- Aserbajdsjan bedre enn mange tror

Svensk ekspert advarer nordmenn som tror på enkel seier på Ullevaal.

Kommersielt

Nettavisens tippeligaekspert Joacim Jonsson gir seerne av Tippemagasinet tips og analyser før hver runde i Tippeligaen og OBOS-ligaen. Ettersom vi er inne i en landskampuke, handler denne helgens program om Oddsen-ligaen, EM-kvalifiseringen og fotball-VM for kvinner.

Alle tipsomtalene kan du se i Tippemagasinet-videoen øverst i saken. Spillene kan leveres på Norsk Tippings langoddsprogram.

Jonsson tror på norsk seier i fredagens viktige EM-kvalifiseringskamp mot Aserbajdsjan, men han advarer samtidig folk som tror at det bare er å spasere seg til tre poeng:

- Aserbajdsjan bedre enn mange tenker. Laget har ofte et stort ballinnehav i kampene, og de taper ofte med kun ett mål, sier han i Tippemagasinet.

Jonsson mener at både 1,30 på hjemmeseier og handikapseier (Aserbajdsjan starter med 1-0 fra start) til 1,85 i odds er for lavt betalt.

Han går i stedet for en handikapvariant som går inn dersom Norge vinner med ett mål. Dette spillet (U til full tid med Aserbajdsjan-ledelse på 1-0 fra start) gir 3,40 i odds.

Tre av kampene i Jonssons VM-analyser ble spilt torsdag kveld og natt til fredag. Han hadde avslag på tysk seier mot Norge til 1,20 i odds (kampen endte 1-1-), og han anbefalte seier til Kina mot Nederland til 3,10 i odds (Kina vant 1-0).

Som en dobbel anbefalte han over 2,5 mål i oppgjøre mellom Elfenbenskysten og Thailand til 1,50 i odds (Thailand vant 3-2) og Brasil-seier over Spania til 1,52 i odds (kampen spilles lørdag).

I Oddsen-ligaen anbefaler Jonsson en dobbel fra avdeling 2:
Moss – Kvik Halden B 2,30
Notodden – Ørn-Horten H 1,60
Samlet odds: 3,68

Analyser av oddskampene og interessante nyhetsinnslag kan du se i videovinduet øverst i saken.

Vi gjør oppmerksom på at Jonssons tips, som normalt blir innspilt noen dager før runden spilles, kan avvike fra Sportspills anbefalinger. Skader og andre forhold kan gjøre at Sportspills eksperter vurderer kampene annerledes enn Jonsson.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus