Foto: Getty Images

Nytt bortetap for Rösler

Vi tror Uwe Röslers Brentford får det tungt i Preston. Her er dagens andre oddstips.

Kommersielt

Det står 43 objekter på langoddsens tirsdagsprogram, fordelt på håndball, ishockey og fotball fra Champions League, FA-Cupen og nedover i divisjonene i England.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens første oddstips: God start for Chelsea

Dagens langskudd
41. Sunderland - Everton B 2,75
Dette er en omkamp i FA-Cupen etter det ble 1-1 på Goodison Park den 17. mars. Everton burde vunnet den kampen, men de klarte ikke sette det avgjørende målet på et Sunderland som lå lavt. Evertons manager David Moyes er forbannet på det ekstremt tette kampprogrammet klubben hans er havnet i, spesielt etter at derbyet mot Liverpool ble flyttet til et lite egnet tidspunkt for Everton. Likevel klarte de blå å vinne 2-0 i Swansea i helgen, og viste med det at de har et høyt maksnivå og en tropp som kan prestere i hektiske perioder. Vi tror Moyes satser alt på å vinne kveldens omkamp mot Sunderland. Det dreier seg om en plass i semifinalene, og vi vet Everton setter dette høyt. Borteseier til 2,75 er fin betaling og verdt noen kroner som et singelspill.

Dagens avslag
13. APOEL FC Nicosia - Real Madrid B 1,20
Du verden så mye APOEL har fått vist i Champions League denne sesongen. Gang på gang har de overrasket mot antatt sterkere motstand, men når de møter Real Madrid i kvartfinalen er det dessverre over og ut. Likevel er dette bare kamp 1 av 2, og kypriotenes sjanse til å sjokkere en siste gang ligger her, på hjemmebane i kveld. Real Madrid kan fint reise herfra med 0-0, 1-1 eller 2-2 i bagasjen, det er ikke noe problem foran returkampen. Sannsynligvis vinner Real, men 1,20 er fryktelig lavt på et lag som har returkamp på hjemmebane i bakhånd. Det er tross alt mer enn bare flaks som har tatt APOEL til kvartfinale i Champions League.

Dagens spill
Det blir to spill fra oss i dag. Vi ser på Chelsea som en klar kandidat til å få til noe borte mot Benfica, og i dagens første oddstips har vi sett nærmere på storkampen på Estadio da Luz. Det er også flere engelske godbiter på programmet, og her følger en dobbel til saftige 4,90 i odds.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

27. Preston - Brentford
League One. Preston styrer mot en plass midt på tabellen denne sesongen, og de har ikke bedre 2-5-3 på sine ti siste. Oppløftende borteseier 2-1 mot Exeter City for ti dager siden, mens det på hjemmebane ble 1-1 mot Bury i helgen. Det var Prestons fjerde uavgjorte hjemmekamp på rad. I kjent stil leder Preston på hjemmebane, men slipper inn utlikningen på overtid. "Naivt" var manager Westleys karakteristikk av eget lag og egen innsats, og vi regner med at i kveld vil mye handle om å holde på en eventuell ledelse.

Nicholson (m) er ute med skade. Tre spillere er tilbake fra skader, men må trolig starte på benken, Mellor (a), Murphy (a) og Mayor (m).

Uwe Röslers Brentford vant på hjemmebane igjen da Rochdale ble slått 2-0 i helgen. Donaldson (a) kom på scoringslisten igjen etter tre måneders måltørke, og Rösler roser også sin midtbanekriger Douglas. Brentford har 4-1-5 på sine ti siste, der alle seire er kommet hjemme på Griffin Park. På reise viser de ikke samme finspill og scorer meget sjeldent. 0-1 i Bournemouth, 0-2 mot Leyton Orient, 1-2 mot Yeovil og 0-0 mot Scunthorpe er de fire siste. Brentfords borteform har tapt seg, men kansje er det ikke så farlig, for det blir en plass rundt midten nesten uansett, og så lenge de vinner hjemmekampene sine er de fleste fornøyd.

Stygg kjeve-skade på Everton-lånet Forshaw (m) i forrige kamp, han er ute en stund fremover. Usikkerhet rundt Bean (m), mens Weston (m) og kapteinen O'Connor er ute fra før.

Preston vant det omvendte oppgjøret 3-1. Hjemme på Deepdale skal Preston nå sette slutt for ettpoengerne og ta en seier igjen, og sjansene må være bedre enn på lenge mot et middels sterkt Brentford som ikke presterer på reise. Norsk Tipping har Brentford som favoritter, vi mener hjemmelaget skal være favoritter og spiller hjemmeseier til 2,45.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

28. Burton Albion - Gillingham
League Two. Det står dårlig til hos Burton Albion for tiden. Etter 14 kamper uten seier, fikk manager Peschisolido sparken forleden, og i den midlertidige manageren Gary Rowetts første kamp ble det tap 0-4 for middels sterke AFC Wimbledon. Skal vi tro Rowetts uttalelser etter kampen, var Burton milevis unna å få til noe, og flere spillere lot til å ha gitt opp på forhånd. "Det må en holdningsendring til", sier Rowett. "Vi har ikke jobbet bra nok, vi har ikke trent nok og spillerne mangler mot. Vi har scoret ett mål på de syv siste kampene, og når det er slik vil man alltid slite med å vinne kamper", sier Rowett og poengterer at det ikke går an å vinne på slump heller, så lenge man aldri scorer.

Ofte vil et managerbytte føre til ny giv og nye ideer hos et lag, som kan gi ganske umiddelbare resultater. Hos Burton synes problemet å være mer omfattende, de er dårlig trent og har ingen tro på det de driver med.

Det er ventet endringer hos hjemmelaget, som følge av ny manager og svake resultater. Legzdins (k) var ute med skade sist, og kan være ute igjen. McGrath (m) og Zola (a) er ute fra før.

Gillingham ledet 2-0 borte mot Bradford City i helgen, men var uheldige med dommernes avgjørelser på slutten og Bradford fikk pirket inn først ett mål, og så ett til som først ble vinket av for offside, men senere godkjent av hoveddommer. Ellers er Gillingham inne i en god periode, de har 5-2-3 på sine ti siste og vant to bortekamper på rad før de ble "snytt for seieren" i Bradford i helgen, som manager Hessenthaler uttrykker det. Bortestatistikken viser godkjente 7-3-9 totalt. Vi noterer også at Gillingham har scoret 20 mål på sine ti siste spilte, mer enn noe annet lag i divisjonen.

Lee og Spiller returnerer fra hver sin tre-kampers suspensjon, men betegnes som usikre med mindre skader. Toppscorer Kedwell var ute sist og er trolig ute igjen, og fra før er Richards, Weston, Birchall, Tomlin og Davies ute.

Hjemmelaget scorer ikke mål, de henger ikke helt med fysisk og de har ikke tro på egne ferdigheter. Vi tror Burton-skuta er mye tyngre å snu enn at en midlertidig manager klarer å få til noe på de tre dagene som er gått sine forrige tap. Dette vinner et Gillingham som føler seg snytt for to poeng på forrige reise. Borteseier til 2,00 er spillbart i våre øyne.

Dagens engelske dobbel gir fine 4,90 i total odds og vi setter 100 kroner som innsats. Spillefristen er klokken 20.40.

27. Preston - Brentford 2,45 2,90 2,35
28. Burton Albion - Gillingham 2,85 3,05 2,00

Total odds 4,90

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus