hester sist) og Spik Pålle skal i tillegg håndtere et trangt fjerdespor. Førstevalg skal hun være, men bankerspill kan vi ikke anbefale.

1 Morgen Stjerna er under fin utvikling og holder Steinseth-hoppa seg unna galoppen i kveld, kan hun trolig lede hele veien. Fra tillegg er det først og fremst 10 Tim Tas Tøs (voldsom fart i denne og kan være oppe til strekhestene direkte) og 9 Komnes Storstjerne (ikke så speedig, men har fine fartsressurser) som peker seg ut.

Henrik Kulbik opplever en ny vår som kusk (to strake V75-seire med Finnskog Sjefen). Her sender han ut 6 Finnskog Myra som kanskje kan være tethesten og derfra er ikke hoppa ueffen. Vi synes disse fem skiller seg litt ut.
Rangering V5-4B: A: 4 B: 1-10-9-6 C: 12-11-3-8-13-7-5-2-14-13

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.