*Nettavisen* Sportspill.

- Argentina vinner superkampen

Lionel Messi og Sergio Aguero spiller trolig fra start i lørdagens storoppgjør mellom Brasil og Argentina i Kina. Foto: Juan Mabromata (Afp)

Det er duket for en av fotballens klassikere lørdag ettermiddag.

11.10.14 09:35

Øvrige tips fra Sportspill lørdag:
Dagens dobbel:
Skottland og Romania skal i gevinst
Oddstips 2:
Flott mulighet for Portsmouth
Tippetips:
12 engelske kamper kan gi 2,2 mill.
V75 Bergen:
Store penger på gang

Norge scoret ett mål for mye til at fredagens dobbel skulle gå inn, men Island reddet kvelden og sørget for at vi likevel gikk med overskudd.

På lørdagens langoddsprogram kan vi blant annet spille på diverse EM-kvalikkamper og privatmatcher. Men det er også Oddsen-ligaen, League One, League Two, Get-ligaen og SHL på menyen.

HTML EMBED

Dagens oddstips

Brasil - Argentina B
HTML EMBED


To av fotballens giganter barker sammen til treningskamp i Bejing lørdag klokken 14.05. Lagene møttes sist høsten 2012, da Brasil vant 4-3 og 2-1.

Brasil knakk som kjent fullstendig sammen i semifinalen mot Tyskland og tapte også fortjent for Nederland i bronsefinalen. Har siden spilt på seg litt selvtillit ved å slå Colombia og Ecuador 1-0 i vennskapskamper.

Dunga er tilbake i sjefsstolen etter å ha overtatt etter utskjelte Felipe Scolari. Han har tatt de aldrende stjernene Kaka (32) og Robinho (30) inn i varmen. Begge har blomstret etter å ha vendt hjem til Brasil, men det sier kanskje mest om nivået på den hjemlige ligaen. Ingen av dem er uansett noe å satse på i VM om fire å, og Dunga har høstet en del kritikk for uttaket av de to.

Marquinhos, Ramires, Fernandinho og Ricardo Goulart har trukket seg fra troppen, og en del ukjente fjes er hentet inn som erstattere.

Argentina hadde et flott VM og endte opp som tapende finalist i ekstraomgangene mot Tyskland.Fikk revansje over gullvinneren med en meget solid 4-2-seier i Tyskland tidligere i høst. En flott debut for landslagssjef Gerardo Martino.

Mens Brasil måtte belage seg på Neymar-magi for å score mål i VM, har Argentina en helt annen bredde i angrepsrekken. Angel di Maria og Lionel Messi har spilt på meget høyt nivå i høst, og Sergio Aguero har begynt å finne målformen i Manchester City. I bakhånd har Martino også Gonzalo Higuain.

Argentina imponerte stort mot Tyskland og stiller garantert skjerpet mot erkerivalen. B til 2,25 i odds er greit betalt med tanke på at kampen spilles på nøytral bane.

Husk spillstopp allerede kl. 14.00.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.