Gå til sidens hovedinnhold

Ny V4- suksess?

Vi har hatt enorm klaff i V4-spillet de siste ukene, og på Solänget i dag har vi funnet fram til en meget spennende banker.

En ny hektisk uke på spillefronten på trav står for tur, og denne uken kan de norske spillerne se frem til spill til hele tre V75-omganger. Det er ekstra V75 på Bjerke på onsdag, og der kan en eventuell alenevinner kamme hjem mer enn 6 millioner kroner.

På lørdag forflytter V75-sirkuset seg til Sørlandets travpark hvor 8 millioner kroner venter den som er alene om å prikke syv rette, mens de norske spillerne på søndag kan delta i en V75-omgang til Solvalla i Sverige. Der kjøres Kriteriet, og dersom en spiller er alene om å ha syv rette der, venter en belønning på 14 millioner kroner.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Det er mye som skal skje før den tid, og denne mandagen åpnes opp med spill til lunsjløpene på Biri her hjemme og på Solänget i Sverige hos Norsk Rikstoto. Siden kan spillerne se frem til spill til V64-løpene på Färjestad på den andre siden av kjølen samt til en V65-omgang på Klosterskogen i Skien her på berget på kvelden, og vi på Sportspill har tips til alle arenar i dag.

Sportspill avsluttet forrige uke på fint vis, når våre eksperter på galopp Birger Christensen og Morten Olsen prikket V5 på Øvrevoll i går på syv andelslag på Eksperten til en utbetaling på rundt 6 200 kroner pr.stk, og det er nye sjanser til gevinster i dag. Det ligger en rekke andelslag ute på Eksperten til samtlige stevner i dag, og alle spillene finner dere ved å klikke på linken under.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Solänget
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Banker tross bakspor
11 Nova Töll i V4-3 ble det varslet skarpt for sist i et Breeder’s Crown kval på Umeå, men 4-års hoppa ble overflydd fra start og ble siden sittende fast i tredje innvendig. Hoppa kom inn i mål med masse krefter på lager, og vi skal ta med at det var gode Blended Scotch som vant det løpet.

Flirtin Man-datteren møter ingen av den sitt kaliber i dag, og bare det klaffer litt fra bakspor skal hun ha en solid sjanse til å vinne dette løpet. Dette er snakk om ei hoppe som er sterk, og som samtidig kan gjøre en god del grovjobb selv underveis. Blir det demping av tempo i tet, tror vi Per Linderoth kommer til å sende framover for å sette farge på forestillingen. Dagens banker!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Sporet kan bli avgjørende
Robert Bergh har stallhestene i flott forfatning om dagen. I dag sender stallen ut 2 Staro Cold Carat i V4-2, som står helt perfekt til i dette løpet. Han er rask fra start, og her kommer Bergh traveren til å få en fin posisjon direkte. Det skal sies at Juliano Star-sønnen møter gode hester i løpet i dag.

Vi tenker først og fremst på 11 Device og 9 Parkin, men de står i dårligere startspor. Her lukter det at Jan Norberg, som i dag kusker 8-åringen kommer til å få bestemme mye av tempo i front. Da skal dette være snakk om en solid vinnersjanse.

Kommentarer til denne saken