*Nettavisen* Sportspill.

- Årets viktigste kamp

Eibar-trener Gaizka Garitano betegner kveldens kamp mot Elche som "årets viktigste". Foto: Cristina Quicler (Afp)

Eibar trenger tre poeng for å unngå å havne i bunnstriden.

16.02.15 12:23

Øvrige tips fra Sportspill mandag:
Langskudd:
Deilig spill til 5,00 i odds
V65 Leangen: Blekkan spiller hovedrollen
V64 Axevalla: Lerum bur på muffin


Mandagens langoddsprogram består blant annet av kamper fra FA-cupen, La Liga, 2. Bundesliga, Serie B og Ligue 2.

Her finner du langoddsprogrammet for desktop.

Her finner du langoddsprogrammet for mobil.

HTML EMBED

Dagens oddstips

Eibar - Elche H
HTML EMBED

Eibar var den store overraskelsen i La Liga i første del av sesongen. Den lille og nyopprykkede klubben var spådd en tilværelse helt i bunnen av tabellen, men laget har plukket jevnt med poeng og har stort sett ligget på øvre halvdel.

Prestasjonene har imidlertid ikke vært like gode i 2015, og på de fire siste seriekampene er det bare blitt ett poeng. Ligger på tiendeplass med 27 poeng.

Forrige hjemmekamp ble det 1-3 mot sterke Atletico Madrid, mens Getafe ble beseiret nest sist på Ipurua Municipal Stadium.

Angriperen Manu del Moral og forsvarsspilleren Abraham Minero er ute med skader.

Elche ligger sju plasser og sju poeng bak kveldens motstander. Har faktisk tatt like mange poeng på de seks siste kampene som laget klarte å skrape sammen på de første 16. Kommer fra 2-0-seier hjemme mot Rayo Vallecano.

Forsvareren Jose Angel og midtbanespilleren Pedro Mosquera er ute med skader. Det har også vært usikkerhet rundt forsvarerne David Lomban og Domingo Cisma, men begge er med i troppen.

Det endte 2-0 til Eibar i lagenes første møte denne sesongen.

Eibar har vært bedre defensivt enn bunnlagene så langt denne sesongen og har også hatt en egen evne til å slå lag på den nedre halvdelen av tabellen. Det er disse oppgjørene som faktisk er viktigst for et lag med så små ressurser som Eibar.

Eibar-trener Gaizka Garitano betegner også kveldens kamp som "årets viktigste". En seier vil holde laget på øvre halvdel, mens et tap fort kan bidra til svekket selvtillit og bunnstrid i vårsesongen.

Elche, som er ligaens fjerde svakeste bortelag (2-2-6), bør være en ypperlig mulighet for Eibar til å komme tilbake på vinnersporet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag