*Nettavisen* Sportspill.

- En av Storhamars viktigste kamper noensinne

FORMDUPP: Storhamar har ikke hatt resultatene med seg for tiden og tapte i helgen hele 0-5 for Sparta Sarpsborg. Foto: Håkon Mosvold Larsen (NTB scanpix)

Nettavisen tror Storhamar skal få slite med å holde på sin 3-1-ledelse mot Red Bull Salzburg.

06.10.15 12:44

Det ble knalltreff på ett av mandagens to oddsobjekter, da Paderborn røyk på 1-0-tap til deilige 3,00 i odds.

Mens landslagene samles og gjør seg klare til den siste runden med EM-kvalifisering, spilles det på langoddsprogrammet mye hockey i Champions Hockey League, samt trofeet fra lavere engelske divisjoner og brasiliansk serie B.

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
Oddstips 1: Blackpool må redde sumpene
Oddstips 3: Oilers må ut i hundre

V5A Forus: Fyldig lunsj på Forus
V4 Hagmyren:
Fantastiske Lannem Silje gjør V4 til V3

TV-kampene: Slik ser du landskampene på TV

Dagens singel 1, innleveringsfrist klokken 18.55.
Storhamar - Red Bull Salzburg, B 2,40.

Det vil ta lang tid før kampen i Salzburg blir glemt på Hamar. Et magisk resultat med hele 3-1 og hjemmelaget har et vidunderlig utgangspunkt foran returoppgjøret.

Dessverre for hamaringene har det ikke gått like bra i etterkant av den vidunderlige seiren. De tok knepne seire mot Frisk Asker borte - for så vidt en sterk bedrift - og hjemme mot Stjernen.

Så kom tapene. Først 1-2 hjemme for Stavanger Oilers, så et ydmykende 0-5-tap i Sparta Amfi. Storhamar virket slitne å avskrudde, trolig med tankene andre steder enn på Sarpsborg-isen. Nå gjelder det å snu trenden, i det som på klubbens hjemmesider omtales som en av de viktigste kampene - i Storhamars klubbhistorie.

Scott Hotham, Lars Løkken Østli, Magnus Lindahl og Martin Blakseth Huse er fortsatt skadet for hjemmelaget, men det er ingen nyheter på den fronten siden sist.

Aristokrat
Samtidig er Red Bull Salzburg en av de aller beste klubbene i Champions Hockey League, og de var også med å grunnlegge den nåværende utgaven av turneringen.

1-3-tapet for Storhamar kom som et stort sjokk for østerrikerne, som også slet seg videre i gruppespillet - tross i at de bare fikk tre poeng, karret de seg videre.

Forrige sesong røk de ut på shootout mot det som til slutt ble mesterne, Växjö. De har imidlertid vært med på dette før og har vesentlig mer rutine en dagens motstander.

Også hjemme har de slitt noe i sesonginnledningen, men fikk en veldig fin periode med tre seire på rappen. Forrige kamp tapte de noe ufortjent 1-3 mot Villach, men hadde nok allerede tankene i Hamar.

Utgangspunktet i kampen er såre enkelt: RB må vinne med to mål eller mer for å avansere. Bortemålsregelen gjelder ikke i kampen. Det betyr at gjestene må ut i hundre og det kan fort hende at Storhamar tidlig begynner å tenke konsekvens i denne kampen. Spesielt deres svake form tatt i betraktning.

Gjestene har ingenting å tape og skal på papiret være flere hakk bedre enn Storhamar. Vertene har også "råd" til ettmålstap, og vi tror gjestene tar seieren til det som er fullt godkjente 2,40 i odds.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag