Foto: hesteguiden.com

Ny suksess?

Sportspill spilte inn over 150 000 kroner til de som fulgte oss på Eksperten i går, og i lunsjen på Örebro i dag kan det bli mer!

Kommersielt

Det er full fres i lukene hos Norsk Rikstoto denne torsdagen, og det hele åpnes opp med spill til lunsjløpene på Örebro i Sverige og på Sørlandet her hjemme. Det fortsetter så med spill til en V5-omgang på Karlshamn hos søta bror på ettermiddagen, før det på kvelden kan spilles til en V65-omgang på Øvrevoll galopp samt til en dobbel V5-omgang på Bergen travpark i Norge.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Sportspill har tips til alle baner utenom Karlshamn, og etter at undertegnedes kollega Håkon Einar Hansen fikk en ny herlig klaff på Sørlandet i går, er det lov å håpe på ny suksess på spillene i dag. Hansen prikket nemlig seks rette på tolv andelslag på Eksperten i V65-spillet i går, og når den godeste Hansen gikk for samlebonger over hele linjen, spilte han inn over 150 000 kroner på de lagene.

Spill til dagens løp ligger selvsagt ute på Eksperten, men allerede nå kan du kjøpe en andel til Hansen og Nettavisens jakt på syv rette til lørdagens svært spennende V75-omgang på Sørlandets travpark. De spillene finner du ved å klikke på linken under, og da sier vi lykke til med dagens spill!

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Örebro
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Jakter "stolpe" i programmet
I V4-2 på Örebro i Sverige i lunsjen i dag jakter 9 Caterina Murino stolpe i programmet, og vi tror den femte strake triumfen sitter klokkerent. Flirtin Man-datteren er ubeseiret etter livets første fire starter, og hun imponerte stort i seiersløpet sist på Eskilstuna. Hoppa fikk hardt trykk i tet, men aviste alle angrep og kom i mål med full spenst.

Baksporet på strek er ikke noe pluss, men med Björn Goop i sulkyen pleier det å gå fint. Han er Sveriges ledende travkusk, og tar som regel de rette valgene underveis. Her kommer nok Björn til å komme seg ut et spor direkte, og siden sende framover direkte. Hun viser helt riktig innstilling i løpene, og vi tror 4-års hoppa legger på til karrierens femte seier.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Galopperte vekk seieren sist?
I V4-4 kommer 1 Umpire Sund til start, og vi tror favoritten kan lede rundt om. Han så ut til å gå mot en klar seier sist på Eskilstuna, men inn i den siste svingen galopperte han helt umotivert i klar ledelse. Cantab Hall-sønnen så riktig fin ut før galoppen, og han kom også veldig fint tilbake til andreplassen.

Han viste samtidig veldig fin starthurtighet sist, og klarer Kim Möller Nilsen å treffe starten i dag, kan det rekke til seier. Umpire Sund hadde havnet på en 16-tid sist uten galoppen, og det er bra for grunnlaget. 5-åringen er en mulig bankerkandidat, og de som ikke stoler på vår banker, kan forsøke seg på denne.

Annonse:Grøstad serverer et gullkantet objekt i V5-2 i lunsjen på Sørlandet i dag!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus