Gå til sidens hovedinnhold

Nye lunsjkroner på vei?

Sportspill har flott suksess med sine V4-tips fra Sverige og jakter en ny fulltreffer i Årjäng torsdag.

Denne artikkelen er redigert og tilrettelagt av Kurt Rune Leirvåg, tips og kupongforslag er utarbeidet av Espen Edvardsen.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Full fart på travfronten denne torsdagen der vi starter med V4 fra grensebanen Årjäng og forflytter oss til Bergen travpark for å avvikle vårt eget lunsjtrav. Til kvelden er det en meget spennende jackpotomgang i V65-spillet fra Klosterskogen travbane, i tillegg til en sportslig og spillemessig perle av en V64-omgang fra Bergsåker.

Både mandag og tirsdag har det vært fullklaff for våre V4-tips til Sverige og vi satser på at den strake fulltrefferen kommer i Årjäng torsdag, der Espen Edvardsen lanserer bankeren direkte i V4-1.

Innleveringsfrister Årjäng
V4 kl 12.20
DD kl. 13.37

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Klink vinner fra tet!
Urutinerte ungdomskusker skal på farten i V4-1 denne torsdagslunsjen. Matilda Svensson skal kuske vår banker 1 Asafa i V4-1. 20-årige Svensson jakter sin første kuskeseier i karrieren, og den kan fort komme med 1 Asafa, som kom tilbake etter lang pause sist på Færjestad. 5-åringen stakk rett til tet fra spor 7 bak startbilen, og holdt siden et jevnt tempo i front. Norman A.L. ble for sterk på oppløpet, men vi syntes Asafa holdt stilen anstendig til andre. Nå har Korean sønnen fått et løp i kroppen etter pause, og skal normalt gå klart fram med det løpe i kroppen. Fra spor 1 kan Matilda Svensson kjøre seg resolutt til tet, og da skal Asafa ha en god sjanse til å lede dette løpet fra start til mål. Dette er en hest som tok hele 4 seiere av 5 mulige i fjor, og vi tror den første for året kommer nå i det andre forsøket.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Råsterke Fritz avgjør i sluttfasen!
Per Ludvig Nilsen tar ut sterke 6 Fritz Othello i V4-2/DD-1, som er et stayerløp over 2640 meter. Distansen er en stor fordel for 7-åringen, som har styrken som sitt fremste våpen. Han kom tilbake etter 4-måneders pause sist på Bjerke i et løp som ble vunnet av Just Livin My Life. Det var et veldig hardt lunsjløp, og Fritz Othello travet et fullt godkjent løp. Per Ludvig Nilsen sendte han fram til lederhesten Just Livin My Life på den siste langsiden, men ble sliten den siste biten inn mot mål. Nå har han fått et løp i kroppen etter lang pause, og skal normalt bare ha gått fram med det løpet. Motstanden er fullt overkommelig, og kommer han bare seg feilfritt rundt, så skal dette dreie seg om en solid vinnersjanse.

Kommentarer til denne saken