*Nettavisen* Sportspill.

- Dødt løp mellom Søderlund og Pedersen

DØDT LØP PÅ ODDSEN: Både Alexander Søderlund og Marcus Pedersen får 2,50 i odds til å score mål mot Ungarn. Foto: Vegard Wivestad Grøtt (NTB scanpix)

Ifølge Norsk Tippings oddssettere er det like stor sjanse for at Marcus Pedersen scorer mål, som det er for Alexander Søderlund-scoring.

NB! Dette er ikke et oddstips, men en omtale av det rike langoddsutvalget til Norge - Ungarn.

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
Oddstips 2:
Brasil slår skadeplagede Argentina
Langskudd 1:
Derfor blir det 1-0 til Norge
Langskudd 2:
Modo og Skrøder til deilig odds
Tippekupongen:
Tror veldig på Norge-seier

TV-kampene: Slik ser du Norge-kampen på TV

Vi har anbefalt to spill til kveldens kamp mellom Norge og Ungarn. Hjemmeseier til 1,85 og 1-0-seier til Norge for fem ganger pengene er våre to utvalgte spill til den høyinteressante kampen.

Men det er mye å velge i. Norsk Tipping tilbyr hele 58 objekter til kampen og slår virkelig på stortromma.

Mest interessant er det kanskje at både Marcus Pedersen og Alexander Søderlund står til 2,50 i odds for å score mål. Selv om sistnevnte er spådd å starte kampen, er altså Pedersens form så god at det er dødt løp mellom de to på langoddsen.

I tillegg er det få som forventer et målrikt oppgjør. Derfor virker under 2,5 mål til 1,50 i odds som et fornuftig spill, eller til og med under 1,5 til 2,50.

Resultatspill kan være verdt en innsats om du har god feeling på et utfall. 3-3 står til småpene 60 i odds om du føler for å virkelig satse store summer.

Kort sagt: Det er uhorvelig mange muligheter på langoddsen til kveldens kamp. Hvorfor ikke sprite opp det som fort blir en treg og jevnspilt kamp?

Sjekk ut langoddsprogrammet for å plassere dine spill til Norge - Ungarn!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag