*Nettavisen* Sportspill.

- Everton snubler mot Championship-laget

VANTRO: Roberto Martinez trodde ikke sine egne øyne da hans Everton rotet bort 3-2-ledelsen syv minutter på overtid mot Bournemouth i helgen. Foto: Adam Davy (Ap)

Roberto Martinez' menn fikk en på trynet mot Bournemouth i helgen og møter en tøff motstander på bortebane i ligacupen.

01.12.15 09:03

Tirsdagens langoddsprogram er veldig omfangsrikt og består av cupfotball fra flere land i Europa og en god del ishockeykamper. I England skal det spilles kvartfinaler i FA-cupen, og det spilles cupfotball også i Spania og Belgia, mens det spilles seriefotball i Frankrike.

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
Oddstips 2:
Luleå har endelig fått opp farten
Oddstips 3:
Stoke har ikke klart dette siden 1971
Oddslangskudd:
Lyon er i elendig form

TV-kampene: Slik ser du ukens kamper på TV

V4 Axevalla: Nye godbiter serveres til lunsj
V5A Klosterskogen:
Høitomt har lunsjbankeren

Dagens singel 1, innleveringsfrist klokken 20.40.
Middlesbrough - Everton, H 2,65.

Hjemmelaget har allerede bevist at de kan slå ut storlagene denne sesongen, da de slo ut Manchester United fra den forrige runden av ligacupen. På Old Trafford.

En svært imponerende prestasjon, som viser at divisjonsforskjellen ikke alltid har noe å si når lagene er i toppen av nivået under. Om noe, kommer Middlesbrough til denne kampen stinne av selvtillit etter seks seire de siste syv i alle turneringer.

I helgen hadde de få problemer med å håndtere Huddersfield på bortebane, og etter landslagspausen har de to seire og null baklengsmål.

Hjemmestatistikken til 'Boro er imponerende på 7-1-1 og bare to ganger har de sluppet inn mål på hjemmebane. Det er ingen ferske skadebekymringer for hjemmelaget, som kan stille med Christian Stuani fra start for første gang siden han ble skadet i landslagspausen. Rhys Williams, Damia Abella og Alex Baptiste er alle ute, og har til sammen null kamper denne sesongen.

Slet mot Norwich
Vi backet Everton-seier i helgen borte mot Bournemouth og de tok ledelsen 2-0, men var erke-Evertonsk da de både mistet den ledelsen og 3-2-ledelsen de skaffet fem minutter på overtid. Formen er likevel grei for tiden og de har tre seire og to uavgjort de siste fem kampene.

I forrige ligacuprunde mønstret Roberto Martinez et godt mannskap hjemme mot Norwich, som viser at han ikke tar lett på denne turneringen. De slet imidlertid enormt i den kampen, og måtte helt til straffespark for å avansere. Mot både League One-laget Barnsley og Championship-laget Reading havnet de under før de snudde kampen.

Everton kommer til Middlesbrough med en middels bortestatistikk, 2-4-1. De taper i det minste sjelden.

Gjestene har muligens fravær i både James McCarthy og Gareth Barry, to defensivt viktige midtbanespillere. De skal gjennomgå nærmere tester før kampstart, det samme gjelder Leighton Baines, som har vært ute en stund. Tyias Browning, Steven Pienaar, Bryan Oviedo, kaptein Phil Jagielka og Tony Hibbert er alle ute. Martinez har også bekreftet at reservekeeper Joel Robles starter i mål.

Everton-moralen fikk seg en kraftig nedtur på lørdag og de har ikke virket topp motiverte for denne turneringen. Middlesbrough går på sin side fra seier til seier og er stinne av selvtillit, noe som gjør at vi backer Aitor Karankas menn til 2,65 i odds.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag