Foto: Wikimedia Commons

Nytt Europa-eventyr for Nordsjælland

Vi tror danskene sender Elfsborg på hodet ut av Europa League.

Kommersielt

Sportspills øvrige meny torsdag:
Oddstips 1:Tromsø allerede klar for Europa?
V4 Hagmyren:Full fyr med Rêden
Leangen:Ny herlig banker
Eksperten:Spill Nettavisens populære andelslag

langoddsen i dag finner vi blant annet objekter fra playoffrunden i Europa League og norsk 3. divisjon. Vi startet dagen med en dobbel fra EL og fortsetter med en singel fra samme turnering.

Les Sportspill på mobilen!

Dagens langskudd
Sheriff Tiraspol – Vojvodina B 2,85
Returmøte EL-playoff, første kamp endte 1-1.

Sheriff har havnet i playoffen etter å ha blitt slått ut av CL-kvalifiseringen av Dynamo Zagreb. Moldoverne tapte hele 0-4 sammenlagt, og hjemmekampen endte 0-3. Fikk et godt utgangspunkt i det første møtet med Vojvodina, men viktige Cadu og Henrique Luvannor er blitt suspendert.

Vojvodina slo ut Bursaspor i forrige kvalikrunde og vant bortekampen 3-0. Serberne er et meget godt bortelag, og hadde pene 9-5-1 i serien forrige sesong. Troppen er så godt som skadefri. Vojvodina skal være det beste laget av disse to, og B-oddsen frister mest.

Klikk her for å levere dagens langskudd (objektet må kombineres).

Dagens avslag
Stuttgart - Rijeka H 1,25
Returoppgjør EL-kvalifisering, første kamp endte 2-1 til Rijeka.

Stuttgart har åpnet meget svakt denne sesongen og har til gode å vinne en eneste kamp. I Bundesligaen er blitt innledet med tre strake tap, senest 1-2 borte mot meget svake Augsburg. I forrige EL-runde ble det to uavgjorte mot bulgarske Botev Plovdiv (gikk videre på bortemålsregelen), og det første møtet med Rijeka endte 1-2. Tyskerne er naturlig nok favoritter på hjemmebane, men 1,25 er altfor lavt.

Dagens spill
Nordsjælland – Elfsborg H 2,10
Returoppgjør EL-playoff, førte kamp endte 1-1.

Nordsjælland, som spilte i Champions League forrige sesong, ble knust av Zenit i CL-kvalifiseringen og har dermed havnet i EL-playoffen i år. Tok seg sammen etter 0-5 i Russland og fulgte opp med 2-2 mot FC København og 2-1 over Aalborg. Helgens kamp mot Odense ble nedprioritert; hele åtte spillere ble hvilt, og seks tenåringer ble sendt ut på banen. Ungguttene klarte seg bra lenge, men det ble til slutt 0-1-tap.

Nordsjælland kan klare seg med 0-0, men laget har ingen planer om å legge seg bakpå, hvis vi skal tro trener trener Kasper Hjulmands uttalelser i dansk presse. Den dyktige kapteinen Nicolai Stokholm sliter med både ankelen og kneet, men spiller trolig i kveld.

Elfsborg klarte seg brukbart mot Celtic i Champions League-kvalifiseringen, men tapte 0-1 sammenlagt. Har tapt 1-3 og 2-4 i de to siste seriekampene, og på de ti siste kampene er det bare blitt ni poeng. De regjerende svenske seriemesterne har dermed falt ned til en meget skuffende sjetteplass.

Svenske fotballeksperter er enige i at det er noe veldig galt med Elfsborg denne sesongen, og det hintes om at spillerne begynner å bli lei trener Jörgen Lennartsson.

Dette er en kamp som betyr svært mye for et heltent Nordsjælland, og hjemmefordelen og Elfsborg elendige form gjør at vi anbefaler H til 2,10.

Dagens oddstips 2:

Nordsjælland – Elfsborg 2,10 - 3,10 - 2,85
Klikk her for å levere dette spillet

Dagens oddstips 1
Besiktas – Tromsø o/u 2,5 mål B 1,90
Apoel Nicosia – Zulte Waregem 1,75 - 3,30 - 3,80
Samlet odds: 3,32
Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus