*Nettavisen* Sportspill.

- Eibar-eventyret fortsetter i dag

Eibar-eventyret har vært en glede å bivåne. Foto: Rafa Rivas (Afp)

Det var få som levnet Eibar en sjanse før årets sesong. Nå er de på øvre halvdel av tabellen og gir tøff kamp til Valencia.

20.12.14 09:52

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
Oddstips 1: Hjemme best for Redknapp
Oddstips 2: West Ham i fyr og flamme
Tippekupongen: Lørdagskupongen er kjempejevn
V75 Bjerke: To bankere i kampen om millionene
V5 Bjerke: Hamre har bankeren
V65 Forus lørdag kveld: Vi banker Sola

Dette blir den siste superlørdagen på en stund, for julepauser venter mange av Europas serier. Derfor er det virkelig viktig å spille på langoddsprogrammet mens leken er såpass god!

Sportspills Facebook-side forsøker etter beste evne å holde deg oppdatert på daglig basis.

Dagens langskudd
Eibar - Valencia, H 3,25

HTML EMBED

Dagens langskudd

Eibar - Valencia H
HTML EMBED

Historien om den lille basker-klubben har blitt holdt til brystet av mange fotballromantikere verden over. Den lille byen har veldig få forutsetninger for å avle frem et eliteserielag i fotball og måten det er gjort på er beundringsverdig.

I tillegg har de kommet godt i gang med La Liga. Niendeplass og 20 poeng etter 15 kamper er absolutt godkjent. Statistikken på disse kampene er 5-5-5, så det er enkelt å si at de er ustabile.

Også spillestilen deres har blitt beundret av mange og det er virkelig morsomt å se hvordan de nærmest fryktløst angriper enhver motstander.

De siste tre kampene har endt med syv poeng, og uavgjort borte mot Sevilla forrige runde er absolutt bra. Målvakten Irureta har med sitt strålende spill sørget for mange poeng denne høsten.

Saúl er eneste skadefravær for hjemmelaget.

Ønsker du å lese mer om denne askeladden, anbefales Josimars omfattende artikkel om Eibar.

Tilbake på vinnersporet
Etter en noe tøff periode, er Valencia endelig tilbake på vinnersporet med solide 3-0 over Rayo Vallecano forrige runde. De har imidlertid sluknet litt etter en god start og har "kun" tatt fire seire de siste ti ligarundene.

Daniel Parejo og Paco Alcacer er tilbake fra sine suspensjoner og vil styrke Valencias jakt på tre poeng. André Gomes fikk rødt kort forrige runde og må stå over dagens kamp.

Gjestene har ikke mer enn godkjent statistikk på reisefot, med sine 2-3-2 på syv kamper. De scorer nesten dobbelt så mye mål på hjemmebane.

Dette er et typisk bananskall for et lag som jakter topplasseringer. Eibar har vist at de har noe på øverste nivå å gjøre, og får tillit til meget lekre 3,25 i odds!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag