*Nettavisen* Sportspill.

Odds-Steven ser verdi i bunnlaget

Foto: lakers.ch

Steven-Lee Holmdahl debuterete med et brak som oddstipper for Nettavisen torsdag. I dag lanserer han to nye spennende objekter.

01.07.14 13:19

Denne artikkelen er oversatt og tilrettelagt av Thomas Gulbrandsen, tipsene er utarbeidet av Steven-Lee Holmdahl.

Nettavisen kan glede alle odds- og tippeinteresserte med at vi har ansattSteven-Lee Holmdahl som ny ekspert på Sportspill.no. Steven har gjennom sine fire år i Aftonbladet opparbeidet seg et renommé som en av Nordens fremste oddstippere. Den 28 år gamle svensken debuterte med stil 2. januar, da dobbelen hans til 3,03 i odds gikk inn.

Her kan du lese mer om Steven.

Det er mange interessante matcher på oddsprogrammet fredag – spesielt i ”hockeyland” som Sverige, Finland, Tyskland, Tsjekkia, Russland og Sveits. I tillegg spilles det fire NHL-matcher i natt.

I dag anbefaler jeg et singelspill med overodds og et langskudd på bunnlagget i Sveits.

Dagens spill
HPK - Jokerit H 2,35

SM-Liiga Finland.
Jokerit har fått med seg poeng i de tre siste matchene, men rent spillemessig har ikke laget overbevist. Poengfangsten kan i stor grad tilskrives målvakten Leland Irving som har jobbet hardt mellom stolpene.

Han kan imidlertid ikke bære laget alene fremover, og jeg har en følelse av at formen ikke er like bra som de siste resultatene tilsier. Skadesituasjonen er langt fra optimal – hele åtte spillere risikerer å stå over i kveld. Viktige Steve Moses er blant de usikre spillerne.

HPK tapte 2-3 borte for Jokerit 27. desember. Det er laget eneste nederlag på de siste fem matchene, og nå er man på jakt etter revansje. Jyri Niemi er ute med skade, ellers ser det veldig ba ut.

Jokerit er satt opp som favoritt hos de aller fleste spillselskapene, men vi mener at det er en feilvurdering. H til 2,35 er spillbart.

Klikk her for å spille HPK (objektet må kombineres)

Dagens langskudd
Rapperswil Lakers - Davos H 2,80
National League Sveits.
Davos har ikke hatt tid til å hvile i julen ettersom laget har deltatt i Spengler Cup. Har skaffet seg en nokså solid luke ned til nedrykksplayoffen, og jeg tviler på at motivasjonen er på topp i kveld. Davos er også plaget av en del skader, og duoen Sieber/Paschoud er opptatt med junior-VM. 1,75 på B er altfor dårlig betalt.

Rapperswil Lakers brøt den triste tapsrekken mot Geneva forrige runde. Det var faktisk ikke helt uventet, ettersom man spilte en bra match mot meget gode Ambri (0-1) nest sist uten å få uttelling. Sendt i vei 38 skudd på mål i den matchen, men klarte ikke å overliste en storspillende keeper.

Skadesituasjonen blir stadig bedre, og laget er fast bestemt på å vise at man er bedre enn tabellen tilsier.

Davos er knappe favoritter her, men oddsen er satt veldig skjevt, og jeg mener det finnes en viss spillverdi i H til 2,80.

Klikk her for å spille Lakers (objektet må kombineres)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.